Що купити за 100$, чи то, який вибрати МД ???

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Саня ZP.UA, 7 бер 2016.

1. LOGOPED

LOGOPED Oberfeldwebel

Повідомлення:
    800
    Адреса:
    Черновцы
    как говорится:
    - Вопросов больше не имею.
    Я не обитеть ради.
    Многие "ведутся" именно на эту фишку. Рекламу, маркетинговый ход...
    Найти золото.
    Можно сколько угодно времени, проводить на рыбалке, но если рыбы не приносить, то нафиг такая рыбалка нужна.
    Я убеждён.
    Все кладоискатели хотят найти золото. Подсознательно, сознательно, не важно.
    Все хотят! и стараются именно ради большого куша.
    А удовольствие от процесса, это побочный плюс этого дела ;)
    Всем хорошего настроя, именно на кладуху золотых.
    :beer:

ser1987, Wolfgrey та vef17 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Двухсторонний поисковый магнит D94mm H28mm, + паракорд D6mm L20m + карабин вес с болтами 1560 грм ,б...
      2379 грн.
    3. Новый магнит D48mm,толщина 18мм.,плюс паракорд L 20 m ,d4mm…плюс карабин…есть новые поступления смот...
      738 грн.
    4. Новый неодимовый магнит d36 mm толщина 8мм….смотрите другие мои лоты..
      198 грн.
    5. Новый маленький и компактный неодимовый магнитик, все размеры на фото...для поиска не подойдет,а вот...
      49 грн.
  3. vef17

vef17 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    194
    Адреса:
    Украина
    Я свами согласен найти золото подсознательно и сознательно хочет каждый, но и зацикливаться на этом не стоит. Мне лично приятно покопать медь и серебро династии Романовых и других, которых у меня немного есть. Меня радует сам процесс, найти место в моем регионе которого нет ни на одной карте, чаще всего это единично стоящие домики. А там уж что найду то и мое. А золото это надо родится поцелованым Богом чтобы найти. Имхо конечно.

LOGOPED подобається це.
  4. Константин Владимирович

Константин Владимирович Feldwebel

Повідомлення:
    277
    Это ни о чем не говорит.Вы не есть конечная инстанция.Учитесь и будет Вам счастье.Штурмовские приборы это на года,аська-поиграться.

Wolfgrey подобається це.
  5. LOGOPED

LOGOPED Oberfeldwebel

Повідомлення:
    800
    Адреса:
    Черновцы
    В смысле?
    пересесть с "мерседеса" на учебную "ладу"?
    Каждому своё.
    Мне "хан" или "шурмовские приборы" совсем не интересны. С любой стороны моего взгляда.

6. Константин Владимирович

Константин Владимирович Feldwebel

Повідомлення:
    277
    Ася это мерседес???Ню ню....Тогда Гаррет 2500 это Майбах?

7. LOGOPED

LOGOPED Oberfeldwebel

Повідомлення:
    800
    Адреса:
    Черновцы
    Это образное выражение.
    :)
    И, у меня нет "аськи" и не будет уже. Вырос.

vef17 подобається це.
  8. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Айрин, не слухайте рекламістів дорогих приладів (як і дешевих імпульсників), бо Вам зараз нарадять приладів на суму що ніяка любов не покриє кредити в банках! :)
    Судячи з Вашого першого повідомлення, Вам потрібен бюджетний прилад, щоб спробувати наше хобі, а не "професійний" агрегат за туєву купу грошей який Ви потім не зможете продати. Я Вам навів приклад недорогого приладу в р-ні 100 дол. - Термінатор-Про! Повірте моєму невеличкому досвіду, для Ваших цілей його вистачить з головою! Люди багато років такими копають із задоволенням і мають безліч цінних знахідок, полистайте тему: https://reibert.info/threads/obsuzhdenie-terminator-pro-ot-dendetect.640246/
    Цей прилад має багато переваг перед дорожчими приладами типу асєк (Garrett ACE)і т.п. які Вам радять.
    Переваги:
    1. Низька ціна (близько 100 дол.)
    2. Пожиттєва гарантія
    3. Глибина визначення цілей
    4. Дискримінація цілей (розрізняє метали) та миттєва швидкість відгуку.
    5. Має високу частоту, що дозволить знаходити низькопровідні цілі, в т.ч. золото
    6. При необхідності зможете продати приблизно за ту ж ціну, за яку придбали.
    7. Дуже простий в налаштуванні: стоїть кілька крутилок: звук, чутливість та баланс ґрунту.
    8. Підтримка від виробника: Денис завжди допомагає користувачам своїх приладів з налаштуваннями та з можливими труднощами.

