Щоб добре була підсмажена потрібно підтрушувати після перемішування,тоді картопля щільніше злягається.
Ви в Одесі давно були? я давно....так що, з них квитки на двох в обидві сторони, апартаменти і на витрати трішки...
Нагадало..: Араб зашел в переполненный бар и собрался уже заказать себе кофе, как вдруг увидел еврея в ермолке, молитвенном платке, с пейсами. Араб громко крикнул бармену, так чтобы все услышали, что он покупает по бокалу всем, кроме этого еврея... После того как все напитки были розлиты, еврей вдруг широко улыбнулся арабу и сказал: "Спасибо! " Это привело араба в бешенство. Он еще раз приказал подать напитки для всех, кроме еврея. Но как и прежде, это не задело того, он еще раз улыбнулся арабу и сказал: "Спасибо!" Тогда араб спросил бармена: - Что не так с этим евреем? Я заказал два раунда напитков всем, кроме него, а он улыбается и благодарит. Он что, чокнутый?! - Нет, -- ответил бармен. -- Он владелец этого бара! (с)
От читаю деяких писунів і диву дивуюся,здавалось нормальна нейтральна тема для ля-ля про сало картоплю і філософію ,а ніт і тут умудряєтесь какашком один одного полити )))
Боря знову шось мутить? Може його тойво, запхати в коронавірусну тему й закрити? Нехай сидить тамо гадості всякі кнопає Бо вже до авки чіплявся, шось не нравиться. Всім нравиться , а йому нє
Та ні,ви просто пропустили багато,а хтось взяв і почистив тему.А Борис хай кнопає на здоров'я лишень аби вас не ображав і у своєму профільному розділі
Ніт! Не треба нікого туди пхати,але я офіційно звертаюсь ще раз до модераторів-якщо коронобздяча тема якимось чином відкриється,то прошу не мене закрити в неї,а закрити тему від мене. Або мене від теми.. Ну ти зрозумів..
В вирус как и в Бога верят все... Только одни что он есть, а другие что его нет. И первым и вторым ничего не доказуемо.
Пропоную всім адекватним просто ігнорити " тему ковідли" і через тиждень вона буде ...ой як далеко. Некрофіли правда будуть витягувати...але куражу не буде..
Нехай пишуть сухі факти, насправді їм самим буде не цікаво, бо самі чекають сварки. Не знаю хто там кого неадекватним, чи адекватним вважає, але особисто мене провокували якраз з їхнього лагеру. Коротше проїхали, давайте краще про щось нейтральне, футбол наприклад. З яким рахунком наші виграють?