Все гарно......але за для одного шашлика та чашки чаю......тащіть з собою мангал в ліс.....якось не комільфо.....нє?
Крім швепсу, не знайшов в продажу тонік, якого раніше було повно. Шукав в різних магазинах. Чистим джином, англійці лікували малярію.
Говорят если кабачки нарезать кубиком,залить ананасовым соком и законсервировать ,то через некоторое время все по вкусу становится ананасами.
то саме що самогон, та сама технологія і так само впливає на внутріклітинних паразитів, тобто малярійних плазмодіїв, ніяк. Тому "нє ходите дети, в Афріку гулять" без купи спеціальних ліків. Давайте краще краще пропікати всяке на вогні. Бо там стікі цікавого живе. Любителям крові, сирого, в тому числі риби, присвячується. Туди ж хамон.
Мені смакував голландський тонік, краще за чистий швепс. Вирощую холодну чайну м'яту. Додаю в коктейль. Букет бомба.
Хінін, який якраз гірчить у тоніку-полегшувал напади малярії, але не виликовувал. Для мнеса придбав термометр-якщо готувати за наукою-все ок) І так, і то не кровь, що у rare стейку, то інше
Шибко рекомендую вместо лимона свежий огурчик .Джин +тоник+лед(если есть)+огурчик . Будете приятно удивлены .
Пробував таке в салаті, досить смачно, потім самі зробили, не зайшло, чи кабачок не той, чи сік не такий, короче більше сам таким не страдаю.
Ану підскажіть, мясо із тандиру вважається смаженим??? по типу шалика з мангалу, чи вже більш тушеним. Тута просто лікарі поки не рекомендують їсти смажене і з мангалу, а ось тушене трохи мона, тому і цікавлюсь.
Ідея гарна, але я не підтримую "благодарностей", краще до іншого лікаря сходить, наприклад до стоматолога чи глазніка, я не думаю що вони смажене заборонять .
Офтальмологам не подобається, коли їх так обзивають. Це приблизно те саме, як на гінеколога сказати, що він піздник. Четвер - рибний день!