SCHUTZ. KP. 3/271

Тема у розділі 'Erkennungsmarken', створена користувачем ZOLLINGEN, 4 жов 2017.

1. ZOLLINGEN

ZOLLINGEN Hauptmann

Повідомлення:
    2.991
    Адреса:
    Pagan Land
    Доброго всем вечера.
    Имеется у меня вот такой жетон. По расшифровке вопросов нет. Нашёл этот полк в Лексиконе http://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Gliederungen/Infanterieregimenter/IR271-R.htm, но так как в немецком не особо силён, а онлайн переводчики переводят сущую ересь, я бы хотел спросить у форумчан по поводу истории полка и примерного времени набивки жетона.
    До того как полк стал Feldherrnhalle или же позже.
    Да и любая информация по истории полка и жетона приветствуется.

20171004_210210.jpg

2. Цікаві лоти

1. Распродаж коллекции . Все свои лоты сам хорошо упаковываю ! Лоты разбиваю и комбинирую ! Отправлю...
      600 грн.
    2. Первая мировая. Латунь.
      60 грн.
    3. Оригінали з однієї ямки. Стан по фото. Ціна бліц за всі 5 штук одразу.
      495 грн.
    4. Распродаж коллекции ! Вес = 10 грамм серебра 84 пробы ! Лично сам хорошо упаковываю все свои лоты...
      1500 грн.
    5. сост.на фото
      200 грн.
  3. Buntara

Buntara Hauptmann

Повідомлення:
    2.191
    Адреса:
    UA
    Читав,що батальйон штандарта Фельдхеррнхалле з початком вiйни ввiйде в склад 271 пiхотного полка,а в серпнi 1942 271 гренадерському полку присвоять назву Фельдхеррнхалле,а в червнi 1943 цей полк розвернуть в мотодивiзiю Фельдхеррнхалле,якось так.:) а взагалi треба рiзнi джерела читати,бо можуть бути вiдмiностi в роботах рiзних авторiв.

4. Вiтушка

Вiтушка Moderator

Повідомлення:
    2.901
    Адреса:
    Беларусь У ДРЫГВЕ на КУПIНЕ
  5. Buntara

Buntara Hauptmann

Повідомлення:
    2.191
    Адреса:
    UA
    Ну так все i сходиться,3 батальйон поповнили бiйцi цього штандарта СА в акурат.:)

6. Buntara

Buntara Hauptmann

Повідомлення:
    2.191
    Адреса:
    UA
    Да забув написати про головне,ато ТС про перiод жета питав,а ми полiзли в дебрi майбутнього,то думаю що у Вас жет перiода 1939-42,да iще i I бата,а щоб це були Фельди,то нада III бат,ну i понято шо це-полк 93-ї пiхотної дивiзiї на той час.

ZOLLINGEN подобається це.