SCHUTZ. KP. 3/271

Dieses Thema im Forum "Erkennungsmarken" wurde erstellt von ZOLLINGEN, 4. Okt. 2017.

1. ZOLLINGEN

ZOLLINGEN Hauptmann

Доброго всем вечера.
    Имеется у меня вот такой жетон. По расшифровке вопросов нет. Нашёл этот полк в Лексиконе http://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Gliederungen/Infanterieregimenter/IR271-R.htm, но так как в немецком не особо силён, а онлайн переводчики переводят сущую ересь, я бы хотел спросить у форумчан по поводу истории полка и примерного времени набивки жетона.
    До того как полк стал Feldherrnhalle или же позже.
    Да и любая информация по истории полка и жетона приветствуется.

20171004_210210.jpg

2. Интересные лоты

1. 65 грн.
    2. Оригінали з однієї ямки. Стан по фото. Ціна бліц за всі 5 штук одразу.
      495 грн.
    3. Диаметр 41 мм, тяжелый металл (латунь/бронза), фото на листе в клетку для масштаба Пересылка Укрпочт...
      8000 грн.
    4. Бірка-ключ ТН 1891, Ключ та кільце латунь, бірка чавунна фірми CARL DROSSER. Вага 240 гр. Все на фо...
      900 грн.
    5. Жетон “Генеральное общество Макьевскихь сталелит. заводовь” 64х46 мм, матеріал мідь. Все на фото.
      2500 грн.
  3. Buntara

Buntara Hauptmann

Читав,що батальйон штандарта Фельдхеррнхалле з початком вiйни ввiйде в склад 271 пiхотного полка,а в серпнi 1942 271 гренадерському полку присвоять назву Фельдхеррнхалле,а в червнi 1943 цей полк розвернуть в мотодивiзiю Фельдхеррнхалле,якось так.:) а взагалi треба рiзнi джерела читати,бо можуть бути вiдмiностi в роботах рiзних авторiв.

4. Buntara

Buntara Hauptmann

Ну так все i сходиться,3 батальйон поповнили бiйцi цього штандарта СА в акурат.:)

5. Buntara

Buntara Hauptmann

Да забув написати про головне,ато ТС про перiод жета питав,а ми полiзли в дебрi майбутнього,то думаю що у Вас жет перiода 1939-42,да iще i I бата,а щоб це були Фельди,то нада III бат,ну i понято шо це-полк 93-ї пiхотної дивiзiї на той час.

ZOLLINGEN gefällt das.