Шо там за Поребриком? Oldschool edition

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем HATE EDGE, 30 чер 2017.

1. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Скорее всего так и есть.

2. Цікаві лоти

1. Состояние на фото.Доставка Укрпочтой+25грн.
      20 грн.
    2. Нагрудний знак ЗСУ - класність військ ППО - 3 клас.
      250 грн.
    3. все на фото все мои настольные медали на продаже https://reibert.info/auction-history/auctions?type...
      150 грн.
    4. Оплата: предоплата на карту Приват банка Доставка согласно действующего законодательства Украины: по...
      25 грн.
    5. Бижутерный орден "Королевского величия"
      170 грн.
  3. ☆ JOKER☆

☆ JOKER☆ Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    231
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    452
    Повідомлення:
    1.394
    Адреса:
    Харьков
  4. Шифратор

Шифратор Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    605
    Адреса:
    Кишинев
    Про то что кто то кому то друг , товарищ , брат и т . д. - я никогда и не говорил , я в такие сказки не верю. Я лишь указал вам на то что ваш пост о генетической составляющей русских и украинцев - фантазия.
    Я понимаю негативное отношение - но считаю что , всегда нужно быть объективным.
    А вообще как сказали древние Homo homini lupus est - И это не хорошо и не плохо , просто так всегда было , есть и будет у всех народов.

Konan та Klammer подобається це.
  5. KAISERLEMBERG

KAISERLEMBERG General-major

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    "Я лишь указал вам на то что ваш пост о генетической составляющей русских и украинцев - фантазия."

А я Вам докажу зворотнє ... :oops:
    Якщо москалі пішли від РУСИЧІВ і москальська мова це "руська мова",
    то тоді звідкіля взялися УКРАЇНЦІ ... ??? :eek: З Марса спустилися ... ??? :D
    Українці жили і живуть на теренах РУСІ ... тієї РУСІ що столицею мала
    КИЇВ ... ми і є нащадками Русичів, адже ми звідтси нікуди не дівалися ...
    Наша мова є правонаступницею мови РУСІ ...
    А яким боком до КИЄВА (РУСІ) чи Руської Мови приплелися москалі ... ??? :D
    Україна і Українці є прямими нащадками та спадкоємцями РУСІ !!! :smile_12:
    Москальська держава виникла значно пізніше падіння Русі ... і "будівничими"
    москальщини були монгольські хани а не Руські князі ... :D
    Москалі вірою і правдою служили і підтримували Золоту Орду ... і після її
    занепаду та падіння, москальщина стала прямим правонаступником Золотої Орди,
    оскільки зайняла її місце ...

І на додаток що до "о генетической составляющей русских и украинцев" - вона,
    генетична сладова, у нас різна ... :oops:
    Бо навіть ЩЕЛЕПИ У МОСКАЛІВ мають зовсім інший "генетичний код", у результаті
    вони на відміну від щелеп УКРАЇНЦІ дуже сильно "ВИКРЕВЛЕНІ" ... :D:D:D :beer:

Люди із іншим кольором шкіри утворюють не лише інший народ, але
    й іншу расу ... :oops:

А у нас, УКРАЇНЦІВ, із москалями в корені різні щелепи ...
    Українські щелепи є "універсальні" - вони дозволяють із
    легкістю спілкуватися не лише Українською Мовою, але
    дуже швидко вивчити і освоїти будь-яку іншу мову світу ... :smile_12:
    У москалів щелепи "патріотичні" ... :D вони генетично закладені
    виключно під москальське хрюкання ... :D
    І що цікаво ... генетичний код москальських щелеп передається
    виключно по генах ... до речі, цей свинячо-москальський код дуже
    міцний у москалів ... :D я зауважив, що коли подружня пара складається
    із двох представників Україномовних щелеп, то їхні діти не успадковують
    москальського генетичного дефекту КРИВОЩЕЛЕПОСТІ і це не впливає
    на дефекти їхнього мовного апарату - вони легко розмовляють Українською ... :smile_12:
    Коли ж у шлюбній парі хоча б один із партнерів є представником москалької
    генетичнодефектної челюсті, то у 90% їхніх нащадків цей генетичний дефект
    кривощелепості проявляється ... у результаті їхні нащадки не можуть розмовляти
    Українською Мовою (лише трішки розуміють) і хрюкають лише москальською ... :D
    Генетика різна у нас, камраде ... генетика ... :D:beer:
    І не тільки ця генетична різниця у нас у ЩЕЛЕПАХ ... у зоровому апараті між
    москалями та Українцями генетична відмінність ще більш вражаюча ... :oops:
    Усе що Українці бачать білим - москалі бачуть чорним ... :D:D:D
    а що Українці бачуть чорним - москалі бачуть білим ... !!! :D:D:D

...

