Не встиг наступного разу, і да готую на мангалі тож зелень вже не пішов по ночі з ліхтариком збирати, так все вм'яли .
Трошкі відео про борщ . https://streamvideol.luxnet.ua/vodo...433497_main_20201011200400.smil/playlist.m3u8
Вітаю! Четвер-рибний день!Пару років поспіль пропрацював,буквально, на березі мальовничого ставка.Замовник його власне і тримав.Тому дозвіл на риболовлю ми мали.Серед іншої ловилися і такі карасики. Жарена швидко приїлася,та і банально.Уха то тєма,але ж бочку не варитимеш.Достатньо голови для навару+іншої риби кинеш.Наступного дня,як холодець,ложка стоїть.Вирішив я шукати альтернативу і натрапив на цей рецептик. Результат перевищив усі сподівання.На жаль власних фоток не робив,вибачайте.Підкреслю:такого не купите в жодному фішмаркеті.Ступінь солоності в залежності від часу вимочування,бажаєте сухішої-зайвий день нехай пов'ялиться. Добавлю від себе:пробував робити з перцем.Після вимочування,як стече,злегка вивалював в суміші перців,трохи меленого червоного,трохи чорного,духм'яного.Пів години полежить і можна вивішувати.З пивом піде.Усі хто куштував,хвалили.За вуха не відтягнеш.Смачного!
Готував в селі в суботу: Все було смачно. Розпочав сезон купорки зелених помідор з петрушкою та часником в солодкому маринаді.....
От зайдете - то і пригощу. А взагалі то: В Буднях рік через рік писав; тут писав і ще в якійсь темі писав а Вас пригощав і диктував по телефону. Стомився я щось з рецептами.....