На одном дыхании перечитал четыре листа, тема не про танк конечно, но тоже увлекает и пан Консерватор уже тут, так что сюжет обещает быть еще увлекательней. Присоединяюсь.
Петька прибегает к Василию Ивановичу: - Василий Иванович, танки на огороде! - Да ну их! Я вчера о них новую шашку затупил.
Як на мене, ціна предмета замала. Тут багато хто вважає себе знавцем історії та зброї. А між тим, чомусь жоден не потрудився заглянути в першоджерела, та звірити фото. А ось: Відразу видко, що предмет один і той же, тільки зараз немає накладок. Як це могло статися? Підозрюю, комсомольці сперли з музею: Хто не вірить - гуглимо літературу, фото звідси:
оказывается можно и вдоль, пан К знает, но не договаривает надо маслом рельсу помазать...так легче пойдёт, если нет масла то можно кувалду примотать, обязательно синей изолентой.......это по фэн шуй, для увеличения кинетической энергии
салом шашку а не рельсу........поддержу Малежкина, нам тут урок бесплатно долго ждать? хоть в чём то халява намечалась.....кстати ТС купил лицензию у пана К?
та хоч на місяці. спочатку тре' сплатити мій чесний братній відсоток а тоді вже барижити. порядок должєн бить а нє то шо січас. отакоєот а ви кажете
Взагалі-то відсотки цього разу відходять мені. Я взагалі здивований, нехай інші не розібралися в предметі, але як міг не розібратися ти, головний колекціонер совітського антикваріату на форумі?
ще один халявщик та околофорумний барига твій старий та похабний. тре вас двох вже виводити за клуню!