Останнє редагування: 15 лип 2017
    рост1972, Veter-59, vitic та 4 іншим подобається це.
  6. reider74

reider74 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    651
    Адреса:
    Киев
    Москалі то москалі..перекинчики.....але й наш князь Данило, надавав допомогу військом в каральному поході Бурундая на Литву у 1258 році? ..чи не так?

7. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    Да успокойтесь все, за гены и тд. Носителем гена становились поневоле, все всех перечпокали за тысячелетия, завоеваний и набегов была куча, и никто баб не спрашивал и с цветами да шеколадкой в окошко не стучал.
    Если угодно по R1a1 , гену ариев, что указывается как славянский, чем кичатся за поребриком и говорят , что у украинцев носителей даже меньше, значит уже мы как бы недославяне, то хочу обрадовать их, у киргизов гораздо больше носителей, около 60% вроде. Вот к ним как бы им шуровать надо, братья там.
    По фамилиям пусть лучше глянут -ов- -ев-, Смирнов, Иванов, Киселёв. Булгарские примочки, когда непонятно кому в церквях фамилии пороздавали. У украинцев с белорусами распространены другие окончания фамилий. О языке и писать как бы нет смысла, упрощённая версия для колонизации, понятная бурятам, чукчам и тд.
    Нет такого, что что то лучше, что то хуже, просто белое это белое, а чёрное это чёрное. Искривлять историю мастера конечно ну ничё Валерка Бебык им покажет, пожалеют ещё..

Hamer2109 та KAISERLEMBERG подобається це.
  8. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    "Москалі то москалі..перекинчики....."

Перекінчики то Українці що омоскалилися і тягнуть за москалями ... :mad:
    А москаль - то свиня, алкаш та козой.б ... :D одним словом гамно
    та окупант ... :D:D:D

"але й наш князь Данило, надавав допомогу військом в каральному поході Бурундая на Литву у 1258 році"

Це що за москальський князь Данило у 1258 році ходив на Литву ... ??? :D:D:D
    Може Ви щось переплутали кажучи що він "НАШ" та називаючи його Данило ... :oops:
    Може то він і Ваш ... :D але звали його князь Ванюша ... ??? :D
    Чи не так ... ??? :beer::D

...

9. reider74

reider74 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    651
    Адреса:
    Киев
    Правий таки був автор теми...діагноз " невиліковний"..:smile_1:...
    P.s. пишіть ще.....інет- помийниці читати і цитувати умієте гарно....посміявся:D...піду краще справою займуся...

10. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    Це капець.

11. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Ну, кацо, омоскалення ж не лічиться ... :D причому хворий
    на омоскалення навіть не підозрює що він хворий ... :D йому здається,
    що хворі ті що його оточують але не він ... :oops: ось як у твоєму випадку ... :D
    Якщо ти натякав на Данила Галицького кажучи на нього "князь", то в Галичині
    кожен школяр знає що у 1258 році в Галичині був КОРОЛЬ ДАНИЛО ... :smile_12::smile_12::smile_12:
    Тому якщо в Литву походом ходив якийсь князь Данило, то 100% то не наш ... ;)
    Наш Данило був КОРОЛЕМ !!! :smile_12:
    Мабуть то був якийсь князь Іван - хан москальський та вождь мері чи мокші ... :D
    І лише кляті москалі не визнають його королівського титулу ... :D
    Спалився ти кацо одним словом ... спалився ... :D:D:D

Називати Данила Галицького князем, те саме, що Михайла Романова боярином !!! :D:D:D

Images:

Данило Галицький.jpg
    Копия Данило Галицький.jpg
  12. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Що, Друже, і Ви не в курсі що Галичина то Королівство
    а Наш Данило - то Король ... ??? ;) :beer:

...

13. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    Що Данило Галицький син Романа Великого з 1257 був Королем Руським то, я знаю. Але бути князем від цього, він не перестав. А обізвати його «Йонькою» то аовний - капєць.
    П. С. Відео не дивився, в селі трафік слабий/повільний:(

Волверин та reider74 подобається це.
  14. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Щось Ви пререплутали, Друже ... :oops: ми із Рейдером74
    про різних Данилів говорили ... він про якогось "СВОГО" КНЯЗЯ невизначеного,
    котрому закидав КОЛАБОРАЦІОНІЗМ ... :D щоб хоч якось оправдати цим москалів ... :eek::D
    А я ж про нашого КОРОЛЯ ДАНИЛА ГАЛИЦЬКОГО ... :smile_12:
    розумного, хорошого та патріотичного ... :smile_12:;)
    котрий усе робив для Землі Галицької правильно ... :smile_12:
    А Ви, Друже взяли тай двох до купи "змішали" та ще й мені предяву кинули ... :confused:
    Про Галицького Короля Данила я й у помислах не грішу а не те щоб яким
    грубим словом обізвати ... ;) так що те що Ви собі про Данила подумали,
    ТО ВАШІ ДУМКИ А НЕ МОЇ СЛОВА ... !!! :D

Моє шанування !!! :beer:

...

15. reider74

reider74 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    651
    Адреса:
    Киев
    Номінально Папа Римський своєю грамотою коронував Данила з 1253 року...але фактичноі влади і впливу понтифік на землі Русі не мав... хоча камраде Ви праві- це капець. Вишивата гірше вати...

Dmitriy1976 подобається це.
  16. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Ну нарешті тебе сумління загризло і ти каєшся ... !!! :D:D:D
    Молодець !!! :beer::D

Вишиватник (від «вишиванка та ватник»), сленговий неологізм та інтернет-мем в українській мові. Збірний образ. визначенню найкраще відповідають ті, хто не готовий нічого змінювати стосовно себе і вважають, що патріотами їх робить жовтоблакитний чи червоночорний прапорець чи хіпстерська майка з тризубом в кислотних кольорах. Вишиватник, це ватник, котрий вчепив собі кокарду з тризубом і глаголить: “исторически так сложилось, деды воевали, какая разница на каком языке” і тому подібне та продовжують нас тягнути в “русскій мір” та користуватися російською Вікіпедією.

Має яскраво виражену негативно-призирливу конотацію.

...

17. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Те саме стосується й тебе, КАЦО ... :D але стосовно УКРАЇНСЬКОЇ ... :D
    Користуйся тлумачем, а то я геть не второпаю бусурманської мови ... :oops: :D:D:D :beer:

"Шифратор имел в виду совершенно другое.)))))"

Ну то хіба я винуватий, що без Українсько-москальского розмовника
    твоєму "шифрувальникові" важко донести до людей те, що у
    нього в голові крутиться... ? :D Як бачиш без розмовника ні йому, ні тобі
    не обійтися ... :D хіба що вам бусурманам розмовник буде зайвим лише
    коли ви між собою будете розмовляти ... :D:beer:

...

18. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    Ну навряд чи тут зібрались поліглоти, які володіють італійською і знають що кацо це х@й. Зате з грузинської - друг.
    Неоднозначне звертання , яким би не радив користуватись, бо є ще вираз: скажи мені хто твій друг, і я скажу хто ти.

gantz та юквест подобається це.
  19. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Ми не італійці і не грузини ... :oops: у нас Український варіант значення
    слова "КАЦО" ... що означає москаля, москофіла (вище я вже писав ...;))
    усі решту варіації та трактування - це фантазії ... :D:D:D :beer:

Ну ось візьмемо термін "АТО" і той має різні трактування ... :D

АТО
    • Ато — містечко в Японії.
    Ми ж із усіх варіантів вживаємо лише УКРАЇНСЬКИЙ ... :smile_12::smile_12::smile_12:
    А не ЯПОНСЬКИЙ наприклад, чи не так ... ??? :D:D:D :beer:

...

Hamer2109 подобається це.
  20. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Москалі "з"їли сливку" ... :D

21. pevamos

pevamos Oberfeldwebel

Повідомлення:
    363
    Адреса:
    Никополь Украина
    Желаем зла

Меня довольно часто обвиняют в русофобии. Я, со своей стороны, обычно скромно с этим соглашаюсь. Однако эта конкретная фобия вполне осмысленна, выпестована и обоснована. Просто потому, что я понимаю: чтобы Украина выстояла, Россия должна упасть. Желательно — с обрыва. Ничего личного.

Поясняю на пальцах. Украина находится в зоне влияния России, причём попытки Украины уменьшить уровень этого влияния всегда натыкались на жёсткую реакцию Москвы. Последнюю такую реакцию мы видим до сих пор, в виде оккупации Крыма, Донецка, Луганска и прилегающих территорий.

