потому что сами их и придумывают.в особенности для других народов.и лишь для того,чтоб прикрываясь байками эти самые народы обобрать и навязать свое влияние.когда их в этом уличают или хватают за руку,то тут врубается вопль и истерика про русофобию.в надежде,что чем связываться,бросят и отойдут.форма защиты такая.как у ворюг на базаре..
Не пройдем мимо ещё одного кровавого подонка... Который после 100 тыс. умерших рукопашных копателей Беломорканала знущался над Ненькой. Енох Гиршенович Ієгуда Народився Енох у 1891 році у Нижньому Новгороді (за іншими джерелами – у Рибінську) в сім’ї дрібного ремісника, чи то, за одними джерелами, – годинникового майстра, чи то, за іншими джерелами, – аптекаря, за третіми – друкаря-гравера(хоча цілком можливо – він був просто дрібним підприємцем, який не мав постійного фаху – авт.). Відомо, що його батько Гирш (Гершон Фішелевич) Ієгуда доводився двоюрідним братом батькові Якова Свердлова (Янкєля Моісеєвича Еймана), який теж мешкав у Нижньому (Рибінську) і також був дрібним ремісником, чи аптекарем. Як і годиться, у сім’ї Гирша було багато дітей – три сини і п’ять дочок. Про матір Еноха лише відомо, що Хася (Марія) Гаврилівна була домогосподаркою. Відповідно, із поліційної довідки 1904 року, ми дізнаємося, що його батьки Гершон Фішелевич та Хася Гаврилівна були рибінськими міщанами, Ярославської губернії, вони мали п’ятьох дітей: старша донька Есфір, старший син Мойсей, середня донька Роза, молодший син Енох, молодша донька Хая-Тоба. Втім, деякі совітські дослідники стверджують, що в сім’ї Ієгуди було три сини і п’ять доньок, проте, документальних підтверджень цього не збереглося. Наразі відомо, що повноцінну освіту із усіх дітей Гершона Фішелевича отримала лише молодша Хая-Тоба. У 1932 році Еноха Ієгуду (Генріха Ягоду) призначено Уповноваженим по хлібозаготівлі в Україну, у парі із партійним куратором Лазарем Кагановичем. Саме цей дует мав подолати «лібералізм» українського парткерівництва й виконати завдання Сталіна – позбавити класово-ворожих українців засобів для фізичного існування, бо вони вперто не бажали ставати сільськими пролетарями у колгоспах. І це завдання було виконано – мільйони українців загинули лютою голодною смертю. http://m.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=657
Мой прадед после оправдательного приговора в 44м, попал в фильтрационньій лагерь, и оттуда на 4 года - на стройку беломорканала.
"А почему претензии, а почему Кремлю???" Тому що керівництво котре організувало той Голодомор, сиділо у Кремлі ... "Я простой россиянин, почему должен расхлёбывать кашу, которую заварил грузин Джугашвили. " А чому тоді за злочини Третього Рейху вибачаються усі німці а не лише один Гітлер ... ??? Так і тут, за злочин Голодомору повинні просити прощення усі московити, правда устами державних чиновників ... Джугашвілі керував, командував - це факт ... але бігали із гвинтівками і безпосередньо стріляли, палили, гвалтували, грабували і мордували такі собі "прості москаленята" а не Джугашвілі особисто ... що до "грузіна", то що це міняє ... адже уся росіяняцька нація власне і складається із "грузинів", "бурятів", "мордвинів" і десятки та сотні азіатських народів, грузини до розвалу комуняцького ЛуганДону (СРСР) були також росіянинами ... ха-х ... "А претензии предьявлять уже не кому, потому что все, кто это затевал, ушли в мир иной." Але ж могили їх то лишилися ... тому потрібно знати куди нам плювати і чиї імена проклинати, щоб Всевишній на тамтім світі їм заплатив ПО ЗАСЛУЗІ ... А також перестати їм співати оди, котрі їх возвеличують ще з часів СеРуСеРу ... Ось маленький і свіжий приклад ... "И страны такой, под названием СССР, тоже нет." Зате спадкоємці залишилися ... ха-х ... ...