Єдиним недоліком можу назвати те, що прилад доведеться чекати деякий час бо у майстра завжди велика черга на їх виготовлення. Якщо подивитесь теми продаж, то їх продають дуже рідко, а прочитавши вищенаведену тему Ви зрозумієте чому! ;)
    Бажаю успіхів у Вашому непростому виборі! :)

Айрин, Wolfgrey та vef17 подобається це.
  9. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    1. Сабля від БГС ще дешевша, блок-котушка 1500грн.Що краще не візьмусь сказати, тут кому як, є люди що перейшли з неї на терм, а є і навпаки, смаки різні.
    2.Ремонти без проблем, це один з виробників, що ремонтує навіть не гарантійне, з іншої сторони відправляють на діагностику і ремонти, як на мене занадто часто, на любителя коротше, не повинно в приладі комплектуха вилітати по пару раз за сезон.
    3. Мабуть добре розрізняє, раз популярний.
    4, Немає в ньому дискрімінації в повному розумінні цього слова, подальше відсікання цілей не можливе, лише виставлена виробником озвучка високим на кольорове, та низьким на чорнину. Низький можна відключити і ходитр в однотоні та не більше. В Саблі у всіх металлах двохтон, в дискрімі однотон і можливо далі відсікати цілі.
    5 Частоти приблизно однакові
    6 Це не тільки в термі, саблю навіть дорожче продають в сезон гривень на 500.
    7 Однаково
    8 Ну тут дійсно, більше за нього в темі ніхто не присутній, що є то є.

Щодо продаж, то перегнули, їх не менше за інші продають, полистайте розділ вітчизняних, скільки їх вже перепродано. Прилад як прилад, та і вироблено їх не настільки багато як Крилови розповідають, а в відсотках виходить не так вже й мало. Далеко ходити не будем, Ви ж свій теж продали на користі іншоїисаморобки. ;)

cer, LEXXX та vef17 подобається це.
  10. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Cladotrix, давайте Ви будете говорити про те, що знаєте, а не про те, що чули! Я не тримав в руках Саблю від БГС, тому не беруся судити чи краще чи гірше вона за інші прилади! А от терма тримав і заявляю що апарат достойний!
    Про два тони Ви не вгадали! Дискрім у Терма працює не так як Ви описали! Щоб зрозуміти як, треба апарат хоча-б в руках потримати, а не фантазувати.
    З приводу того, чому я продав свій терм це виключно моя справа, а не Ваша! З приводу продаж б/в термінаторів то як і будь який інший товар вони звичайно продаються але актуальних тем з продажу не так багато, а на сьогодні може взагалі немає. Більше як раз продається асєк та іншої чепухи яку тут пропонували!

11. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Amadeu$, я і говорю про те що знаю, не більше не менше, те як описують прилад в приваті і як в темі має суттєві відмінності, я теж не мав терма, як Ви саблю,але це не означає, що не поінформований про нюанси збірки. Сабля теж не фонтан, але різниця в ціні в два рази, на що за 1500 можна закрити очі, то за 3000 якось вже не те.
    Про дискрім бажано по пунктам де я збрехав. Ви що відключивши озвучку чермету, можете відсікати фольгу і далі по списку? Ні?! Ну так і не кажіть що я описав не правдиво.
    Дійсно Ваша справа, чого його продали, річ не вцьому, просто згадано в контексті, що його майже не продають, просто як приклад.
    Щодо статистики продаж, то це просто статистика, Якщо завгодно, давайте просто розберем і цей момент, припустимо асьок на руках декілька тисяч, і термів сотня, за осінь наприклад продано 70-100 асьок, і 15 термів.
    Питання: в відсотковому обрахуванні, чого більше продано?
    Конкретно це щось каже про якість приладу?
    Я не кажу що прилад поганий, просто вніс деякі уточнення, правдиві, Щодо того що терма не було, то я і в космосі не був, але знаю що Земля кругла .

Vladlen85 подобається це.
  12. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Cladotrix, якщо Ви просто прочитаєте книжку, то професором від цього не станете, бо будь яка теорія має підтверджуватись практикою!
    Дискримінація - це можливість розрізняти метали, а не ігнорувати. З чим Т-Про чудово справляється. По тону можна приблизно визначити який саме метал під котушкою.
    Статистика продаж є показником популярності! Наразі немає жодної живої теми продаж по термінатору_про, а в закритих видний достатній ажіотаж по придбанню! Чого не скажеш про саблю, яка теж не є серійним приладом! ;)
    З приводу якихось недоліків, то про них мають право судити виключно реальні користувачі приладів, а не віртуальні знатоки! І судячи з відгуків в темі, більшість реальних користувачів задоволена!
    До речі, Ваше "знання" про те, що земля кругла не відповідає дійсності! ;) але сильно не засмучуйтесь, істина десь поруч! :D

13. ДЯДЯ ПАША

ДЯДЯ ПАША Oberleutnant

Повідомлення:
    1.872
    Адреса:
    КИЕВСКАЯ РУСЬ
    Это шутка юмора такая ?
    :beer:

14. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Мдаа..
    Дискрімінація це якраз не лише можливість розрізняти, а і можливість ігнорувати по певним ознакам. Просто погугліть значення слова. Це раз.
    Від того що я уточню що планета не ідеально, округлої форми, суть дискусії по приладу не зміниться. Це два.
    І відгуки в темі і приваті про прилад не ідентичні, "бо компанія хороша, навіщо заїдатись", тому в темі лише такі відгуки. Це три.
    Коротше, що мав сказати то я озвучив максимально точно, на скільки це можливо в данному випадку.

LEXXX подобається це.
  15. Хочу копать

Хочу копать Obergefreiter

Повідомлення:
    105
    Адреса:
    Украина

для описания фигуры Земли обычно выбирают эллипсоид вращения или геоид.

Amadeu$ подобається це.
  16. Я если бы меня жена спросила что подарить при небольшом количестве денег на попробовать и не прогореть попросил бы жену.

1. Не покупать б/у вслепую (очень важно было бы мне).
    2. Не покупать самопал никакой, не тарминатор не вайтс ни фортуну тем более и прочие самопалы.
    3. Не покупать голимый китай типа подделок на асю и фишер.
    4. Купить у официалов недорогой но гарантийный прибор есссно новый например
    Ground EFX MX100E, Garrett ACE 150, Фишер ф2 и им подобные. На данные недорогие агрегаты можно со временем докупить катуху нел торнадо или марс тайгер и копать более чем серьёзно. Но это фирма, они новые и могут легко апгрейдится для более глубоких находок. Если коп не вставит, денег не особо жалко, продать не сложно а если вставит то эти приборы дадут понятие что такое коп, как копать и они легки в управлении.

