Мембранні нормально тримають, але на зиму я б віддав перевагу цивільним термоботам, типу Коламбія, Камік і т.п. у них з'йомний термочулок, резинова калоша і....ціна менша
Подивіться уважно після моделі, цифрового коду товару є ще 4 цифри і вони різні в цих моделях. Взуття вироблено в різні часи, і в них викостовується різний за товщиною матеріал, звідси і різниця в мм і в цифровому коді Розмірна сітка для всієї лови однакова, але, в моделях вона розрізняється. Розмір us 10, eu 44 в мм буде різним від моделі, найточніше пишуть на ярлиці конкретної моделі, я навіть фіксував різницю в пару мм, однакової моделі, но різних років виготовлення, новіші були більші. Пару взуття, окремо, ніхто не заміряє,це серійне виробництво. Підробки лови не існує, є схожі моделі, але якщо ви бачили лову чи користувались -вас не провести. Для зими зефір може підійти лише для прогулянок містом в европі. Ви маєте розуміти що взуття буде під механічним впливом, низькою температурою, вологою або краще слякоттю, багнюкою і від всього цього мати захист та зігріти власника.
В калошах важко на броню вилазити,не дуже зручні на техніці. А таку модель хтось носив-? https://militarka.com.ua/ua/botinki-lowa-yukon-ice-gtx-hi-zimnie.html.html
Я їх бачив в живу, не сподобались, як на мене мало утеплювач, інформації про кількість відсутня У lowa дещо слизька підошва зимою, я о renegade, дехто з давніх знайомих використовував в гори tibet,через бурт хвалив що добре тримають пошкодження і фіксують ногу. Мені сподобались ось такі https://reibert.info/threads/botinki-danner-pronghorn-8-400g-v-razmere-eur44.1327593/, поки на продажі, як що не знадобляться собі, пошукайте якщо не підходить розмір, взуття мега круте. Щоб я шукав у взутті: 1. Вставка в носку (захисна металева або пластікова) 2. Гортекс, щоб нога дихала і відводилось зайве тепло. 3. Утеплювач, чим більше, тим краще. Кінцівкам завжди холодно і тіло в холод збирає кров до внут. органів 4. Не слизька, міцна підошва на різних типах поверхонь, роз# башити голову було б прикрою тупістю . 5 Міцна шкіра,+ її.Захист. носок, бока битінка, від мех. Пошкодження. Кожен удар ногою без захисту по гілкам каміння, металу тощо, зробить шлях для води всередину легшим. 6. Обов'язково високе шнурування, захист від вивіхів та розтягнення. 7. Вага, у важких не побігаєш
То ви в Ловах ще по мокрій броні ще не лазили . Про "калошу" я писав своїми словами, насправді вона дуже зручна - абсолютно водонепроникна, легко обслуговується, миється, має цупкий протектор (набагато кращий в плані антиковзання) Не переконую, але....для себе на зиму в поля я вибір зробив на їх користь
Только Камик, принципиально делается из дешевых материалов, паролоновый носок в них вообще трындец. А Коламбия давно не та, калоша трескается и т.д. Та же самая халэпа с Сорелами, когда их купила Коламбия, маркетологи решили делать калоши из гавняной резины. Хотя по функционалу и практичности, старые "duck boots" с войлочным носком - лучшее что я носил зимой.
Розглядаю їх виключно для малорухливих дій, наприклад "мороз и солнце день чудесный", а ти десь на СП сидиш, або чергуеш біля якоїсь тополі протягом 3-4 годин. Якщо зимою в снарязі пройти пару км то і в звичайних ботах ногі будуть мокрі
мокрі ноги в будь чому резиновому, пінному, та схожих сандалях, однаково сидиш чи рухаєшся, ще в 14-15 впевнився і більше не хочу. Вентиляції нема. Талани, вроді і хороші, але в моїх чомусь місце де язик пришито зсередини як гофроване. І це некомфортно. Надавлює. Може бути пов'язано з малуватою повнотою. Треба макс а є середня. Що було. Перелазив мабуть по всім сайтам в пошуках чогось схожого фірмового. Включно з вказаними в темі. Великий фігвам з 45 розміром. Та і рештою також, дитячий 40 у більшості лишився, народ викупає.
