Що ми куримо?!!!

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Oprishok, 5 лис 2014.

1. Jolly Roger 13

Jolly Roger 13 Feldwebel

Повідомлення:
    264
    Можу відіслати кожного бренду. Тільки давайте я комусь одному все відправлю, а потім ви в нього "стрельнете".
    Вибирайте ( чи самовисувайтесь ) кому.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 8 шт.)
      НСП наземный сигнальный патрон жёлтого огня
      275 грн.
    2. (в наявності 17 шт.)
      Алюмінієва пудра радянського виробництва. Чиста, без домішок і т.п. Для термітних сумішей, вогнетрив...
      620 грн.
    3. (в наявності 14 шт.)
      Сигнальні патрони для ракетниці червоного кольору на жевелі. 98 рік Ціна за 1шт.
      250 грн.
    4. (в наявності 60 шт.)
      Електрозапал, електросірник піротехнічний. Спрацьовує від 1.5в батарейки, безпосередньо від своєї до...
      30 грн.
    5. Одним лотом . Все в хорошем рабочем состоянии. Дымы -белые.
      700 грн.
  3. vaffe

vaffe Hauptmann

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.065
    Адреса:
    OdessaLand
    Сигареты со временем портятся. В прошлом году, на даче, нашел пачку Ротманса, выпуск начала 90х. Сигареты были отличные, попробовал покурить, на вкус как мыло, выкинул.
    В студенчестве нашел у своего деда пачку махорки 44 года, вытрусил немного, забил гильзу - гадость жуткая.

4. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону

Veter-59, нейтрал7, Мурад аль-Шах та ще 1-му подобається це.
  5. Jolly Roger 13

Jolly Roger 13 Feldwebel

Повідомлення:
    264
    Знав, от клянусь Христом Богом і тими святими що разом з ним з чарки пили - знав що саме ця людина і відгукнеться.

Є з фільтром 4 чи 5 брендів ( Столичні 2 види, Космос ще щось) та без фільтра. Завтра гляну, фоткну і покажу.
    Лінь бахкать тубочкою...

консерватор подобається це.
  6. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099

Кинути палити можна - потрібна лише мотивація та зовсім не багато сили волі ! Коли я вчився мав хворобу шлунку , в нашій санітарній частині була лікарка - тітка ще фронтовичка . Так вона смалила як дебелий дядько . Коли в черговий раз мені стало погано і я зробив рентген шлунку - виявилась виразка як колишня радянська копійка . Так от ця лікарка мені сказала :" Кидай синку палити - будеш жити , продовжиш - будеш нікому не потрібною калікою ..." Я згадав сусіда діда Якова , котрий повернувся з війни з пораненням в живіт і весь час блював коли пив воду - його обходили геть усі молодиці та вдовиці і він так і жив собі сам у малесенькій хатині , де був один стіл та стілець , на якому висів китель з медалями , спав дід на саморобному ліжку й до смерти ремонтував людям чоботи ... Ну коротше кажучи я подумав і через тиждень покинув цю гидоту - вже пройшло дуже багато часу , а я так і неповернувся до тої звички . І син мій теж кинув палити , хоча я його за це не гнобив - лише навів свій приклад , а куриво скуштував він вже в інституті в гуртожитку де всі диміли - почав за компанію і втягнувся , років десять палив - а потім взяв і покинув на спір зі своїм кумом , обидва вже не курять з народження онучки . Хоча маю визнати що років двадцять після того випадку в мене було бажання , особливо коли хтось поряд розкриває нову пачку і вона пахне тютюном , або коли було добре вип'єш та попоїси - теж руки автоматично та підсвідомо шукали в кешенях цигарки . Але вже навіть забув коли був останній випадок . Кидайте цю гидоту - жити довше не станете , але станете відчувати себе людиною без смердючого післясмаку отрути та просяклого бомжачим духом геть усього вашого одягу . Краще пийте гарний шнапс ( помірно та без фанатизму ) .:beer::beer::beer:

7. obuch59

obuch59 General-major

Повідомлення:
    5.618
    Адреса:
    Кривой Рог Украина
    Я почав смалити десь з 4 го класу, тоді була як дітяча забава, а кинути палити якось не зклалося,хоча була спроба у 10 класі(з хлопцями не палили десь пів року) нажаль че була остання спроба

Мурад аль-Шах подобається це.
  8. Іван Сила

Іван Сила Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    213
    Адреса:
    Киев
    А як же повага до ветеринарів? За що ж діди воювали, свою кров проливали? Щоб померти холостяком у бараці?

KUNDLER та Мурад аль-Шах подобається це.
  9. Мурад аль-Шах

Мурад аль-Шах Oberst

Повідомлення:
    5.201
    Адреса:
    Вінниця
    Були перед Новим Роком у Вінницьку психлікарню привезли з АТО,кастрованих хлопаків,то за що ті воювали?

10. Іван Сила

Іван Сила Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    213
    Адреса:
    Киев
    Розмова не про хлопців, які воюють за Україну, а про тих хто воює за те, що сам не усвідомлює.
    І не про цих кастрованих полонених, часом річ:

СБУ открыла уголовное производство по факту распространения ложных сообщений об украинских военнослужащих.

Об этом сообщил советник главы СБУ Маркиян Лубкивский.

Лубкивский отметил, что речь идет о сообщениях о том, что военным в плену отрезали гениталии, и один после этого покончил жизнь самоубийством.

Речь, в частности, шла о бойцах, которые были освобождены из плена 26 декабря.

"СБУ начала уголовное производство в отношении гражданки Украины С., которая распространяла заведомо ложную информацию относительно украинских военных и бойцов добровольческих батальонов, участвовавших в АТО, и некоторое время насильно удерживались незаконными вооруженными формированиями в заложниках", - написал Лубкивский в Facebook.

Уголовное производство зарегистрировано по признакам правонарушения, предусмотренного статьей "заведомо ложное сообщение об угрозе безопасности граждан" Уголовного кодекса Украины.

"Мы должны знать всю правду о войне, которую развязал против нас враг. Но хочу предостеречь всех относительно умышленного распространения непроверенной и лживой информации. Не играйте на руку врагу - это может плохо закончиться", - подчеркнул Лубкивский.

Как сообщалось, 26 декабря под Донецком состоялся обмен пленными по формуле 146 украинских солдата на 222 террориста.

Images:

1jroea9nfmr7.jpg
    Oprishok та Ніколаускасс подобається це.
  11. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099

Вибачаюсь за відхилення від теми . Що до поваги - звичайно , діда поважали й шанували , піонери приходили разів п'ять на рік , мав можливість задурно їздити до Франківська й назад , місцеві колгоспники прибирали на городі та підбіловували хатинку . Дуже "поважали" його військоматівці , котрі перед кожним Днем Перемоги заправторювали його та ще зо п'ять ветеранів на платформу бортового ГАЗ-52 , котра була грузо-таксі , та там дідові давали виголосити промову . Потім йому допомагали доїхати додому бо він вже був не взмозі йти ногами після "фронтової чарочки" - більше 150 грамів він не пив , але п'янів наче від кварти . Вранці дід прокидався в себе вдома весь обкладений букетами квітів , котрі йому дітки давали після кожної промови , навіть колись шуткував що хтів би так і померти - безболісно та в квітах . Ще дід отримував "спец пайок" -чотири рази на рік по дві банки згущеного молока та кожні п'ять років чергову медаль до річниці перемоги . Правда ще пам'ятаю як на якусь річницю йому видали настільний годинник з ходом від великої круглої батарейки і він часто приходив до моєї сестри аби та купувала йому батарейки по 17 копійок - той годинник разом з "радівом" був у нього за членів сім'ї , коли таки перестав "цокати" і зіпсувався пищик будильника - однаково дід весь час тримав його на столі й щоранку перекручував стрілки ніби він показував правильний час . Я колись прийшов до нього провідати перед від'їздом в Прибалтику на нове місце служби - так він все не відпускав мене , хотів чимось добреньким пригостити й витяг з шухлядки останню банку згущенки ( звісно я її не їв )... Коли восени мені вдалося домовитись з одним друзякою шоби виділити солдатів для допомоги дідові з ремонтом хати ( сестра писала що в діда вже не зачиняються вхідні двері ) - мені прислали телеграму що дід помер і похований коштом райвійськомату . Отакоєот уваженіє , як каже один поважний форумчанин .

