Можу відіслати кожного бренду. Тільки давайте я комусь одному все відправлю, а потім ви в нього "стрельнете". Вибирайте ( чи самовисувайтесь ) кому.
Сигареты со временем портятся. В прошлом году, на даче, нашел пачку Ротманса, выпуск начала 90х. Сигареты были отличные, попробовал покурить, на вкус как мыло, выкинул. В студенчестве нашел у своего деда пачку махорки 44 года, вытрусил немного, забил гильзу - гадость жуткая.
Знав, от клянусь Христом Богом і тими святими що разом з ним з чарки пили - знав що саме ця людина і відгукнеться. Є з фільтром 4 чи 5 брендів ( Столичні 2 види, Космос ще щось) та без фільтра. Завтра гляну, фоткну і покажу. Лінь бахкать тубочкою...
Кинути палити можна - потрібна лише мотивація та зовсім не багато сили волі ! Коли я вчився мав хворобу шлунку , в нашій санітарній частині була лікарка - тітка ще фронтовичка . Так вона смалила як дебелий дядько . Коли в черговий раз мені стало погано і я зробив рентген шлунку - виявилась виразка як колишня радянська копійка . Так от ця лікарка мені сказала :" Кидай синку палити - будеш жити , продовжиш - будеш нікому не потрібною калікою ..." Я згадав сусіда діда Якова , котрий повернувся з війни з пораненням в живіт і весь час блював коли пив воду - його обходили геть усі молодиці та вдовиці і він так і жив собі сам у малесенькій хатині , де був один стіл та стілець , на якому висів китель з медалями , спав дід на саморобному ліжку й до смерти ремонтував людям чоботи ... Ну коротше кажучи я подумав і через тиждень покинув цю гидоту - вже пройшло дуже багато часу , а я так і неповернувся до тої звички . І син мій теж кинув палити , хоча я його за це не гнобив - лише навів свій приклад , а куриво скуштував він вже в інституті в гуртожитку де всі диміли - почав за компанію і втягнувся , років десять палив - а потім взяв і покинув на спір зі своїм кумом , обидва вже не курять з народження онучки . Хоча маю визнати що років двадцять після того випадку в мене було бажання , особливо коли хтось поряд розкриває нову пачку і вона пахне тютюном , або коли було добре вип'єш та попоїси - теж руки автоматично та підсвідомо шукали в кешенях цигарки . Але вже навіть забув коли був останній випадок . Кидайте цю гидоту - жити довше не станете , але станете відчувати себе людиною без смердючого післясмаку отрути та просяклого бомжачим духом геть усього вашого одягу . Краще пийте гарний шнапс ( помірно та без фанатизму ) .
Я почав смалити десь з 4 го класу, тоді була як дітяча забава, а кинути палити якось не зклалося,хоча була спроба у 10 класі(з хлопцями не палили десь пів року) нажаль че була остання спроба
А як же повага до ветеринарів? За що ж діди воювали, свою кров проливали? Щоб померти холостяком у бараці?
Були перед Новим Роком у Вінницьку психлікарню привезли з АТО,кастрованих хлопаків,то за що ті воювали?
Розмова не про хлопців, які воюють за Україну, а про тих хто воює за те, що сам не усвідомлює. І не про цих кастрованих полонених, часом річ: СБУ открыла уголовное производство по факту распространения ложных сообщений об украинских военнослужащих. Об этом сообщил советник главы СБУ Маркиян Лубкивский. Лубкивский отметил, что речь идет о сообщениях о том, что военным в плену отрезали гениталии, и один после этого покончил жизнь самоубийством. Речь, в частности, шла о бойцах, которые были освобождены из плена 26 декабря. "СБУ начала уголовное производство в отношении гражданки Украины С., которая распространяла заведомо ложную информацию относительно украинских военных и бойцов добровольческих батальонов, участвовавших в АТО, и некоторое время насильно удерживались незаконными вооруженными формированиями в заложниках", - написал Лубкивский в Facebook. Уголовное производство зарегистрировано по признакам правонарушения, предусмотренного статьей "заведомо ложное сообщение об угрозе безопасности граждан" Уголовного кодекса Украины. "Мы должны знать всю правду о войне, которую развязал против нас враг. Но хочу предостеречь всех относительно умышленного распространения непроверенной и лживой информации. Не играйте на руку врагу - это может плохо закончиться", - подчеркнул Лубкивский. Как сообщалось, 26 декабря под Донецком состоялся обмен пленными по формуле 146 украинских солдата на 222 террориста.
