"шлем LUFTWAFFE"...?

Тема у розділі 'Сучасні копії та підробки', створена користувачем nikosat, 29 чер 2015.

1. nikosat

nikosat Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    704
    Адреса:
    Нікополь, Україна
    Всім Доброго дня! З недавніх пір захопився темою шоломів, і ось на одному з аукціонів натрапив на такий шолом. Власник стверджує що "Всё оригинальное. Домашнее хранение." Стосовно самого шолома питань начебто і нема, а ось декі та підшлем викликали сумніви....
    Шолом М-40, Люфт.... та ще і двох декальний.... а судячи по номеру партії DN525-це дводекальний поліцай...
    Що скаже Панство) Хотілось би почути думку фахівців, якщо припустити що все оригінал, чи адекватна ціна заявлена продавцем?
    Тему створив за для власної освіти... та й може ще комусь буде цікаво))
    5485850241.jpg 5485850241_1.jpg 5485850241_2.jpg 5485850241_3.jpg 5485850241_4.jpg 5485850241_5.jpg 5485850241_6.jpg 1Без імені.jpg Без імені.jpg

Leibstandarte подобається це.
    1. Репліка , приватного виробництва, одного з варіантів головних уборів, що використовували танкісти СС...
      750 грн.
    2. (в наявності 4 шт.)
      Репродукция полевого костюма Германии М44. WХ FELDANZUG M44 ERBSENTARN (REPRO) Существует явная пот...
      6900 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Репліка м 40 . Двохстороннього камуфляжу СС . Гарнаути якість , тканина має водовідштовхуючі властив...
      2556 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Репродукция двусторонней камуфляжной зимней парки. WH WENDEJACKE SPLINTER (REPRO) Представляет Ваше...
      5650 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Репродукция тропического кителя М40. WH TROPENBLUSE M40 (REPRO) Существует явная потребность в каче...
      2950 грн.
  2. Александр Лемешко

Александр Лемешко Major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    2.688
    Адреса:
    Sumy
    Доброго! Шлем- реставрация. За деки-можно сразу продавцу заплювати очі. Окрас тоже, без понятия темы. Партия поздняя конца 1943-окрас не соответствует.18900-за реставрацию...хай Бог милує..
    П.с. По почкам-за развод

Images:

тя.jpg
    т1я.jpg
    т2я.jpg
    т3я.jpg
    т5я.jpg
    viktor 78, honda_1, Злой татарин та 4 іншим подобається це.
  3. tarnopol

tarnopol Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    253
    Адреса:
    галичина
    У нас на форумі застарюють краще і дешевше.

Александр Лемешко, nikosat та Frodi подобається це.
  4. Frodi

Frodi Leutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    627
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1.091
    Повідомлення:
    1.329
    Адреса:
    Киев
    Присоединяюсь к вышесказанному. Деки это нечто для "домашнего хранения"!!! Да и много ли шлемов так бы хранили на территориях бывшего СССР? В Европе, ещё поверил бы, но у нас...

Александр Лемешко та nikosat подобається це.