Otto Braun, юквест та Oprishok подобається це.
  12. Роня

Роня Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.723
    Задумуюсь попробувати посадити табак, але постає питання який вибрати сорт, щоб був смачний, духмяний і т.д. Можливо хто в курсі про сорт, де купити насіння.

иван777444333 та нейтрал7 подобається це.
  13. нейтрал7

нейтрал7 Oberst

Повідомлення:
    4.230
    Адреса:
    ----UA-----
    то же интересует.может кто занимается? подскажите что и как?.
    с ув.

иван777444333 подобається це.
  14. Veter-59

Veter-59 General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    7.061
    Адреса:
    Ukraine
    Мать ваші знайомі звикли дути в свисток.а цігарета не свисток.отакеєтоотгаяваспитаюішвиденькоканструціювогнегасниканатверезуголову.

SOTNIC, obuch59, нейтрал7 та 2 іншим подобається це.
  15. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    оце завернув. я годину витратив щоб прочитати та ще дів щоб зрозуміти що то написано

Jolly Roger 13, SOTNIC, нейтрал7 та 3 іншим подобається це.
  16. Лёва

Лёва Leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    20
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    70
    Повідомлення:
    715
    Адреса:
    Харьков
    Получил сегодня машинку, гильзы и табак. Самокрутками балуюсь давненько, но сам процесс её сворачивания немного не совмещается с качеством моего зрения. То бумагу перекосит, то расклеивается. Не для частого, в общем, употребления. Поэтому — гильзы и табак Dockers и Mac Baren.
    После открытия кисета Mac Baren запах настолько приятный, что хотелось даже попробовать табак на вкус :smile_12:
    Отведал сигаретку с Mac Baren — слонячий кайф! Вкус импортных сигарет из детства! И послевкусие вкусное, а не пакость после сигарет.
    В общем, небо и земля. Кто не курит — не пробуйте, а кто курит, рекомендую. :smile_8:
    Брал в embargo. Цены весьма отличаются от "Фортуны" в приятную сторону.

Otto Braun, Oprishok, obuch59 та 3 іншим подобається це.
  17. Veter-59

Veter-59 General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    7.061
    Адреса:
    Ukraine
    А шо.тілько ваше дучество в тютюнах знається.ми теж дим нюхаємо.І буває.що *дим атечества*.бажано Мартиновський.ну і коканд.наманган теж порулить.але Мартинівка найкраща.

obuch59 та консерватор подобається це.
  18. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    я коли дуже палити хочу а дупу від крісла лінь відривати щоб на ґанок вийти, то роблю самокрутки з black vessel він взагалі то у люльку йде але і у самокрутки нормально іде. головне в машинку не щільно пижувати.

Oprishok, иван777444333, obuch59 та ще 1-му подобається це.
  19. Jolly Roger 13

Jolly Roger 13 Feldwebel

Повідомлення:
    264
    Ще десь є дерзкий Космос і ще якісь без фільтра.

[​IMG][​IMG]

Oprishok та консерватор подобається це.
  20. Лёва

Лёва Leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    20
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    70
    Повідомлення:
    715
    Адреса:
    Харьков
    О, "Полёт"! Детства чистые глазёнки! Я с него курить начал в третьем классе :smile_8:

Oprishok та нейтрал7 подобається це.