У меня вон тоже вчера, беда подкралась откуда не ждали. Некто M_P , добавил в игнорируемые за манеру общения. Шо надо делать? Идти извиняться или как? Так я с ним воопче вроде не говорил.Даже не знаю кто это и шо он мне не продаст.
А мне чёта картошка на сале не очень нравится.... Вот отдельно маринованное сало и отдельно картошка на подсолнечном масле - это да!!! - Почти шо наркотик! А какртошка на сале - как-то не то Яишницу на сале очень уважаю, а с картошкой не сложилось...
Картоплю на салі посмажити то таки як говориться в вузьких колах ціле іскуство,потрібно сала з м'ясними переростками багато,і відповідні сорти бараболі,шоб нерозсипалась на шматочки під час цього процесу,далі розповідати небуду,комерційна таємниця
О вкусах не спорят,но про картоху на сале,это ты зря.. Мож тебе сало какое-то неправильное попадалось.. Ну,типа как кольца кальмаров из-под синагоги..?
Вот приезжай в Мариуполь привози побольше сала, картоху думаю где-нибудь здесь найдём, хотя тоже можешь привезти - у тебя катафалк большой - много и сала и картохи влезет Будешь меня учить картошку на сале жарить! А Фюрера и NIA позовём в качестве экзаменационной комисии... И не забудь десяток ящичков коньяка прихватить, бо они наверно пьють шо лошади! - скромно в смысле
Спасибо за приглашения,но ”лучше уж вы к нам”(с).. Можно без коньяка,обычный Джим Бим подойдёт.. Да и не нужно несколько ящиков,пару-тройку по 0.7 вполне хватит,ну а если не хватит,тут по месту докупишь,даже подскажу где,чтобы не палёнку..
Дык у меня ж катафалка нетути, а на веле долго пидали крутить, - тем более шо одной пидали то и нету.... Так-шо не отвертишся от картошки
Ну і навіщо зливати комерційну таємницю Тут вже ящик коніни пропонували за повний технологічний процес такого блюда.
Дід покійний любив жарити картоплю дольками, з салом тацибулею, міг вкинути яйце, коротше щоб він туди не накидав в сковорідку то називалось завжди форшмак Як начне коло неї примовляти та причмокувати, а в мене малого аж слина тече. Мені в принципі не важливо розсипається та картопля чи ні, аби добре обжарена. Кільця вкидаю не на початку, а коли вже домліває, так само і сало, щоб ледь підтаяло. Коли вже в тарілці гаряча, то можу і жовток вбити, чомусь подобається так. Ну а що до картоплі ще, то вже по смаку.