Шашлик і інші радощі

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем ser Morgan, 4 чер 2018.

  1. Gospodin_Geksogen

    Gospodin_Geksogen Stabsgefreiter

    Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    136
    Блииин, ну хоть в общем смысле, что-бы не проипать основные моменты...
     
    1. (в наявності 12 шт.)
      Нові ріп-стоп; початок 2000 розмір 55-57, пишіть в особисті
      150 грн.
    2. Распродаж коллекции . Лично сам хорошо упаковываю все свои лоты !!! Лоты разбиваю и комбинирую !!! О...
      280 грн.
    3. Швейцарская офицерская кепи (еще называемое "шако&quot, обер-лейтенант. Размер 52, 5 Состояние...
      670 грн.
    4. Cap service RAF Police. Розмір 56.
      320 грн.
    5. Дивіться на фото. При відправці Укрпоштою чи при відправці Новою поштою оплата за пересилку при отри...
      500 грн.
  2. lex1187

    lex1187 Stabsfeldwebel

    Повідомлення:
    583
    Адреса:
    Сокальщина
    Не получится в общем смысле. Всё надо сделать правильно.
    Ответил в ЛС.
     
    Рост76 подобається це.
  3. владислав камшуков

    владислав камшуков Obergefreiter

    Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    67
    Адреса:
    ДнДз
    Рецептик то зажали!Едал бограч в Поляне.Ну очень вкусно, сравнить несчем.
     
  4. lex1187

    lex1187 Stabsfeldwebel

    Повідомлення:
    583
    Адреса:
    Сокальщина
    Да не зажал. Камраду в ЛС отправил. :p:D
     
    владислав камшуков подобається це.
  5. владислав камшуков

    владислав камшуков Obergefreiter

    Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    67
    Адреса:
    ДнДз
    Не обижайтесь ,пошутил!:D:beer:
     
    lex1187 подобається це.
  6. Траквамада

    Траквамада Major

    Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    80
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    154
    Повідомлення:
    3.907
    Адреса:
    Киев.
    Я знаю один из главных пунктов!
    1. Возьмите КОТЁЛ!
     
    lex1187, Рост76, консерватор та ще 1-му подобається це.
  7. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.113
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    таке. а я? а мені? я теж хочу! отакоєот. а ви кажете
     
  8. Рост76

    Рост76 General-major

    Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    Доброго, пробовал в Харькове очень давно, понравилось блюдо, рецептов много, но вкусно приготовить надо уметь :D
     
    иван777444333 подобається це.
  9. Gospodin_Geksogen

    Gospodin_Geksogen Stabsgefreiter

    Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    136
    Охоспаде, это же не военная тайна, пусть комерадены тоже полакомятся, не знаю как вы, но я например, люблю по веселится, особенно покушать :beer:

    БОГРАЧ

    рецепт: на 7-8 літрів джерельної води:

    • копчене сало (або шпондер) – 150 г • яловичина – 0,5 кг
    • телятина – 0,5 кг
    • свинина – 0,5 кг
    • копчені реберця – 250 г
    • пікниця (копчена дом. ковбаса) – 200 г
    • теляча або свинна голяшка – 0,7-1 кг
    • цибуля ріпчаста – 300 г
    • паприка (червона, мелена) – 3 ст. ложки
    • картопля – 1 кг
    • морква – 250 г
    • перець (солодкий: зелений, червоний)
    • помідори свіжі – 150 г
    • часник, кмин, спеції, зелень кропу (петрушки) • перець чилі
    • червоне вино (напівсухе) – 150 г
    Для «чипетке» (щипане тісто):
    • мука – 300 г
    • яйце – 2 шт
    Сіль

    Соковите м’ясо з сухожиллям (мякоть лопаткової частини) нарізати кубиками зі стороною 4-5 см. В казанку, на повільному вогні, розтопити дрібно порізане сало до утворення золотистих шкварок. У розтоплений жир додати дрібно порізану цибулю та присмажити її до золотавого кольору. В не занадто гарячий жир з підсмаженою цибулею всипати червону паприку (солодку,молоту) і швидко перемішати. Після цього одразу додати нарізане на кубики м’ясо, ретельно перемішати і додати трохи води. До м’ясних кубиків покласти копчені реберця, розрізану на частини голяшку (або рульку – передплечова частина) і долити воду, щоб майже всі м’ясні інгредієнти були покриті рідиною. Все це тушкувати на слабкому вогні періодично помішуючи. При необхідності потрібно доливати воду в такій кількості, щоб м’ясо постійно знаходилося в невеликому обсязі рідини протягом 3-3,5 годин.

