Шоб падрастающие панімало, шо цигаркии та Алкоголь употреблять не стОит, плакат вважаю паучительний та доречний в даній темі.
тема про те, що куримо,а не для чого... а те що в цигарках є папір змішаний з тютюном я вчора дізнався зі слів людини, що пропонує сигарети. особливо дохрена його (паперу) в ароматизованих та різних "слімах"
Двом моїм знайомим повідрізали пальці на ногах,третій ледь ноги волоче,лікарі кажуть що це від курива...Куріть на здоров"я
У нас такі прибори у каждому кіоску продають, а також тютюн, тутки з фільтром та інше. Ціни різні - залежить від якості.
Хлопець, що колись у нас працював палив оті самокрути - смерділо як старе ганчірря, але не виключаю, що є тютюн високої якості за відповідну ціну.
Я вам можу презентувати (безкоштовно) пару пачок настоящих папірос, савецкіе, для порівняння якості тютюну на якості виготовлення. Ніхто з моїх одну дудку докурити до кінця не може, спресовані так, що без падсоса тухнуть.
Не шкода!!! Спойлер: Цигарки в Сім'ї спортсменів... А взагалі, в дитинстві мене сильно дивувало, що в сім'ї де ніхто не куре, зберігають сігарети. Виявилось, що їх напихають в одяг в шафі, щоб моль, таргани, пацюки і злі менти не змогли погризти їх. Та всерівно, з часом , приходилось вивозити на дачу поточені шкідниками пальта, шапки, гетри та батільйони... З часом в сарай, а потім до буржуя, що зігрівав нас зимовими вечорами в гаражі...
Табак, бумага, фильтры и по итогу получаем приятные самокрутки. Можно купить машинку для закрутки, цена около 50 гривен. Больше двух лет курю такие самокрутки, очень доволен) По сравнению с сигаретами небо и земля.
Я долго курил. С 16ти лет. В 40 бросил. Сразу, в течение двух - трех дней. Я-то начинал курить еще ТОТ табак. "Воспитывался" на табаке Вирджиния. Была постоянная возможность. До сих пор помню вкус и запах финских Мальборо и Кэмэла. Бонд (финский) вообще за сигареты не считал. А вот несколько лет назад я обратил внимание, что вообще никаких сигарет курить не могу! После двух - трех затяжек какой-то гадкий привкус во рту... Вот так и бросил, психанув.
мушу вас розчарувати що до смаку цигарок. якось пересував в себе меблі та знайшов пів пачки цигарок ліри та пачку черкаської прими, ще совєтські, які застрягли між стіною та задньою стінкою шафи,то смак в них був відверто огидний, наче не цигарки палиш а одеколон якийсь. до того в порівняні з сучасними вони дуже смердючі. З.І. саме цікаве що махорки це не стосується.