Шашлик і інші радощі

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем ser Morgan, 4 чер 2018.

  1. trainee

    trainee Hauptmann

    Повідомлення:
    2.368
    Адреса:
    Land of Living Skies
    Ліпше свіжу, але як нема, то морожену, але повільно
    розморозити.
     
    Dietrich88 подобається це.
    1. Гемстатик в гранулах
      290 грн.
    2. В состав лота входит 5 шт. медицинских водостойких маркеров. Состояние: новое, изделие в использова...
      250 грн.
    3. (в наявності 10 шт.)
      У нас ви можете купити тактичний ретрактор (тренчик та страхувальний шнур) для ножиць парамедика. Р...
      810 грн.
    4. Все изделия новые, в эксплуатации не были, в заводской упаковке. В состав лота входит (все, что на ф...
      1600 грн.
    5. (в наявності 50 шт.)
      Ми розуміємо, що коли справа доходить до використання джгута то, без перебільшення, важлива кожна се...
      330 грн.
  2. trainee

    trainee Hauptmann

    Повідомлення:
    2.368
    Адреса:
    Land of Living Skies
    Забагато, 10—15 максимум.
     
  3. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.031
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    вона спочатку розморажується а потім вже готовиться.
     
  4. trainee

    trainee Hauptmann

    Повідомлення:
    2.368
    Адреса:
    Land of Living Skies
    Я розморожую зазделегідь )
     
  5. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.031
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    так ви ще і розморожуєте:D
     
  6. trainee

    trainee Hauptmann

    Повідомлення:
    2.368
    Адреса:
    Land of Living Skies
    :)
    Маю час, зазвичай свіжу беру :)
     
  7. moranno

    moranno General-major

    Повідомлення:
    6.216
    Адреса:
    Киев
    Проживши деякий час в Ізмаїлі, де вживав тільки вино, можу стверджувати що там натуральне вино. Та можна ж перевірити: взяти пів бокалу вина і потрошки влити туди води. Якщо розділяться напої в бокалі - маєте натурель, якщо все закраситься - битова хімія.
     
    Боб67 та Dietrich88 подобається це.
  8. ser Morgan

    ser Morgan Oberst

    Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    15.641
    Адреса:
    Чорний ліс
  9. Dietrich88

    Dietrich88 General-major

    Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.331
    Адреса:
    ...
    Файно дякую за рецепт. На днях спробую зробити, якщо получиться будуть фото :D
     
    Олег Ильмень472 та moranno подобається це.
  10. Рост76

    Рост76 General-major

    Повідомлення:
    5.224
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    dspy та Dietrich88 подобається це.
  11. dspy

    dspy Leutnant Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.330
    Адреса:
    Київська область
  12. Рост76

    Рост76 General-major

    Повідомлення:
    5.224
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    Доброго, не треба костюма :D коли розпалюється вогнише щось виділяється ;) сам шашлик (мьясо) на вогонь ніхто нормальний ще не ставить! Чекають поки прогорить і не треба використовувати для розпалу всяку гидоту, от і все. Маленькі трісочкі і сірник, та кого вчити? Усі дорослі, самі все знаєте, а те що пишуть брехня, заздрять вони нам. :D:D:D
     
    LySS, dspy та иван777444333 подобається це.
  13. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.031
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    таке ото. так швидше спечется та буде смачним
    оце точно. я завжди шматок гуми кидаю зверху дсп і потім заливаю оте все великою кількістью мастила та бензину. горить аж гай шумить.
     
    Боб67, dspy та Рост76 подобається це.
  14. Рост76

    Рост76 General-major

    Повідомлення:
    5.224
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    Ви ще рецепт м'яса вже давайте, в нігролі маринутати чи в солідолі :smile_10:
    На поліетиленових пляшках не смажили? :smile_6: якщо пляшку з під пива, то і шашлик з пивом майже, так! :smile_6::smile_6::smile_6:
     
    LySS, Боб67, иван777444333 та ще 1-му подобається це.
  15. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.031
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    на солідолі ліпше смажити на пательні, а маринувати тре у гальмівній рідині з додаванням трохи пороху. ось вам відеоінструкція як теє усе приготувати.
    З.І. незнайшов. передивіться команда-А там є гарниа рецептура як усе тре робити
     
    LySS та Рост76 подобається це.
  16. moranno

    moranno General-major

    Повідомлення:
    6.216
    Адреса:
    Киев
    Відставити!
    У що Ви тему превратили? Вже огидно читати. Великі діди та дядьки а займаєтесь казначим.
     
    LySS, Анатолий Стеценко, reider74 та 2 іншим подобається це.
  17. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.031
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    от нерозумієте ви високої кухні. тож мистецтво. отакоєот
     
    LySS та Рост76 подобається це.
  18. moranno

    moranno General-major

    Повідомлення:
    6.216
    Адреса:
    Киев
    Ідіть вже дідо в Будні. Я там вже написав про мистецтво.
     
  19. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.031
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    овва! хто це дідо, я? та я на пять років молдодший за вас!
     
  20. Dietrich88

    Dietrich88 General-major

    Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.331
    Адреса:
    ...
    Сьогодні пробував запікати скумбрію. Починалося все невдало, і вигляд в страви получився не дуже презентабельний, але те що було смачно це факт!
    Вже взяв на озброєння скумбрію як продукт який можна брати з собою куди небудь і дуже швидко приготувати в любих умовах . Можна запікати як цілком з начинкою, так і розрізавши як я , але рибка в любому випадку класна штука !

    [​IMG][​IMG]

    Розрізана скумбрія без хребта приготувалася навіть швидше за деякі овочі. Думаю ціла скумбрія запікалася б дещо довше але всеодно по часу приготування получається як овочі.
    Готував на вишневих дровах.

    [​IMG][​IMG]

    [​IMG][​IMG]
     
    LySS, Боб67, sdiogen та 16 іншим подобається це.
  21. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.031
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    скумбрію тре запікати між решіток, барбікюшниця чи як там його в біса ота решітка з руківям. тоді легше її перевертати щоб запікти з обох боків. отакоєот. а ви кажете
     
    LySS, SOTNIC, trainee та 2 іншим подобається це.
  22. Dietrich88

    Dietrich88 General-major

    Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.331
    Адреса:
    ...
    Віддав кумови решітку, а спробувати дуже кортіло.
     
    Олег Ильмень472, antsu88 та Рост76 подобається це.
  23. Рост76

    Рост76 General-major

    Повідомлення:
    5.224
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    sdsds_17.jpg
    :D:D:D
     
    LySS, NIA, santer1 та 14 іншим подобається це.
  24. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.031
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    о! так кум на грубі гроші втрапив через це.
     
    antsu88, Dietrich88 та Рост76 подобається це.
  25. Рост76

    Рост76 General-major

    Повідомлення:
    5.224
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    Перехідний мангал. :D:D:D
    ugadaj-stranu-po-fotografii_26.jpg