Шампань 2014 7 - 9 ноября ZER GOOD! Перевод zer good с немецкого. Зер - очень, гуд - хорошо, отлично, смотрите гады, зашибись.
Привет камерады и товарищи! Маленькая объявачка: кто забыл вернуть мне колотуху( гранату),требую связаться со мной,и впредь не забывать у себя чужие вещи!!!
запорожье и днепродзержинск уже дома. спасибо огромное за мероприятие. за теплый прмем. за стол. получилось очень душевно. погда тоже не подвела. места просто сказочные. надеюсь на продолжение.
Всім привіт! Нарешті я відновив пароль,- пересипав вінду, пароль забув. Раз десять писало мені що пароль на почту відправлено, але там було пусто. І тут через місяць мене осінило- а може подивитись в спамі!? Всим приїхавшим в Шампань дякую, хоча і не мав часу весь час бути присутнім, але взагалі мені сподобалось. Особливо ті "Радянські кіборги", які мою гармату обходили з лівого флангу! Вони справжні "кіборги", якщо не враховувати постілів із стрілецької зброї, по них сімох, моя пушка бабахнула 8 раз, але не тільки всі живі, один через чисте поле добіг до нас, і колотухою замалим нам не зробив синього лоба. Ще порадував самий молодий "німець", коли бій майже скінчивсь, чуєм нас обстрілюють з туда де руські вже пробігли, орудіє на розворот і прямою наводкою валим по ньому. Потім таки додивились що то таки німець по нам стріляє. Ну після всього питаю ти що форму перепутав, чого по нам стрілять почав!? Відповідь була шикарна- " та нє, не перепутав, просто з пацанами рішили пушку оджать" Село і досі балакає як німці по городах бігали з автоматами От тільки щось фото- відео маловато!
А я чув цю історію трохи інакше... Питають камеради молодого німця: - Чому ти по нас стріляв? - А мені червоноармійці сказали
Немного юмора. Украинская Шампань 7 ноября 2014 года реконструкция. "Верной дорогой идете, товарищи" В.И.Ленин.