Що за сабля?

Тема у розділі 'Знайдене в землі та переробки', створена користувачем Варог, 11 чер 2017.

1. Варог

Варог Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    449
    Адреса:
    Рівне
    Доброго дня шановні колеги,ось попав до мене в руки екземпля.Історія появи на світ божий така,сабелька була відкопана недалеко від місця де поле було засіяне мідними козацькими пулями.Тому колеги цікавить ваша думка нарахунок оприділеня даної знахідки.З повагою шановні. Изображение 393.jpg Изображение 394.jpg Изображение 395.jpg Изображение 396.jpg Изображение 397.jpg

2. Цікаві лоти

1. Макет ммг 20мм до зенітної установки М75 бронебій,безпечний.
      900 грн.
    2. Тыльник Маузер К98. Складской.
      1000 грн.
    3. Кацапський
      1100 грн.
    4. (в наявності 22 шт.)
      У лоті гніт, вогнепровідний шнур, який служить для передачі вогню в піротехнічних виробах. Швидкіс...
      36 грн.
    5. Ракетниця Hebel model 1894. На свої роки має гарний стан. Всі вузли працюють на відмінно. Присутні і...
      15000 грн.
  3. 646dg

646dg General-major

Повідомлення:
    7.828
    Адреса:
    Нью Йорк,Одесса
    Ссылка на обсуждение похожего предмета..

http://archiwumallegro.pl/styrhoryslucz_1919_odzn_oficerska-1427702439.html

От себя скажу, что скорее-всего орудие труда....Визуально не видится очень старым..

Интересно, ято по форме напоминает эфиопский Шотел, хотя понятно, что не он))

https://www.google.com/search?q=Шот...Ua8YMKHeTlD1wQsAQIKA&biw=1024&bih=667#imgrc=_

Варог подобається це.
  4. Варог

Варог Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    449
    Адреса:
    Рівне
    Доброго вечора шановний
    646dg дякую вам за відповідь перша силка невідкривається,чогось нажаль ,те що я по даній саблі знаю то те шо піднята була із землі,а от на рахунок того який період і точного оприділеня я затрудняюсь щось сказати.Тому і питаю на форумі.З повагою , можливо в когось є якісь думки ще .

5. Варог

Варог Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення: