Школа снайперов "Дикое поле"

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Jarod_Martin, 8 чер 2016.

1. ca6oTep

ca6oTep Oberschütze

Повідомлення:
    38
    Адреса:
    Киев
    или вы решили что эти люди тоже думают что их "обманули"?[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    ТЕМУ В ТОПКУ!!!!!!!!
    Не позволяйте тупорылым хайперам обсирать уважаемые сообшества! ведь эти моральные уроды могут и до вас добраться! не верь никому!)

Yrii, Evo-gen, TRG та 3 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Цилиндрическая развертка Ф5,5мм. изготовлена из самого прочного и износоустойчіивого материала - инс...
      150 грн.
    2. (в наявності 34 шт.)
      Вашій увазі пропонується засіб для вороніння "Іржавий лак" Використовується для хімічного...
      138 грн.
    3. (в наявності 8 шт.)
      Пропонується універсальний інструмент для точної пристрілки та регулювання прицільних пристосувань с...
      200 грн.
    4. Комплект для Чищення Зброї: набір щіток і гачків Будь-який ентузіаст зброї розуміє важливість регуля...
      520 грн.
    5. (в наявності 39 шт.)
      Використовується для хімічного оксидування поверхонь виробів зі сплавів на основі заліза, що містять...
      427 грн.
  3. Sawwa

Sawwa Gefreiter

Повідомлення:
    44
    Адреса:
    Борисполь
    Дике поле , веселе 8 березня у вас було! Мабудь і про подарунки для коханих забули — так старалися тему придушити.

Давайте так , любі фурманчани, і обмануті пацієнти Дикого Поля.
    Трошки аналізу і моделювання . Ми живемо у нашій країні , країна знаходиться у війні. Збройні Сили України — основа оборони. І тут з’являтися структура, яка проводить якусь фахову підготовку(на комерційних умовах) — це плюс . Люди спілкуються — допомагають одне одному , та Структурі — знову плюс. У структурі — дуже цікаво , і дуже багато патріотів — плюс ! Структура , з патріотами — прийняли рішення допомагати ЗСУ — ще плюс!
    Я за таке ДП — ура ! ДП — хай живе і квітне!

Але «сатана ховається в дрібницях» : Дике Поле експлуатує військові обьекти без ніяких документів — ні договорів аренди , ді дозволів, ні единоі папірчини. Тільки здійснюючи підкуп ( читай вербування) військових. Експлуатація державного без дозволу держави — крадіжка.
    Це мінус.
    Дике поле — заходячи на військові обьекти , починає свою корупційну діяльність ( тут солдатику телефона поповнили, там цукерочка , комадиру віскарік, главкому коштовну гвинтівку)і ось — нове джерело інформації , і без напрямів хтось в ДП вже фіксує собі — хто , де , коли, при яких умовах, состав групи.
    Це мінус
    Дике поле — позиціонує себе як «снайперська школа» . І починає лізти у підрозділи до снайперів , знову — тут щось подарували , там снаряжки підкинули , командиру ніштячки. І ось сакральне — Дике поле починає втручатися у навчальні процеси ( читаємо В нашій темі — вони сами пишуть , шо навчають діючих снайперів, що держава їх не навчила , а вони за декілька днів — зробили кріса кайла)
    Це вже не мінус — це повний пісец.

Ще раз — для всіх хто читає , для здорової частини ДП , для форума , для представників держави ( агу — контррозвідка, СБУ, МВД, ВСП, прокуратура , ви ж тут, читайте ?) ще раз :
    Я не проти ДП — хай навчають «хомячків» ( як каже Макс)
    Я проти того — що вони заходять на військові обьекти і сбирають інформацію.

Romel76 та Alex_study подобається це.
  4. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.811
    Адреса:
    Україна
    Ну бачите, ті плюси що Ви перерахували - вони реальні, а ці мінуси які Ви перерахували - надумані, це на даний час Ваша фантазія без підкріплення доказами.

НемецкийШвед, DenisD13, Evgeniy_K та ще 1-му подобається це.
  5. Этих тоже не обманули.....

Yrii, Romel76 та Alex_study подобається це.
  6. Evgeniy_K

Evgeniy_K Feldwebel

Повідомлення:
    382
    А він захищав сім’ю від комуністів чи фашистів? Бо і ті і ті окупували Україну. І ті і ті вбивали українців.

То чому на німецьку символіку у Вас стойка а символіка інших окупантів для Вас цілком норм?

Yrii, Unnamed Player та ->Alexander. подобається це.
  7. OlehH

OlehH Obergefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    48
    Друзья, коллеги, однодумцы. У каждого свое мнение, у каждого своя история. Есть страна в которой вы живёте, земля и семьи, которые вы готовы защищать. Потратьте время на то, чтобы быть готовым защитить свою страну - свой народ, свою семью, свой дом. Проверьте снарягу, почистите оружие, потренеруйтесь, съездите на стрельбище... Не тратьте время на пустую болтовню, уж очень жизнь коротка. А знаете всё и умеете - научите молодых.

