До штуки в Епіцентрі можливо знайти Tefal по акції. По покриттю-то на смак, пробував різні, більш-менш на рік, в мене довше не живуть...
Звичайна сковорода для щоденного користування. Тi що маю зарас, зiбрав всi разом I викинув найух. Смажиш картоплю половина пригоряэ I залишаэться на пательнi Епiцентр далеко, менi б таке щоб в iнтернетi замовив I через пару днiв на поштi забрав. Хочеться взяти так щоб якщо рiк прослужить, то цей рiк я не мав з нею проблем. Я в них повний нуль. Ну I з тими покриттями , очi розбiгаються вiд рiзноманiття яке вибрати щоб надiйне було I не шкiдливе.
Надійне(відносно)покриття-кераміка. Вічного нічого нема,навіть з чавуну іржавіють,якщо не зберігати сухою. Беріть з керамічним покриттям,з високими бортами(щоб тушкувати можна було) і бажано зі з'ємною ручкою.
на ринок до бабок чи дідків. вони інколи продають старі чавунні пательні. можна звчайно люмуневу купити але всежи таки чавунна то весч
Цей варiант також розглядав, в общазi в нас була така, лише позитивнi спогади про неi, що ми в нiй тiльки не готовили! Дякую вам I всiм хто вiдгукнувся. Вiзьму якусь зарас, а якщо колись знайду чавунну то також нехай буде.
А чого шукати? Зателефонували, поспілкувалися, замовили і все http://www.syton-posuda.com.ua/katalog/chugunnaja posuda termo/skovorodi termo/ або https://biol.com.ua/uk/product-category/chavunnij-posud/chavunni-patelni/ http://www.domomir.com.ua/category/chugunnye-skovorody/
Ви цю маєте на увазі? https://biol.com.ua/uk/shop/chavunn...-chavunna-lita-gliboka-zi-z-yemnoyu-ruchkoyu/ Ну і така є https://www.hozdom.com/skovoroda_ch...aUTCcpP6FwFS-mAxsY5QoSdq_6kD-HFYaAgK_EALw_wcB
Нашей на сайте уже нет, мы ее покупали лет 10 назад. Но у этой размеры те же, только ручка не такая и прихватка. По Крауфу ничего не скажу, но он дороже, у него нет сьемной ручки - иногда бывает надо поставить что-то в духовку. Если будешь заказывать Биол - уточни, у них должна быть крышка к сковороде. Вот еще прикольная штука https://biol.com.ua/uk/shop/chavunn.../skovoroda-chavunna-portsijna-z-doshhechkoyu/ Но их нужно брать по кол-ву едоков.
Мені пару років назад подарували оту першу Хороша річ, але є пару моментів 1. Ручку не використовував, якась вона не надійна як на мене 2. Довго мучився щоб довести її до ладу 3. Кришку треба шукати, поки використовую скляну з ашану Сковорода покрита якоюсь фабричною мазутою, тому треба добре обпалити її, щоб то всьо вигоріло і вона стала сіруватого кольору. Потім добре вимити губкою, періодично перевіряючи чистоту паперовими рушниками. Кожного разу після використання помити - витерти насухо і протерти якимось маслом - олією, бо інакше ржавітиме. Але після кількох місяців активного використання буде мати якості старої чавунної сковорідки, на якій готувати одне задоволення Не буде ржавіти, не пригорає, можна запікати в ній, ставити на гриль і т.д. Вічний девайс буде, я про різні керамічні - тефлонові навіть не думаю тепер. Якщо маєте бажання трохи заморочитись з приведенням до вигляду, то дуже рекомендую
Ось один з моїх мангалів зроблених в минулу суботу. Там де у льохи дупа, там е отвір для ножного підува . Дуже зручно
Посмеялся от души. Не, комраден колеса к сожалению не от Макса . У хроноса была четырех колесная повозка по травичку для кролика. Два колеса сгнили, два пока более менее .
Пять лет назад я купил их чугунный казан для плова, точь в точь с такой крышкой......правда помучился пока обжигал, закалял, что бы не ржавел...теперь и шурпу в нем готовлю.
Я тоже хотел с такой крышкой, ее можно как сковороду использовать, пока беседку построил - их уже перестали продавать, пришлось брать татарский. Мучений особо не было - уже руку набил)
Что тяжёлая, то ерунда. Зато она также хорошо нагревается и долго не остывает, а это плюс. Алюминий очень быстро отдаёт тепло.