Щодо розмірної сітки. У лови, як і в багатьох брендах трекінгового взуття, розмірна сітка на бірці базується на прямому призначенні черевиків: легкі трекінгові черевики та кросівки мають одну розмірну сітку, яка відповідає навантаженню на ноги та "розпуханні" стопи під час довготривалого навантаження. Тобто, кросівки мають мінімальний запас розміру, від стопи по устілці. Такі черевики як Lowa Tibet або інші подібні, які призначені для важких походів, гір, тощо, мають дещо більший запас в середині, із за того, що в походах взимку мерзнеш в ноги, а стопа обов'язково сильно розпухне від надважких навантажень, до того ж для такого трекінгу використовують спеціальні зимові трекінгові шкарпетки, які також крадуть розмір, і навіть з ними в черевику повинно залишатися достатньо запасу. Щодо конкретно зефірів, думаю виробник переглянув розмірну сітку до КОНКРЕТНО ДАНОЇ МОДЕЛІ, маючи кількість відгуків та побажань від людей, які їх носять, і звідси почав виготовляти нові моделі зефірів по новій розмірній сітці. Завжди рекомендую купувати взуття виключно по фотографії устілки з метром, де детально видно розмір. Тому, що купуючи по бірці, більша половина покупців не вгадує з розміром. Теперішні лова вже не такі, як були колись, але я б не сказав, що вони погані. Зефіри своїх два роки точно ходять. Залежить де носити, в штабі по ламінату, чи в окопах по болоті. Моделі без гортекса нормальні на літо, з гортексом на осінь весну, а на зиму зефіри тільки для активних переміщень, але аж ніяк для "стояння на посту". До речі зараз з'явилася точна копія зефірів, повністю як оригінал, але на бірці виробник вказано Турція. Продають в середньому по 3500. Обов'язково дивіться на бірку перед тим як купити.
Для тих хто хоче стоять у воді, на льоду і не промокнути є такий варіант 100% водозахист так як цільний без з'єднань чобіт https://saleusa.com.ua/baffin-titan...1583375520&utm_term=&utm_content=478571903192, перша зсилка пошукайте інфу ще. Пінка всяка відддихає і нервово курить, данна модель достатньо гнучка, можно присісти, не зважаючи на висоту та вкладиш, підошва цупка для руху по льоду, вона не дубіє, всередині 8 або 9 слойний вкладиш, тіпу валінка точно вже не пам'ятаю, розрахована на такий мінус.. якого в нас не буває і можно заправити по верху штани, так що будуть виглядати як ботінки. З досвіду , сушив їх просто не витягуючи валінка, при кімнатній температурі, цього достатньо. Були baffinи різні, ці самі гнучкі, і відносно легкі, бо в цієї фірми є бути і для нафтового добування і з супер захистом но там вага і не позгинаєшся. Я тітани привозив друзям на риболовлю, для тих хто ходив на неї кожного дня вистачало на 3 роки, і то рибаки такі що не сидять на місці, а постійно рухаються і ловлять за будь-яких умов- фанати на всю голову.
Стосовно турків знаю, у мене товариш у таких зараз по полях бігає і каже що все гуд. Весь сир-бор почався коли я прийшов у відомий магазин військового спорядження куди Лови завезли як..., серед яких була і та модель яку я хотів купити - LOWA-Z6S, попросив свій розмір приміряти 43,5 і коли мені їх принесли на бірці було написано 273мм, а не 278мм. Мій же розмір у Лови став чомусь 44 і з довжиною устілки 277мм. Я так розумію треба оф.запрос зробити у компанію щоб пояснили чому був 43,5р =278мм, а став 44р=277мм.
Треба шукати по закордонним магазам, якось натрапляв на декiлька моделей 45-47 розмiру за смiшними цiнами, 20-50 баксiв (мова не про лови, не пам'ятаю бренди, але щось накшталт Garmont, Belleville i т.д)
Думаю, що даремно. Були з таким високим бортом у дитини ботінки, в середині була вода, звідки не зрозуміло, через шов, чи піт лишався..?! Він мерз і не користувався. Поглянув на відгуки користувачів на розетці, сайт отзовік, що підтвердило малопозитивні відгуки по цим норфінам.
Свій досвід краще за любі отзовікі. Головна умова, що одягати ці боти потрібно при мінусовій температурі, краще від -5 і нижче
Я вибачаюсь у автора теми,а що ви скажете про фірму ,,ecco,,-?колись купив черевики,носив кілька зим, дуже зручне взуття було. Зацікавили зимові типу таких https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/mu...e-tex-original-IDPt9Bc.html?isPreviewActive=1
Екко класна фірма, беріть, не пожалкуєте, якість на дуже високому рівні. Хоча в них більше взуття для міста. Головне перевіряйте оригінальність (обов'язково має бути номер), і рік випуску щоб не старий. Ті що за посиланням старі і підошва на п'ятах стерта до піни вже, просто барига так сфоткав щоб в очі не кидалося.
Ось оригінальні з Европи, дитина для батька купила. Кращих берців мої порепані ноги не носили. Шукають зараз для мене зимові.