    Як тільки м’якоть голяшки (рульки) почне відділятися від кістки, голяшку виймаємо з казанку і ретельно відділяємо м’ясну частину від кістки. Після чого м’якоть голяшки ріжемо на невеликі порції і викладаємо знову в казанок. Далі, згідно рецепту, доливаємо решту води, солимо, додаємо порізану кубиками моркву, спеції, гострий перець, товчений кмин та подрібнений часник. Все це варимо ще 30 хв. Поки гуляш готується, очистити і нарізати дольками картоплю. Свіжий перець та помідори порізати кубиками. Нарізані овочі кладемо в казанок разом з порізаною на кільця домашньою ковбасою (пікниця).
    Поки овочі варяться, готуємо «чипетке» – щипане тісто:
    З борошна, яйця і солі (без води) замісити тісто. Добре його вимісити, після чого обсипаними борошном
    руками відщипувати від нього безформні шматочки розміром з ніготь. Чипетке викладаємо на дерев’яну дошку, щоб підсушити їх трохи на сонці. (Назва тіста «чипетке» походить від угорського слова «чипкедни», що означає – щипати).

    Підсушені шматочки тіста варимо в киплячому супі. Коли тісто буде готовим (через 5-6 хв), воно спливе на поверхню. Перед тим, як зняти казанок з вогню, додаємо дрібно порізану зелень кропу та петрушки і вливаємо в бограч-гуляш келих червоного вина. І на завершення – старовинний кулінарний ритуал: як тільки казанок покине вогонь, в киплячий гуляш на кілька секунд занурюємо палаючу головешку з твердолистої або фруктової породи дерева.
     
    alivan, sputnik71, Igor 21 та 4 іншим подобається це.
  10. Рост76

    Рост76 General-major

    Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    Пан К. Після Ваших шашликів на покришках від К-700 рецепти смачних блюдо роздають в лічку за особистим проханням :oops::smile_6:
     
    G-Class, Штюбинг, sputnik71 та 3 іншим подобається це.
  11. Gospodin_Geksogen

    Gospodin_Geksogen Stabsgefreiter

    Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    136
    Шо, було й таке? :D
     
    sputnik71, консерватор та Рост76 подобається це.
  12. Рост76

    Рост76 General-major

    Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    Gospodin_Geksogen.

    Було :smile_6::smile_9::smile_10:
     
    sputnik71 та иван777444333 подобається це.
  13. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.113
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    це ви просто від заздрощів що не куштували тую смакоту.
     
    Igor 21, иван777444333 та Рост76 подобається це.
  14. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.113
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    рецепту вивчили? отже з вас з використання моєї рецептури причетається. бо авторські права та інтелектуяльна власність. отакоєот
     
    Igor 21 та Рост76 подобається це.
  15. Рост76

    Рост76 General-major

    Повідомлення:
    5.218
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    Можливо, но щось фото Ваши ще не бачив готових шашликів :smile_6: і колеса у нас такі в дефіциті, від джипа сосідського підійде ? І да з дисків знімати гуму чи так піде?
     
    G-Class та иван777444333 подобається це.
  16. lex1187

    lex1187 Stabsfeldwebel

    Повідомлення:
    583
    Адреса:
    Сокальщина
    Отаке от... А як же право інтелектуальної власності? :eek::D
     
    Рост76 подобається це.
  17. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.113
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    то ви ще куліш не куштували зварений по старовиному козацькому рецепту
     
    Рост76 подобається це.
  18. Giya

    Giya Oberfeldwebel

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    17
    Повідомлення:
    420
    Адреса:
    Украина Стрий
    Жестянщик. З жесті 2 мм . Якзо потрібна герметизація, то мокрий мішок зверху. ( один рідкісний вид шашлика. В любому випадку жесть нагріваеться і екрануе тепло, що е добре. Ручка кришки само собою деревяна.
     
    Рост76 та ser Morgan подобається це.
  19. ser Morgan

    ser Morgan Oberst

    Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    15.641
    Адреса:
    Чорний ліс
    мій тандир
    IMG_20180825_141751[1].jpg IMG_20180825_141759[1].jpg
     
    Рост76 та владислав камшуков подобається це.
  20. ser Morgan

    ser Morgan Oberst

    Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    15.641
    Адреса:
    Чорний ліс
  21. ser Morgan

    ser Morgan Oberst

    Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    15.641
    Адреса:
    Чорний ліс
  22. ser Morgan

    ser Morgan Oberst

    Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    15.641
    Адреса:
    Чорний ліс
  23. Igor 21

    Igor 21 Oberst Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    Я вот читаю эту тему и давлюсь слюной. А жена мне мантру шепчет - ты уже отужинал, ты не голодный... Пойду сала отрежу кусочек с черным хлебом, луком или чесноком и рюмочкой Водочки!
    [​IMG]
     
  24. консерватор

    консерватор General-leutnant

    Повідомлення:
    33.113
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    а чортеня на лівому плечі шипоче ще дужче.
    ти голодний, ти хочеш їсти, ти хочеш шашлику, кулішу, боргачу, горілки, оселедців багато, вареників багато, галушок багато, борщу багато, ковбаси багато, і по діжці пива©
     
    Romi4Kol, AlexPoltava, StivTi та 7 іншим подобається це.
  25. Igor 21

    Igor 21 Oberst Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    4.367
    Адреса:
    Zapor сity
    Пиво было пол часа назад... Вот теперь я знаю, как выглядит Искуситель. (ваша аватарка :D)