Отчасти соглашусь, но для супруги крышка оказалась слишком тяжелой, поэтому приобрёл ещё и алюминиевую...
Доброго, покі файна погода стоїть на дворі покажу вчорашні фото, картопля з салом . Всім сподобалося з'їли за один раз на сьогодні теж замовили .
Сьогодні теж готував, порадили спробувати у фользі зробити печену, трішкі масла і майонез з часничком . Сподобалося і головне все з'їдаїться, навіть лушпайки бо смачно виходить і перед обгортання помити нормально картопельку треба . Да сало ставлю за 10-ть хвилин до закінчення, щоб тікі трішкі віддало жиру картоплі .
Пане Рост, розкажіть в чому секрет картоплі? Бо набачив як у вас, з салом получається, без нього підгора і не добра.
Якщо перетримати на вуглях то теж згорить сало на останніх хвилинах тікі для того щоб трохі набралася і все. Ріжу картоплю товщиною близько одного сантиметра, спеції перемішав і готово, сіль перед тим як висипати на решітку і на невеликому жару хвилин 20-25-ть щонайдовше. Пробую готовність ножем, або зубочисткою, як проходить вільно наскрізь то вже готова, а пригорає на сильному жару, треба трішкі менше вуглів. Вдалих і смачних експериментів .
Приветствую Камрады, в этом году изготовил две сковороды из диска бороны. Одну подарил товарищу, а вторую часто юзаю. Нравиться на ней готовить. Во первых быстро, дрова любые, не нужно ждать пока перегорит. Отдельно купил брезентовый чехол и крышку под мои размеры.
24 сторінки теми не посилю))) Але колись мені підказали при приготуванні шашлика засипати вогонь( жир горить) сіллю- вона гасить вогонь і температура вугілля не падає.
Соль не тушит огонь, она впитывает жир, который, капая на угли, как раз и горит. Если нет соли - не ленитесь почаще переворачивать мясо, чтобы меньше жира капало - гореть не будет.
Привіт всім любителям мангала. Вчора заглянув кум в гості, і спонтанно получилися посиденьки. Телефон вперто відмовлявся робити якісні фото, тому сорян. Затіяв влітку бесідку по своєму дизайну і оздобленню, ще все в процесі але основні елементи вже є .
Очень понравилось как рыбу на Шри Ланке подают. Обжаривают на кунжутном масле мелко измельчённый чеснок, в конце добавляют лайм, рыбу или морепродукты жарят на кунжутном масле, а затем поливают этим соумом, пальчики оближешь!
Дякую, спробуємо. Я звик свіжу рибу одразу на сітку. Так на рибалці робили, сіль перець і на вогонь, всього пару хвилин і готова, дуже швидко риба готується прямо як овочі. Того дня проїжджав біля ставка де хлопці спустили воду і витягували волоком рибу. Зачекав 5 хвилин і мав можливість вибрати собі риби якої душа забажає: один короп дзеркальний , один сазан, дві щуки і чотири карасі. Тому так все зійшлося що в меню опинилася й свіжа риба.