Що за сумка

Тема у розділі 'Горище', створена користувачем Hawk3, 29 сер 2016.

1. Hawk3

Hawk3 Oberfeldwebel

Повідомлення:
    415
    Адреса:
    Украина
    Підкажіть будь ласка модель сумки зроблена в ссср і водонепроникна ,спробував знайти таку саму не знайшов ,або погано шукав незнаю,є клеймо Я85ОІ ОТ(А(R?Я?)неможу точно визначити але ніби А tESfRj3Wipk.jpg YepwH7gLsAA.jpg 0BowVMypYDo.jpg AtX0JfTGebQ.jpg 7zBR4DVDQy0.jpg 8kwHbr6W3C8.jpg

2. Цікаві лоти

1. Запальничка бензинова виробництва Франціі у робочому стані Треба заправити. Іскра є.
      550 грн.
    2. Штатная бензиновая зажигалка Gebrüder Köllisch (GK) времен Второй мировой войны использовавшаяся во...
      500 грн.
    3. 150 грн.
    4. гарний стан як для своїх років , має надрив верхньої упаковки , відправляю укрпоштою .
      135 грн.
    5. Готовальня старовинна виробництва Франціі
      350 грн.
  3. Толык

Толык Oberleutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    27
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    55
    Повідомлення:
    1.569
    Адреса:
    Полісся
    А це не для лодки часом?

4. Hawk3

Hawk3 Oberfeldwebel

Повідомлення:
    415
    Адреса:
    Украина
    Я незнаю можливо бо колишній власник який її мені подарував служив на підводній лодці але мені цікаво взнати модель і тд

5. эрнест

эрнест Oberfeldwebel

Повідомлення:
    416
    Адреса:
    Украина Киев
    Полностью резиновая клееная сумка от подводной снаряги. В этих сумках шли ИДАхи и кое какое имущество - могли положить ИСП, ЗИПы и т.п. Старые ИДАшки в таких сумках и лежали на складах.
    Чисто моё мнение - такие сумки выпускались до 50ых годов, а то и раньше. На складах по флоту - их какое то количество наверняка было - их и использовали.
    Почему так думаю - была у меня ИДАшка то ли 52, то ли 56 - не помню. Новая, с родной сумкой-рюкзаком - пошитой из брезента.

6. Hawk3

Hawk3 Oberfeldwebel

Повідомлення:
    415
    Адреса:
    Украина
    Дякую вам!

Волверин подобається це.