SDRD детектор, реальные пользователи есть?

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Bob69, 5 кві 2025.

1. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.417
    :D ну він деус не дує точно. Які там сигнуми?
    Відео бачили в землі? Воно землю не пробиває

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    3. Захист на катушку DD 25x19 см. Б.У. 150грн. Відправка Укрпошта та НП
      160 грн.
    4. Перестала работать, пацаны говорят провод перебит. Но я не знаю что с ней.
      199 грн.
    5. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      8500 грн.
  3. ut4ly.vasilij

ut4ly.vasilij Stabsgefreiter

Доброго всім, маю такий детектор ,согодни бродив по балкі колись був там хутір, одну копійку с 30 см.копійка николашки легко. грунт вологий. минерализованний .

4. groznuy88

groznuy88 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    175
    Адреса:
    слобожанщина
    Купив i я собi "голову" , на попробувать. Два рази так, пробiгся по своiх мiсцях. Глибина нормальна, чiпкий шустрий.Сьогоднi 3 царька, хрестик, i ладанка маленька серебряна розмiром з одну коп. СССР.Як на мене один недостаток плоске здорово оцвiтня.Хоча й зрозумiло , але ......бува думаеш а може царешайба глибока,або пiдмаскована. На F3 менi бiльш iнформ, був синограф, тому спочатку ходив на синографi, тут навпаки годограф бiльш iнформативний. Тому коли сьогоднi включив годограф, проблема з оцвiтнiнням чорного вiдпала. Якщо наприклад зрiвнювать з F3, то таке вiдчуття що бiльш заточений пiд дрiбне, та любителiв "золотого пiску", тому мабуть бiльш i чорне оцвiтня. Хоча повторюсь в режимi годограф проблем нема. I сам годограф тут вродi якийсь шустрiший бiльш на АКАшний схожий ,чим на F3, та крот про. Ходив з Фоном+ годограф, вiдчуття як з АКА. Менi зайшов, хоча в совокупностi ходив часов 6-7. Бiльш експерементував.Якось так. Ну а кiн з тестами я за 15 рокiв надивиася починаючи "самокруток"i закiнчуючи ЛегендоМантiкорами. Кiно то не мое:)Все воно майже однаково , кому ,що в руку лягло, та на "глаз i вуха "бiльш пiдходе. Походив з одним, продав взяв iнше i "насолоджуйся" далi.:beer:

jokercop подобається це.
  5. groznuy88

groznuy88 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    175
    Адреса:
    слобожанщина
    Ось таку голову прикупив, в 47му корпусi. Сьогоднi другий раз виходив, часа три мабуть пiкав. Гiльзи ще були,( куди ж без них:)), та шмурдячок рiзний дрiб'язковий.

Images:

Cropped_Image_20251107_195145.jpg
  6. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.417
    А яка фортуна таке не собирала?

7. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.417
    Сказали б так, є поле пів гектара, год ходив, ні одного цвітного сигналу. Взяв цю Фортуну, ось таке добро повискакувало. Фото знацомого предоставлю що вона після всі повинна собирати.Тоді да, ще можно роздивлюватись, і то 13000 щось кусучий , не ізза того хто дома собирає, чи в гаражі, а тому що корпуса з коробок, штанги по 300 грн С-ки дешманські, а про плавающі датчики не один десяток писали.

Images:

Screenshot_20251107_201804_Viber.jpg