Обарежно з цим, дуже схоже на детонатори з такої гранати Model 1913 Kugel hand grenade Але, це не точно зверніться в профільний розділ, а поки. що тримайте їх подалі, ця гидота відірвала не один палець, і вибила не одне око.
http://fortoved.ru/forum/index.php?t=getfile&id=13060&private=0 Работает по типу терочного запала я так понял.
Витяжні артилерійські трубки,https://reibert.info/threads/zapal-detonator-iz-avstrijskix-pozicij-pmv.665318/#post-7090140
Продайте бажаючим камрадам за символічну вартість. Бо всі ми люди, і у кожного з нас є кому їх засунути...
За скільки не жалко..., земля кругла, Вам вернеться. Ні на що Вас не підштовхую, але я б просто роздарував, так як особливої цінності в них не бачу...!
Вы это в супермаркете скажите , когда продукты будете покупать, или на заправке , когда заправляться на коп будете ! с ув.
штуковины довольно редкие и интересные - даже потому, что им больше 100 лет. Фото коробки можно по-четче ? клейма на них есть какие-нибудь?? как Вам подсказали выше - аукцион цену покажет. Навскидку - думаю не меньше 30 грн штука (имхо), в упаковке - дороже. с ув.
Не розумію, до чого тут супермаркет з продуктами, чи заправка...?? Я лиш висказав свою думку, як би я вчинив у даному випадку, так як для мене вони особливої цінності не мають. Мали б цінність для Вас - будь-ласка, з мого боку отримали б подарунок... 100 років це не показник..., є речі яким по 300-500 років, а вартість їх по ціні лому. Що стосується аукціону, то ця порада в цій темі вже була, і гадаю, що це самий вірний шлях у вирішенні питання вартості. Але, якщо навіть рахувати по 30 грн./шт., то і цю вартість можна назвати на сьогодні симлолічною. Як діяти і що робити хай вирішує виключто автор теми. З повагою,
Флудим немножечко? Поштучно продавать можно до апокалипсиса. Ценность в упаковке. Одну на аук - дальше видно будет. Артиллеристы захотят иметь обязательно, думаю. Можно глянуть фото упаковки, целой? Это интересно.
На упаковціWr.Neustadt 189 по 10шт .По чотири в упаковці.яка була в металевій коробці.Є одна така упаковка і залишилися частково стінки металевої коробки. Кожна упаковка акуратно завернута в навощений папір.