Слава Україні! Сьогодні після чергування,рішив побалувати побратимів.не на кострі,но смачніше за тушонку та консерви) З повагою до всих)
Тут не було томатної пасти,щоб картошу закрасити то додали кабачкової ікри))наявність плити- це уже супер повезло)))
Между прочим рецепт тартилий и мексиканских лепёшек очень прост,делаю их Когда нет хлеба или хочется лавашей Мука ( если есть можно добавить кукурузной), вода и масло , всё смешиваем,делим на шарики,потом их очень тонко раскатываем и на раскалённую сковородку, буквально по минуте с каждой стороны и готово, можно приглашать друзей на бурито))) с УВ
Усе дуже просто. Грудинку нарізаєте невеликими шматками, обжарюєте на сковороді і потім нарізаєте ще на менші шматки, лук ріжемо і маринуємо. Все інше (мариновані огірки, помідори, петрушка, можна ще солодкого перцю взяти) нарізаемо шматками поменше. Соус: майонез + йогурт (без ароматизатора та смакових добавок) пропорція десь 50/50, залежить від майонезу, соус по консистенції повинен бути як кисіль (не густий, але і не рідкий як вода). В соус добавляємо мілко нарізаний часник та спеції, тут уже хто що любить. Я завжди додаю сіль, чорний перець та копчена паприка, можна додати червоного перцю для гостроти. Далі намазали не жаліючи лист лаваша соусом, постелили листи пекінки, насипали по трохи всіх інгредієнтів і ще раз залили соусом. Скрутили в конверт і на вуглях трохи підсушили, щоб лаваш хрустів. Смачного)
Слава Україні! Сьогодні приготував побратимам відро солянки)за мене навіть в ночі відчергують. Хлопці привезли зайця,пригнув їм під колеса) замаринував,та завтра приготую картошку з тушеним зайцем) Так як у нас на позиції повара нема,вимушений між чергуванням ,та коли є вільний час трохи готувати)) З повагою до всих!.
Я кулеметник)приготувати сам запропонував) не приємно дивитися ,як всі їдять в основному мівіну...просто до війни трохи готував ,в основному на вогнищі. З повагою до всих.
Слава Україні! Волонтери передали пакетики з сухим борщем.добавив картошки,зеленого горошку,протушив цибулю ,моркву з тушонкою)борщ бомбезний)буквами не передати. Щира подяка добрим людям) З повагою до всих)
Когдато придумал такую штуку . Берем крекеры , на каждый по кусочку колбаски , сверху кусочек сыри , и в микроволновку или духовку . Следить визуально , как сыр расплавится и растечется закончить греть . Специи и соль по вкусу . К пиву посолонее и острее , можно и так заготовить на поклевать просто.Сыр в этот раз не очень удачный . В микроволновке быстрее . Смачного.
Та зараз він увесь жовтий такий , не який ((( Краще брати на базарі сулугуні по 200грн . Його і так можна їсти і плавити і в лаваше. З повагою
Дійсно,вчора стикнувся що сир який мила купила не захотів спочатку плавитись а потім і жуватись.Якби не гриль у мікрохвильовці залишилися б без гарячих бутербродів.
Сулугуні і адигейський (вроді так) одні з найкращих сирів, які дійсно плавляться, використовую для гарячих бутерів та піци, або просто в яєшню.
Слава Україні! Привезли нам відро курятини.майже дві доби маринував в гірчиці та різних приправах.зараз обжарюю на сковорідці а потім ще протушую з спеціями)не встигагаю піджарюювати,розбирають.свій час на відпочиник між чергуваннями провів на кухні) плиту без фольги не фоткав)) З повагою до всих))
Вам бы в эту тему правильнее . https://reibert.info/threads/vijskovo-polova-kulinarija.854099/ А в этой диванные эксперты и уклонисты-домохозяйки в основном стряпней хвастаются .
Кажуть шашлик з яловичини не такий). Яловичину ріжемо на рівні куски, краще стейками, додаємо перець/спеції за смаком. Готуємо маринад: в соєвий соус давимо сік одного лимона, добавляємо гірчицю і добре розміщуємо, цим маринадом заливаємо м'ясо. Маринуємо години 4. Смажити до готовності.
Шикарний рецепт , і дуже по дрібному все розписано , дякую , читається смачно , спробуємо . Але як каже наш шеф кухар - лук у Робін Гуда , тре цибуля ))
Рулька в темному пиві. Рулька звісно що домашню заливаємо темним пивом, бажано розливним крафтовим, і в пиві лишаємо на ніч. Потім добавляємо цибулю (не чистимо, ріжемо навпіл), перець душистмй та чорний горошком, лавровий листок, сіль. Варимо 2 години на повільному вогні. Далі убираємо з вогню та залишити доки не охолоне. Поки охолоняє, в соєвому соусі розчиняємо мед та гірчицю, і цим маринадом мастимо рульку і в духовку на 40 хвилин. Мінус один, швидко улітає).