Сдается хатка єта запилена на коррупционньіе гроши, и кое-какому вьікормьішу партработников придется досиживать. Главное, не дать убежать.
Єто к защитникам животньіх вопрос. Я представляю, как ничтожество с бланком расписки подходит с Госпоже в черном, а та, хорошенько отстегав пассажира хльістом, с нежньім взором сворачивает петицию в трубочку...
Куда все делись? Или все уже под следствием или бегают в поисках адвоката(нотариуса)? --- Я сегодня с женой разговаривал (закинул удочку) . Говорю ей - Закон приняли против секса (смотрю на нее многозначительно) Она мне - Какой закон? (Глаза большие -типа не понимает) Я - Ну что нужно согласие жены на секс, без согласия считается изнасилование. Она - Я знаю, это против насилия в семье. (Прикидывается что не понимает) Я - Какое насилие? Секс с женой - по согласию, без согласия - статья. Даже если ребенка обидел, считается что насилие. Она - Ну да, детей обижать нельзя (прикидывается) Я - Причем тут дети? Секс с женой - по согласию. Закон такой новый. Она - Я знаю. Изменения в статье УК. (смотрит на меня прищурив глаз - видимо проверяет) Я - Ну секс по согласию. Теперь с тобой сексом заниматься буду если ты только напишешь письменное согласие (делаю жалобные глаза) Она - ОБОЙДЕШЬСЯ!!! --- На этом разговор был окончен. Я так и не понял к чему относилось слово "обойдешься". К сексу со мной, или к письменному согласию. Ну на шубу я еще денег найду, если что. А вот на Мальдивы у меня денег нет. Даже не знаю что делать. Ждать когда жена снизойдет и разрешит, или др....ь на монитор и радоваться что еще не в тюрьме...
1. Зручна подача заяв через ЦНАП 2. Швидке внесення відомостей 3. Замовлення витягів про будь-яких суб‘єктів, відгуки 4. Інтеграція з системою Прозоро. Система аукціонів 5. За окрему плату - просування в ТОП
Відповідно додатку до внесених змін у ККУ від 11.01.2019 року, військовослужбовцям ЗСУ та інщих військових формувань, після добровільного складання письмового Акту "Згоди статтевих стосунків", в триденний термін після набуття законної чинності, необхідно: 1. Пройти медогляд у медзакладі військової частини із залученням провідних фахівців та відповідною відміткою у книзі "Інструктажу з заходів безпеки"; 2. Отримати погодження заступника командира з морально-психологічного забезпечення після проведення семінару на тему "Провідна роль та місце військовослужбовця ЗСУ у статтевих стосунках в сучасних умовах ведення бойових дій"; 3. Отримати погодження начальника штабу військової частини, після проведення командно-штабних навчань. Основні зусилля зосередити на темі "Порядок організації та всебічного забезпечення статтевих стосунків у ЗС України" з вивченням передового досвіду проведення статтевих актів у країнах - членах НАТО; 4. Щосереди бути присутнім на інформаційному факультативі начальника хімічної служби військової частини щодо "Правил користування засобами захисту та допоміжних пристроїв при проведенні статтевих актів" з подальшим відпрацюванням відповідних нормативів за допомогою імітаційних засобів; 5. Акт "Згоди статтевих стосунків" затвердити у командира частини не пізніше як за шість годин до початку статтевого контакту. 4. Акт "Згоди статтевих стосунків" роздрукувати у трьох примірниках, зареєструвати у кадровому органі військової частини, та зберігати не далі як за 150 см від місця проведення статтевого акту у спеціально відведеному для цього місці. Командирам військових частин оганізовати щоквартальне підведення підсумків з визначенням кращих військовослужбовців у вищезазначенному питання. Додатково: Питання обладнання учбових та робочих місць, контролю процесу збоку представників Військової Служби Правопорядку визначається рішеннями начальників гарнизонів.
Буратіно. А шо, Мальвіна, даси пої@атись? Мальвіна (обіжається). Бл@дь, шо ето значить, шо у тєбя, жени для етого нєт? Буратіно. Яка жена, ну скажи, ну при чому здєсь жена? Мальвіна. Нє. Єслі хочете, хлопчики, тільки в рот, ето - пожалуста, ето можна, а по@баться - дома @байтєсь. Гурвіник. У, жадна с..ка. Гурвіник і Буратіно киряють. З ванни доноситься щасливий і дурний регіт Красної Шапочки і звуки води. Гурвіник (неприємно отигруючись). Я одну тьолку когда-то знав. Така красіва тьолка. Но в неї, панімаєш, тільки тіло красівоє, і більше ні...уя нєту, мозги совсєм отсутствуют. Вона стрічалась з парнем. Такой хороший парніша. Він мічтав, шо він колись піде в армію, а вона його буде ждать. І от приходять вони в бєсєдку, а вона йому і каже: "А тепер @бі мєня". А він їй: "как ето?" А вона говорит єму: "от сейчас я тобі покажу, как ето". І не он її, а вона його сама ви@@ла. Ну, значить, він їй с..лку зламав, йому понравилось. А вона лежить і каже: "а тепер пішов на ф@й". А він: "как ето?.." От, жалко пацана. Буратіно. Разниє случаї єсть. Мєня тоже одна тьолка любила. Бувало, я прийду, сяду, а лягати зразу не можу, шоб не набл@@ать. І так і сижу всьо время. А вона, @ука, подойдьот ззаду, руки на плечі положить і гладіт, і гладіт. А я їй: шо ти, стерво, мене гладиш, шо я тобі, кіт? І по ї@@альнику сразу - на! (Вздихає.) Любила меня. Мальвіна. От не люблю я, кода мужики таке 3,14издять. І та любила, і та фуєла... Та подивіться на себе, кому ви нужні? Входить Нєзнайка, бєлокурий супермен-вікінг, одєтий в кожаноє пальто, надєтоє на кожаний піджак. На руках у Нєзнайкі золоті гайки. З усіх карманів стирчать пачки грошей. Мальвіна (сама до себе). Ето 3,14іздєц.