Споокійно!))) в м.Вілкове ( дельта Дунаю) ловлять оселедець дунайку.відварений як скумбрія,ставріда на смак. https://www.tgavan.com.ua/dunayskaya-seld-samaya-vkusnaya-seld-v-mire/
Я служил в Вилково 2003-2007 год.ДПСУ ( справка в 90 ые годы населения 10 тыщ- плавсредств -3500) 17 предприятий по добыче рыбы.. https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Черноморско-азовская_проходная_сельдь
Ну..да и название странное- дунайка https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Дунайский_лосось Вроде тоже водится)
Обкатывал сегодня свежезабранный мангал) Свиная шея, маринад-пара луковиц на мелкой тёрке в кашу, соль, специи какие нашёл. Пробовал картошку с салом на шампуры, мелкая ок, крупная еще томится. Спасибо комраду Giya за витвір мистецтва
Доброго вечора, користуємося вдома аєрогрилем, непогано готує і головне швидко, тікі треба підібрати все правильно, маю на увазі час приготування, все бистрою з'їдається на наступного дня мало що лишається .
Знакомые "Караванщики" пишут ,что газовый гриль очень рульная штука. Задолбали их дрова ,ветер ,дым,сажа ,крутить шампуры ,мангалы,костры и прочие шашлычные причандалы.
Delonghi CGH 1030D Пользую 2 дня. Делали стейки, овощи, вафли. Пока все устраивает. 3 комплекта пластин-ровные, ребристые, формы для вафлей Брал в интернете, в сетях на треть дороже.
Доброго всім, вчора набили охоту на гарбуза печеного в духовці, з медом, ванількою і решта солодощів не пішов чомусь, а от з пряностями хмелі-сунелі і солоний на ура . Пару світлин приготування. Розпізнати що то гарбуз за смаком майже не реально, з'їли половину не роздумуючи всім сподобався такій варіант, будемо готувати бо смачно ну дуже, раджу спробувати .
На фото видно скібочкі в сантиметр товщиною без кожури і серцевини на папір, бо прилипає до протівня і пересипати з обох сторін спеціями для м'яса або картоплі покупними, ще добавив солі краплю і пахнючих трав. Пробував набір прянощів для барбекю, теж смачно на крайньому фото видно що не багато. Пробуйте і смачного.