Проживши деякий час в Ізмаїлі, де вживав тільки вино, можу стверджувати що там натуральне вино. Та можна ж перевірити: взяти пів бокалу вина і потрошки влити туди води. Якщо розділяться напої в бокалі - маєте натурель, якщо все закраситься - битова хімія.
Ось що пишуть. Щоб ми та не їли, https://newsyou.info/eksperty-predu...ryj-voznikaet-pri-zharke-i-poedanii-shashlyka
Доброго, не треба костюма коли розпалюється вогнише щось виділяється сам шашлик (мьясо) на вогонь ніхто нормальний ще не ставить! Чекають поки прогорить і не треба використовувати для розпалу всяку гидоту, от і все. Маленькі трісочкі і сірник, та кого вчити? Усі дорослі, самі все знаєте, а те що пишуть брехня, заздрять вони нам.
таке ото. так швидше спечется та буде смачним оце точно. я завжди шматок гуми кидаю зверху дсп і потім заливаю оте все великою кількістью мастила та бензину. горить аж гай шумить.
Ви ще рецепт м'яса вже давайте, в нігролі маринутати чи в солідолі На поліетиленових пляшках не смажили? якщо пляшку з під пива, то і шашлик з пивом майже, так!
на солідолі ліпше смажити на пательні, а маринувати тре у гальмівній рідині з додаванням трохи пороху. ось вам відеоінструкція як теє усе приготувати. З.І. незнайшов. передивіться команда-А там є гарниа рецептура як усе тре робити
Сьогодні пробував запікати скумбрію. Починалося все невдало, і вигляд в страви получився не дуже презентабельний, але те що було смачно це факт! Вже взяв на озброєння скумбрію як продукт який можна брати з собою куди небудь і дуже швидко приготувати в любих умовах . Можна запікати як цілком з начинкою, так і розрізавши як я , але рибка в любому випадку класна штука ! Розрізана скумбрія без хребта приготувалася навіть швидше за деякі овочі. Думаю ціла скумбрія запікалася б дещо довше але всеодно по часу приготування получається як овочі. Готував на вишневих дровах.
скумбрію тре запікати між решіток, барбікюшниця чи як там його в біса ота решітка з руківям. тоді легше її перевертати щоб запікти з обох боків. отакоєот. а ви кажете