"Нас тупо сталкивают лбами!!почитайте товарища Троцкого" Від коли це той омоскалений жид Троцький, нам Українцям "товаріщ" ... га ... ??? "сейчас это выгодно америкосам" А ось мені цікаво ... ти у німецькому Кенінгсберзі не відчуваєш себе на чужій території ... га ... ? Чи може це американцям так вигідно, щоб московити Східну Прусію окупували ... І взагалі дуже прикольно, ДСВ у москалів вважається "отієчієствієнной", себто такою, що ведеться виключно за звільнення своїх територій ... то як у результаті "освободітієльной войні" москалі прихопили Прусію ... ? Га ... ? Може випадково ... ха-х ... Всратися можна ... може це америкосам вигідно ... ? ...
Точно ... !!! Ще правда москалі у ДСВ харчувалися краще за німців ... А ще війну німецько - москаляцьку б ви виграли без нас, без Українців ... ... і геть зовсім без америкосів ... ...
Нє-є-є-а ... це тіпа правда в моїх словах напевно зачіпає твоє якесь чи то промоскальське, чи то ватне нутро і ти чомусь вирішив перейти на мою особистість ... і зі злості пробуєш мене тролити ... ха-х ... За жукова образився ... га ... ? За троцького чи за правду про ленд ліз ... ? ...
Нє-є-є-а ... це тіпа правда в моїх словах напевно зачіпає твоє якесь чи то промоскальське, чи то ватне нутро і ти чомусь вирішив перейти на мою особистість ... і зі злості пробуєш мене тролити ... ха-х ... За жукова образився ... га ... ? За троцького чи за правду про ленд ліз ... ? ...
Нє-є-є-а ...дійсно не розумію навіщо займатися о першій ночі некропостінгом, і відповідати на дописи одинадцятирічної давнини. ..скючно?
Згоден, але навіщо, відпрацювавши москальські закази з карпатської деревини заходити у історичні теми та паплюжити своїх работодавців?
Головне не те щоб ти та такі як ти розуміли для чого ... головно щоб вас написана правда "чипляла за живе" ... а дивлячись на твою реакцію, вона таки "чипляє"... питання чому ? не любиш історичної правди ... ...
Хоча твій висер геть не по темі, але дам тобі вичерпну відповідь ... Не розумієш ... ? Воно й не дивно ... адже ти від своєї природи користуєшся москаляцькою логікою а вона геть інша ніж у Галичан. Галичанам не сором заробляти гроші навіть на тих, кого вони люто ненавидять ... У нас свій історичний світогляд, і підлаштовуватися під світогляд якихось там зальотних інородців ми не збираємося ... Хоча трохи історичних "довідок" ... москаляцькі фашисти люто ненавиділи німецьких нацистів але з 1939 по 1941 рр. торгувати ім це геть не заваджало ... ха-х ... це ТИ У СТАНІ ЗРОЗУМІТИ ??? ...
Ну да, москалики наших парней убивали, а ты им медальончики клепал...и не сором было, денги не пахнут. Всё с тобой ясно, патриот хренов.
