Що за сумка

Тема у розділі 'Горище', створена користувачем Hawk3, 29 сер 2016.

1. Hawk3

Hawk3 Oberfeldwebel

Повідомлення:
    421
    Адреса:
    Украина
    Підкажіть будь ласка модель сумки зроблена в ссср і водонепроникна ,спробував знайти таку саму не знайшов ,або погано шукав незнаю,є клеймо Я85ОІ ОТ(А(R?Я?)неможу точно визначити але ніби А tESfRj3Wipk.jpg YepwH7gLsAA.jpg 0BowVMypYDo.jpg AtX0JfTGebQ.jpg 7zBR4DVDQy0.jpg 8kwHbr6W3C8.jpg

2. Цікаві лоти

1. Оригінал . Коп. Ігольниця у вигляді слуги-негра, що розриває собі на грудях камзол та ніби каже нам...
      485 грн.
    2. Ніж для листів, конвертів ( для кореспонденції). Зроблено у вигляді залізничного костиля. Матеріал -...
      785 грн.
    3. Стан по фото. Масивні. Є клейма.
      1490 грн.
    4. Все, як на фото, В доброму колекційному стані. Гарний інтерʼєрний поедмет. Є клеймо з номером 1214 G...
      1490 грн.
    5. Оригінал. Старовинна річ. Натільна іконка , Св. Микола. Бронза. Дуже добрий стан. Не чищена. Коп по...
      215 грн.
  3. Толык

Толык Oberleutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    55
    Повідомлення:
    1.604
    Адреса:
    Полісся
    А це не для лодки часом?

4. Hawk3

Hawk3 Oberfeldwebel

Повідомлення:
    421
    Адреса:
    Украина
    Я незнаю можливо бо колишній власник який її мені подарував служив на підводній лодці але мені цікаво взнати модель і тд

5. эрнест

эрнест Oberfeldwebel

Повідомлення:
    421
    Адреса:
    Украина Киев
    Полностью резиновая клееная сумка от подводной снаряги. В этих сумках шли ИДАхи и кое какое имущество - могли положить ИСП, ЗИПы и т.п. Старые ИДАшки в таких сумках и лежали на складах.
    Чисто моё мнение - такие сумки выпускались до 50ых годов, а то и раньше. На складах по флоту - их какое то количество наверняка было - их и использовали.
    Почему так думаю - была у меня ИДАшка то ли 52, то ли 56 - не помню. Новая, с родной сумкой-рюкзаком - пошитой из брезента.

6. Hawk3

Hawk3 Oberfeldwebel

Повідомлення:
    421
    Адреса:
    Украина
    Дякую вам!

Волверин подобається це.