Привітався з усіма, винне теж просто Рост- скорочене ім'я і рік народження, аватарка місто в якому виріс і через десять років митар тварин повернувся і проживаю на данний час. Згадав випадок, в нас прийшов новий зам і з першого дня йому моє ім'я занадто довгим здалося Ростислав призвище ще складніше підказав що на сайтах деяких мій нік Рост, так тягнулося недовго бо черга пішла далі і всеб нічого, з мене посміхалися не довго покі не з'явилися ВеВе і Джек . Ось тоді всі насміялися. Так що якось так. Покі їхав за дві споловиною години і тему прочитав усю .
До речі, коли зустрічаюсь з комерадами на тих чи інших поводах не так що привіт пока щось купив чи продав руки потиснули та розбіглися, а є трохі часу потеревенити та й чарку чаю опрокинути то що Вам сказати, кожний розповідає як і що означає його нік і аватар . То вже як візитна картка, хоча нічого не маю особистого, а особисто коли раз на тиждень міняє аватарку то кожному своє. Над своєю довго непарився. Якось так.
Адекватні ніки і авки оце мабуть тіки у нас двох, а то в основному понавибирали всякого стрьомного..(( І ше авки міняють, через кожний тиждень , сліди путають, то німець, то вовк(( , двох як мінімум знаю..
ач. самий адекватний відізвався. хтоб ото казав. то карбурахтєром своїм пів форуму гвалтував то з паяльником за іншими ганявся
Чого? Є ж рушниці на три ствола . Якраз саме те. Колись був випадок. Тут на форумі камрад розказував. Так от. Справа була чи в банку, чи в якійсь установі. Камрад говорив з дівчиною, операціоністкою. І шось там не йшло, комп не робив. Короче попросив він у неї е-мейл. Типу часу нема, дай пошту, і я тобі скину все . Та почервоніла. І така : " sexy_princessa@...." Це я до чого. От зустрінеться ця подруга десь з кимось. Зайде мова за форум. А ти там е ? Е ! А нік який ? " путана " ,бля )))))