AndriiT971, ДВ762, Александр_Одесса та 5 іншим подобається це.
  8. Ikgrecc

Ikgrecc Stabsgefreiter

Повідомлення:
    306
    Адреса:
    Київ
    Якщо у вас є інфа, що "дике поле" заходить у військові частини, збира дані, та передає їх за 'порєбрік', то якого дідька лисого ви про це тут натякаєте , а не йдете до сбу?!!!
    А якщо вам пляшечка віскаря комбату поперек горла стала, то визначтесь ви за Європу, чи за кого? До вашого відома, у Європі подарунок до 60 євро, хабарем не вважається. Самі гугліть європейські директиви, якщо що.

ДВ762, POMAH-Lviv, Hamer2109 та ще 1-му подобається це.
  9. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    там? пр.jpg

Evgeniy_K та Unnamed Player подобається це.
  10. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.811
    Адреса:
    Україна
    Ну виходячи з коментарію - то є інформація про те "...що "дике поле" заходить у військові частини". Все решта на даний час домисли автора поста.
    П.С. Якщо не помиляюсь, то в Україні також можна було брати подарунки,"...які відповідають загальновизнаним уявленням про гостинність,...", на суму не більше мінімальної зарплати, і це не вважалось неправомірною вигодою.

Yrii, Hamer2109 та Evgeniy_K подобається це.
  11. Sawwa

Sawwa Gefreiter

Повідомлення:
    44
    Адреса:
    Борисполь
    Дике поле— наступний тиждень буде у вас нервовим, обіцяю. Завтра понеділок , Евген — свого сепара курсанта , не забудь здати в поліцію ( нагадую сьогодні — зроби завтра). Як почнеться планування стрілецького тренування ( в частині ЗСУ в Броварах, на вул. Шевченка) — в п`ятницю на всяк випадок прихватіть з собою договор оренди військового обьекта. Про обьекти в інших містах, не стісняйтеся писати тут. Можна — тупо слати фото с геолокаціей. Ще можна — трошки пиздунця врубити, типа — «як ми круто постріляли», і злити військову частину куди занурюється дике поле.

Ще раз — дике поле незаконно експлуатує військові обьекти. Обьекти — зроблені за народні кошти. Незаконна Експлуатація майна ЗСУ— злочин.
    Я буду системно на цьому стояти — поки злочинці не будуть покарані.

Romel76 та Alex_study подобається це.
  12. Камча

Камча Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.020
    Адреса:
    Україна, м.Київ
    Вместо мишеней учеников.....опять дедывойовщина, давайте тяните сюда еще вилкула беседы с шарием и 95клоунаду!

Где хлорка? Дизенфицируйте

Dmitriy1976, Петр Сидоров, BravoLA та 3 іншим подобається це.
  13. Evgeniy_K

Evgeniy_K Feldwebel

Повідомлення:
    382
    Володя, ти вже трошки піднабрид своїм скигленням.
    Може для різноманіття вигадаєш якісь нові казочки? ;)

Доречі, я обіцяв людям невеличкий нарис щодо масштабу упоротості твоєї особи, так от, я про нього не забув. Потороху пишу і опитую тих, хто с тобою встиг поспілкуватися набагато тісніше ніж я. Досить цікаве оповідання має вийти.

А заяву я буду писати не в поліцію а у контррозвідку, поліція потенційними сєпарами не займається.

ДВ762, Ikgrecc та SerMax подобається це.
  14. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.811
    Адреса:
    Україна
    Можете назвати статтю КК України?

ДВ762 подобається це.
  15. Камча

Камча Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.020
    Адреса:
    Україна, м.Київ
  16. Kapkac

Kapkac Stabsgefreiter

Повідомлення:
    123
    Адреса:
    Kiyv
    Постоянно мусолится тема броворов и использования имущества в/ч. Силами ДП стрельбище увеличелось с 120+/- метров до 410, не говоря про остальные использования, как-то ремонт в класс и канализация. Т.е. использование ресурсов в/ч это улучшение тактики технического потенциала этой части? Так ради бога нехай и дальше так используется. И деньги которые собирает ДП с курсантов за обучение, вообще ни о чем (не помню было в теме или нет про финансовые льготы для УБД). Парни делают правильное дело, уважение им и поклон. А личные истерики то такое... Стрелок всегда спокоен... ;)

НемецкийШвед, DenisD13, SerMax та 8 іншим подобається це.
  17. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
    ДП молодці що розкусили і вигнали шматок такого лайна як
    Sawwa

Мастер, Kapkac та Evgeniy_K подобається це.
  18. Alex_study

Alex_study Schütze

Повідомлення:
    7
    Адреса:
    Борисполь
    Произошедшая огласка, дикое поле просто порвала

От этого ДП
    Ни единого довода,
    аргумента, одни пустышки,
    Типичное тявканье шавок пивного разлива
    с цитатами совдэповских мультиков,
    и советской манеры общения.
    ссыкливые, мат на мате, тупые переводы стрелок
    примитивные угрозы, низкопробных занюханных нытиков..
    Как таким выдают оружие?

Этот мат, эти возгласы:
    «Да ты, слышишь ты чё..чё ты на дикое поле гонишь?»,
    «Да чё ты тратил деньги, далбаеб ты нищий сука парву!».
    «да что это такое тему закройте ну читают же»
    «тему в топку..срочна в топку..все же видят»

Знакомые повадки, где то встречались..

Мужики приходят любого сорта, никаких подозрений.
    А, как вы баб, контролируете которые на курсах?
    Вы же из «вежливости» - не проверяете?
    Или другие учащиеся не дадут?

Наверное, Дикому полю стоит перечислить деньги каждому
    побывавшему на курсах
    за последние полгода (как минимум),
    а если нет денег - «да вы чё..нищие сука?»
    Продайте свою амуницию, прицелы,
    винтовки и каждому по 1000грн,
    на карту назад.

Потому что это не учеба,
    такая лажа должна быть - бесплатной
    либо учить качественно, но, без предоплат за курсы,
    только частями и по тарифу 400грн за всю теорию,
    стрельба - только затраты на патроны.

Львовский инструктор,
    там, что то пытался доказать.
    Для того такие нужны,
    чтоб было пару человек «ура-патриотов» работали на публику.

Romel76 та Число Пи подобається це.
  19. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.811
    Адреса:
    Україна
    А можна більш детально про львівського інструктора? Бо вже самому хочеться глянути що ж там за рівень знань в цьому ДП. Не їхати ж мені в Київ чи Харків.

Evgeniy_K подобається це.
  20. Evgeniy_K

Evgeniy_K Feldwebel

Повідомлення:
    382
    І що це за поток свідомості? ;)

Не закусив зранку чи під речовинами? :D

Ти у чомусь звинувачуєш ДП, ОК, твоє право.
    Але тебе із Володимиром спитали за конкретику а ви хором якусь маячню суєте. Чи це і є Володєнька, одного акаунта тобі мало?

Тобі ніхто нічого не винен, щось не подобається - ніхто не тримає.

21. Мастер

Мастер Oberfeldwebel

Повідомлення:
    1.123
    Адреса:
    Киев, Украина
    Заходим в профиль к нашему правдолюбу Alex_study. Смотрим его сообщения. Всего их 6. Пять из них здесь и ещё одно (самое первое) в теме "куплю корочку журналиста" ... 5 из 6 сообщений датируется 1-ым марта 2019 года с гневным разоблачением ДП. Еще одно сообщение датируется 12.03.19 (сегодняшний день). И естественно в теме ДП. Это все что вам надо знать про этого правдаискателя)))

Пы Сы сам не ангел, но я хоть не парю мозги другим)

Images:

Screenshot_20190312-153929.jpg
    Останнє редагування: 12 бер 2019
    ->Alexander., сантабэд, sashkols та 3 іншим подобається це.
  22. Kapkac

Kapkac Stabsgefreiter

Повідомлення:
    123
    Адреса:
    Kiyv
    Что это только что было?o_O

23. Мастер

Мастер Oberfeldwebel

Повідомлення:
    1.123
    Адреса:
    Киев, Украина
    Это был троль. Не сильно жирный, говнистый. Сейчас поменяет аккаунт, зайдёт и будет всем рассказывать, что он журналист и ведёт расследование.

Evgeniy_K подобається це.
  24. Sawwa

Sawwa Gefreiter

Повідомлення:
    44
    Адреса:
    Борисполь
    Добрий вечір . Як справи ? Дике Поле показало документи ? Бачу — інші люди приєднуються до мого запитання : « Дике Поле — у вас мається хоть якийсь папірець , дозволяючи вам законно експлуатувати майно, та споруди Міністерства Оборони?»
    Хоть троль , хоть не троль , хоть сепар , хоть правосєк, хоть лютий захисник дикого поля , хоть його конкурент , навіть будь хто задасть це питання. (Цеж , інтернет, тут можна шифруватись під кого завгодно, ви не знали?)
    Просте питання — проста відповідь.
    В мене ніяких особистих претензій нема — навіть Евген К , дуже патріотична і ярка людина , він на майдані відстоював ідеали свободи і справедливості, і ризикував своїм життям і здоров’ям і за мене , і за мою родину. Дякую тобі за це.
    Яле попередні досяження не дають «індульгенцію».
    Не порушуйте закон.
    Не крадіть у ЗСУ.
    Продемонструйте договір аренди — і я публічно вибачусь , за всі підозри які в мене виникли.
    З повагою , ваш sawwa.

25. Мастер

Мастер Oberfeldwebel

Повідомлення:
    1.123
    Адреса:
    Киев, Украина
    О, а я что говорил!? Слабенький тролик. Всего несколько аккаунтов.

->Alexander. та Evgeniy_K подобається це.
  26. Kapkac

Kapkac Stabsgefreiter

Повідомлення:
    123
    Адреса:
    Kiyv
    Таке собі трололошенька )))

Мастер та Evgeniy_K подобається це.