"шлем LUFTWAFFE"...?

Тема в разделе "Сучасні копії та підробки", создана пользователем nikosat, 29 июн 2015.

1. nikosat

nikosat Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    5
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    15
    Всім Доброго дня! З недавніх пір захопився темою шоломів, і ось на одному з аукціонів натрапив на такий шолом. Власник стверджує що "Всё оригинальное. Домашнее хранение." Стосовно самого шолома питань начебто і нема, а ось декі та підшлем викликали сумніви....
    Шолом М-40, Люфт.... та ще і двох декальний.... а судячи по номеру партії DN525-це дводекальний поліцай...
    Що скаже Панство) Хотілось би почути думку фахівців, якщо припустити що все оригінал, чи адекватна ціна заявлена продавцем?
    Тему створив за для власної освіти... та й може ще комусь буде цікаво))
    5485850241.jpg 5485850241_1.jpg 5485850241_2.jpg 5485850241_3.jpg 5485850241_4.jpg 5485850241_5.jpg 5485850241_6.jpg 1Без імені.jpg Без імені.jpg

Leibstandarte нравится это.
  2. Интересные лоты

1. Репліка котелка (закос під окопну творчість) 36-ї дивізії СС “Дірлєвангер” (прозвище дивізії “Чорні...
      350 грн.
    2. Гарне поєднання, темно-зеленого кольору з чорним ременем. Ремінь з якісної шкіри, м'який і приє...
      900 грн.
    3. Пистолетная кобура Р-38 WH PISTOLENTASCHE P38 HARD SHELL (REPRO) Качественная репродукция кобуры, д...
      2100 грн.
    4. (в наличии 2 шт.)
      Продам офіцерський парадний ремінь (репліка WWII) Якісна копія ременя офіцерського зразка. Матеріали...
      1550 грн.
    5. Кламера крепления обруча каски Вермахт. Комплект 3шт. материал латунь.
      190 грн.
  3. Александр Лемешко

Александр Лемешко Major

Рейтинг:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    4
    Доброго! Шлем- реставрация. За деки-можно сразу продавцу заплювати очі. Окрас тоже, без понятия темы. Партия поздняя конца 1943-окрас не соответствует.18900-за реставрацию...хай Бог милує..
    П.с. По почкам-за развод

Изображения:

тя.jpg
    т1я.jpg
    т2я.jpg
    т3я.jpg
    т5я.jpg
  4. tarnopol

tarnopol Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    8
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    15
    У нас на форумі застарюють краще і дешевше.

Александр Лемешко, nikosat и Frodi нравится это.
  5. Frodi

Frodi Leutnant

Рейтинг:
    5
    Отзывов:
    629
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    1.093
    Присоединяюсь к вышесказанному. Деки это нечто для "домашнего хранения"!!! Да и много ли шлемов так бы хранили на территориях бывшего СССР? В Европе, ещё поверил бы, но у нас...

Александр Лемешко и nikosat нравится это.