А мені тепло в одному місці, що він думає. Ляпне в Україні не те що треба про Бандеру, то отримає по зембах. В себе дома хай говорить що хоче. А прапори мадярські в Закарпатті висять на сільраді тому, що у нас СБУ не виконує свої функції а захцянки слуг. Але то таке, слуги не довго керувати будуть.
То є кацапська проблема. Українці розуміють Білоруську, та навпаки. І немає ніяких проблем, коли кожен спілкується на рідній. Хто тобі цю єресь сказав. Я тобі навіть страшну таємницю скажу! Німецький вчили всі євреї!
Чтобы такое утверждать, нужно быть либо слепым, либо - ..... неумным...! Вы, действительно, не видите перемен? Именно, за последние 7 лет!
Навіщо? Я можу це запитати у рідному Запоріжжі - відсотків з 50 відповідатимуть так що навіть пропагандони з раша-тв заздритимуть(
ну смотря у кого... особенно у тех, кто умер или мигрировал... даже если всего лишь из Кривого Рога в Киев...
я ж вище писав, що моє життя не залежить від влади та від її зміни... дуже радий, що якісь зі змін дозволили вам стати здоровішим, багатішим, а життю в цілому - кращим.
ніяких років 15 не дивлюсь. і 5 як мене там не показують... ні за кого я не голосую. нахіба воно мені?
Щастя не в багатстві а можливості бути вільним а не рабом як кацапи. В ж з козацького краю, це мало б бути у вас в крові
свобода в тому, щоб не думати що там у кацапів... злі язики кажуть що я з волинських євреїв ( я сам був членом тих комісій. вони в будь-якому разі поправлять так як треба все те, що "наголосували" інші. спробуйте хоч раз хоч на обласному рівні - самі побачите. мій вибір - свобода. в тому числі від необхідності когось там обирати...
Так чкурни на кордон с мадьярами и захавай до понятия своего полного их горячую любовь к нам.... Они тебя до труселей обыщут и тогда на тех труселях повышивай им "Чоколом" . И запомни и детям своим передай, что национальная одежда коренного населения Украины не повод забродам над ней глумиться. Заработай себе, для старта, сотки три баков на правильную вышиванку ручной работы с мережкой, вот тогда и умняки накатывай.
И это делает их врагами? Ну прям такими - истинными врагами, которых хочется всех до единого уничтожить? Есть враги, есть не друзья - это слегка разные понятия. Эдак можно весь мир во враги записать. З.Ы. Вышиванку не ношу. Как по мне, это не повседневная одежда, а скорее праздничная. Кто хочет меня по этому поводу попинать - без проблем, протестовать не буду.