Особисто ти, також із москалів походиш ... то виходить мені, щоб бути патріотом (згідно твоєї москалячої логіки) потрібно мінімум із тобою не розмовляти, а максимум взагалі тебе "скальпувати" ... ? Крім того виходить, ніхто із Українців немає права особисто тобі ні хліба, ні води продати як представникові москаликової нації, котра убиває наших, Українських, хлопців ... ? Чи ти вважаєш, що мордвин із москалії, котрому, припустімо теоретично, я продав медальончик і котрий жодного разу за своє довге життя не був в Україні і ніколи не бачив живого Українця на свої очі, більший москаль ніж ти чистокровний московит що живе в України, виступає проти панування Національної Української мови в Україні, проти шанування УПА, проти визнання РККА окупантом України, проти визнання того що Голодомор це геноцид москалів проти Українців і так далі ... ? Ти мариш ... ! І чому ти вважаєш, що він, мордвин, у смерті Українців винуватий більше ніж ти ... ? Він всьоголиш мордвин ... а ти чистокровний московит ... Він живе собі у своїй мордовії (що окупована москалями) і сюди не їде і мені не заваджає жити в Україні ... чого не скажеш про тебе, зальотного інородця, котрий норовить мене вчити своєї московитьскої моралі та світогляду і заставляє дивитися на світ своїми очима ... Та йому продати козульку чи медальйончик під роги, я маю більше морального права ніж продати це ТОБІ, кацо !!! "денги не пахнут." Гроші зароблені чеснею працею, поганого запаху не мають ... Свої гроші я заробляю чесно а не краду і не беру їх за зраду ... а бусурманські думки інородців що до цього, мене геть не хвилюють !!! "Всё с тобой ясно, патриот хренов." Ти знаєш ... у моєму селі, де я живу, немає жодного москаля ... і москалячою розмовляють лише одна сімя переселенців із Луганська, правда прізвище у них Українське і з москалями вони себе геть не ототожнюють ... так що "здерти з кого" скальпа, щоб проявити свій патріотизм, мені немає з кого ... Натомість у твоїй місцевості думається москалі бігають табунами ... і то не лише генетичні а й ідейні (рашисти) так що тобі не потрібно їхати у рашку, шукати там якого мордвина і оскальпувати його, щоб проявити український патріотизм ... "СКАЛЬПУЙ" їх тут, серед свого оточення, кацо ... До речі ... чи достатньо у твоєму вігвамі вже скальпів московитів, щоб ти міг по праву заявити, що ти дійсно "П.." а не "Х.." ... ? І перестань вже переводити розмову на мою персону ... тема не про мене ! ...
Твоїх пів сєла на заробітках у кацапів, і ти часом передаєш з ними свої поробки до окупантів. Твоя пєрсона після того як ти замазався торгівлєю з окупантами під час війни нікого вже не цікавить, скіко б ти не підіймав дописи минулих років. Припини мені відповідати, і взагалі щезни з теми, ти ганьбиш її своєю присутністю у ній. Такі як ти стояли за прилавками торгсинів та за безцінь скуповували у людей останній крам. Адже гроші не мають запах, ти це вже довів сповна. ...бувай, гуцул.
Скажіть для чого було відкопувати тему сторічної давнини Тож ще треба було нагортати Стільки сторінок)))
"Твоїх пів сєла на заробітках у кацапів," Я балдію ... !!! Ти сам москаль і свій же ж народ москальський обзиваєш "КАЦАПАМИ" ... Тоді, по історичній традиції твого народу, ти виходить ВЛАСОВЕЦЬ ... "... і ти часом передаєш з ними свої поробки до окупантів." Колись ще й різні військово-історичні речі передавав ... це все було КОЛИСЬ, кацо ... Але я б на твоєму місці так сильно не тріпався з цього приводу, ти ж сам нащадок чистокровних московських окупантів ... а строїш тут із себе "великого укра" ... "Твоя пєрсона після того як ти замазався торгівлєю з окупантами під час війни нікого вже не цікавить" Ти диви як це "інородне тіло" обнагліло ... !!! Воно вже свою особисту думку видає від імені усіх читачів форуму ... Методичок путінських "нахапався" і пробуєш його методи й собі використовувати ... ? "Припини мені відповідати, і взагалі щезни з теми, ти ганьбиш її своєю присутністю у ній." Тю ... а тут воно вже й розпоряджається як власник форуму ... Воно вже "країв не бачить" ... Та ти своєю присутністю в Україні ганьбиш Українську Націю, і куди ти щезнеш, "власовець", коли прийдеться ... ??? "Припини мені відповідати" Так ти припини писати "у мій бік", і я тобі й відповідати не буду ... А то ти пристав до мене як срачка після свіжого молока із квашеним огірком , а ситуацію хочеш висвітлити ніби це я до тебе лізу ... "...бувай, гуцул." Чого така іронія над словом "гуцул" ? Я не гуцул, на Львівщині гуцулів немає ... але я б волів тричі бути гуцулом, ніж один раз бути тобою, москалику ... Маю надію ти вже остаточно попрощався ... ???!!! І вєнцей сьмєрдзєць ніє бендзієш , бахоже москієвскій ... ...