Это, разумеется, не первая ситуация в истории, когда два государства находятся в таких отношениях. Это даже в истории Украины и России не впервые — не залезая в дебри Гетьманщины, можно вспомнить события столетней давности, когда коммунистическая Россия признала независимость украинского государства, а потом полезла на наши земли «ихтамнетами». «Народные республики», полностью контролируемые Москвой, там тоже, кстати, были.

Так вот, история знает только один рецепт, как избавиться от большой назойливой страны, которая пытается вас приобнять покрепче и повесить свой флаг над вашей столицей. Рецепт простой до безобразия: Карфаген должен быть разрушен.

Государство-агрессор должно полностью, стопроцентно углубиться в свою внутреннюю политику, тратить туда максимум ресурсов, желательно — в том числе ресурсы армейские. Все возможные людские, денежные, военные, материальные ресурсы должны падать в бездонную бочку внутреннего конфликта, чтобы ни копейки не оставалось для поддерживания конфликтов внешних. Гражданская война, поражение в войне от внешнего соперника, революция, даже какая-нибудь завалящая эпидемия чумы практически моментально превращают агрессивное пятно на карте в дворовую собаку, зализывающую раны. Чтобы государство-агрессор хоть ненадолго стало мирным, ему должно стать плохо. В идеале — смертельно плохо.

Смертельно плохо — это Россия, развалившаяся на «народные республики»; это отсутствие единого центра принятия решений и борьба за право стать таким центром. Это внутренние войны, в которых Украина сможет играть роль арбитра и помогать, например, ополчению Саратова воевать против Московской республики, или же наоборот (кто считает такую возможность невероятной и фантастической — милости прошу в историю Украинской революции, читать о взаимоотношениях между УНР и Кубанской народной республикой. Запомните: все истории уже случались).

Чтобы победить в войне, нужно стать сильнее противника. Для этого нужно усиливаться самому и ослаблять противника одновременно. А ничего не ослабляет противника сильнее внутреннего конфликта. Именно поэтому моя русофобия строга и выдержана, потому что она необходима. Потому что, чтобы украинцам было хорошо, россиянам должно быть плохо. Потому что землетрясение с человеческими жертвами в России — это миллиард долларов, который она потратит не на зарплату «ихтамнетам» в Донецке, а на восстановление разрушенных домов и дорог (шучу, конечно, эти деньги просто разворуют). Потому что кровавая баня, например, в Москве, с расстрелом демонстрации каких-нибудь либералов — это спешно отозванная от границ Украины дивизия, а то и несколько. Потому что какая-нибудь эпидемия — это вынужденная трата ресурсов не на внешнюю войну, а на решение внутренней проблемы.

На самом деле всё довольно просто. Поэтому мне неважно, что там сказал Навальный и с кем он там дискутирует. Мне важно, сможет ли он сделать России хуже. Потому что уже сто лет Российская империя разрушается, снова воплощается в уже уменьшенном виде (СССР — без Финляндии и Польши), снова разваливается и снова восстанавливается в ещё более уменьшенном виде (РФ — без Украины, стран Балтии и Средней Азии, но всё ещё с Татарстаном, Ичкерией, Сибирью…). И только когда Россия разваливается, топя своих жителей в крови, страны из зоны её влияния получают шанс на настоящую независимость.

Так случилось, что я желаю России и её жителям зла. Ничего личного. Просто закон истории.

Юрий Гудыменко

gantz, Veter-59, рональд та 11 іншим подобається це.
  22. Kypax

Kypax Oberfeldwebel

Повідомлення:
    282
    Адреса:
    Украина, Ужгород
    100% дієвий рецепт

Надіслано від мого M2 Note, використовуючи Tapatalk

рост1972 та ->Alexander. подобається це.
  23. pevamos

pevamos Oberfeldwebel

Повідомлення:
    363
    Адреса:
    Никополь Украина

рональд, levak, Luftwaffen та 5 іншим подобається це.
  24. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    рецепт правильный,только полностью сбухавшемуся населению,жрущему блины или шо там с совковой лопаты это недоступно.Они даже говорить разучились словами,исключительно матюками.И нажравшись,начинают гордиться.Просто гордиться.

Helmut Raiser, Dmitriy1976 та Hamer2109 подобається це.
  25. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Luftwaffen подобається це.
  26. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Спойлер: Частина V. Думка класиків літератури :D:D:D

Helmut Raiser, gvv2309 та Luftwaffen подобається це.