Вибачаюсь за відхилення від теми . Що до поваги - звичайно , діда поважали й шанували , піонери приходили разів п'ять на рік , мав можливість задурно їздити до Франківська й назад , місцеві колгоспники прибирали на городі та підбіловували хатинку . Дуже "поважали" його військоматівці , котрі перед кожним Днем Перемоги заправторювали його та ще зо п'ять ветеранів на платформу бортового ГАЗ-52 , котра була грузо-таксі , та там дідові давали виголосити промову . Потім йому допомагали доїхати додому бо він вже був не взмозі йти ногами після "фронтової чарочки" - більше 150 грамів він не пив , але п'янів наче від кварти . Вранці дід прокидався в себе вдома весь обкладений букетами квітів , котрі йому дітки давали після кожної промови , навіть колись шуткував що хтів би так і померти - безболісно та в квітах . Ще дід отримував "спец пайок" -чотири рази на рік по дві банки згущеного молока та кожні п'ять років чергову медаль до річниці перемоги . Правда ще пам'ятаю як на якусь річницю йому видали настільний годинник з ходом від великої круглої батарейки і він часто приходив до моєї сестри аби та купувала йому батарейки по 17 копійок - той годинник разом з "радівом" був у нього за членів сім'ї , коли таки перестав "цокати" і зіпсувався пищик будильника - однаково дід весь час тримав його на столі й щоранку перекручував стрілки ніби він показував правильний час . Я колись прийшов до нього провідати перед від'їздом в Прибалтику на нове місце служби - так він все не відпускав мене , хотів чимось добреньким пригостити й витяг з шухлядки останню банку згущенки ( звісно я її не їв )... Коли восени мені вдалося домовитись з одним друзякою шоби виділити солдатів для допомоги дідові з ремонтом хати ( сестра писала що в діда вже не зачиняються вхідні двері ) - мені прислали телеграму що дід помер і похований коштом райвійськомату . Отакоєот уваженіє , як каже один поважний форумчанин .
Задумуюсь попробувати посадити табак, але постає питання який вибрати сорт, щоб був смачний, духмяний і т.д. Можливо хто в курсі про сорт, де купити насіння.
Мать ваші знайомі звикли дути в свисток.а цігарета не свисток.отакеєтоотгаяваспитаюішвиденькоканструціювогнегасниканатверезуголову.
Получил сегодня машинку, гильзы и табак. Самокрутками балуюсь давненько, но сам процесс её сворачивания немного не совмещается с качеством моего зрения. То бумагу перекосит, то расклеивается. Не для частого, в общем, употребления. Поэтому — гильзы и табак Dockers и Mac Baren. После открытия кисета Mac Baren запах настолько приятный, что хотелось даже попробовать табак на вкус Отведал сигаретку с Mac Baren — слонячий кайф! Вкус импортных сигарет из детства! И послевкусие вкусное, а не пакость после сигарет. В общем, небо и земля. Кто не курит — не пробуйте, а кто курит, рекомендую. Брал в embargo. Цены весьма отличаются от "Фортуны" в приятную сторону.
А шо.тілько ваше дучество в тютюнах знається.ми теж дим нюхаємо.І буває.що *дим атечества*.бажано Мартиновський.ну і коканд.наманган теж порулить.але Мартинівка найкраща.
я коли дуже палити хочу а дупу від крісла лінь відривати щоб на ґанок вийти, то роблю самокрутки з black vessel він взагалі то у люльку йде але і у самокрутки нормально іде. головне в машинку не щільно пижувати.