Останнє редагування: 21 гру 2017
    LOGOPED та Айрин подобається це.
  17. pipuneskus

pipuneskus Stabsgefreiter

Повідомлення:
    300
    Адреса:
    прикарпатье
    Блукач, и как с этими игрушками вписаться в 100 уе?:rolleyes:

Чкалов, бол, Саня ZP.UA та 3 іншим подобається це.
  18. pipuneskus

Повідомлення:
    300
    Адреса:
    прикарпатье
    имею опыт совмесных покопушек с 250 ми асьководами, когда у меня был трио от стафа, аську нэхочу и задурно, отак-то..

19. никак, нужно чуть сдать вторсырья, макулатуры, железа, бутылок и чуть денег добавить, или выбрать хорошее б/у. п.с если человек нашел 100 баксов, найдет ещё 50 и шанс купить что то достойное увеличивается.

20. pipuneskus

Повідомлення:
    300
    Адреса:
    прикарпатье
    перечисленное вами , того не стоит.

Константин Владимирович та Amadeu$ подобається це.
  21. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Ось відповідь гугля: Дискримінація лат. discriminatio «розрізнення» ;)
    Про якісь таємні відгуки в приваті це знову якісь Ваші фантазії? Чи на форумі не знайшлося жодної порядної людини щоб правду написати??? Усі брешуть???
    В мене цього приладу вже давно немає і в ніяких його продажах не зацікавлений, скоріше навпаки міг-би напродати хвальоного блукачем хфірмача-охфіціоза або прилад власного виробництва та розумію, що людині не потрібно викидати купу бабла на те щоб почати постигати ази нашого хобі. Починати треба з малого, але мінімум теж має бути оптимальним! Свою думку з приводу оптимального мінімуму я висловив. У Вас думка своя і я її поважаю але не можу миритись з якимись надуманими речима які Ви видаєте за істину лише почитавши форум, і вже вважаєте себе гуру в Термінаторах чи ще в чомусь чого в очі не бачили. Усе пізнається в порівнянні але порівнювати якісь віртуальні речі об'єктивно не можна. Тому я і не роблю гучних заяв про Саблі! Бо об'єктивно не знаю краще він чи гірше за будь який інший...
    Тому і Вас прошу не порівнювати віртуальне з реальним.
    З Найкращими побажаннями.

Айрин подобається це.
  22. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    При бажанні я міг би кинути скріни відгуків з переписки, про якість збірки від власників приладу, чому деякі саме через вилітаючу комплектуху посеред сезону перейшли на інші, не дивлячись на задовільні пошукові якості.
    Ще раз кажу, сказано суто в приват, не мені за них вирішувати і називати їх ніки відкрито, не можу, це було б не порядно, а вони сильно інтеллігентні мабуть.. Я описуючи прилад, кажу правду не дивлячись на "авторитети" , чому вони лукавили то вже інша річ. Більше того, дивлячись на те як писали в темі, ні Ви, ні Ден на них і не подумає.
    Деякі взяли по другому разу після продажу, коротше "миші плакали, але їли кактус".

23. pipuneskus

Повідомлення:
    300
    Адреса:
    прикарпатье
    починаються розборки, пора чистити , бо якийсь треш для неофітів пішов...

Айрин та Саня ZP.UA подобається це.
  24. MHC

MHC Oberfeldwebel

Повідомлення:
    345
    Адреса:
    Гражданин мира
    Такой вопрос: копали ли Вы хотя бы раз с прибором дороже 300 долларов?
    Просто сдается мне что это из серии: фирма шлак, за что деньги платить, дешняк наше все бо фирму себе позволить не могу. Тот же терм и аська приборы просто разные. Дальше кому чего. Если не нравится сравнение с мерседесом- тогда Радо и Электроника. Обое точно ходят, а в Электронике еще и функций больше. Но есть один нюанс:beer:

LOGOPED подобається це.
  25. Я штSorik

Я штSorik Obergefreiter

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    40
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    85
    Повідомлення:
    123
    Адреса:
    город с лебединым озером
    С Фортуна м3 хожу 2 года, прибор универсальный и соответственно качество - цена

Саня ZP.UA подобається це.
  26. pipuneskus

Повідомлення:
    300
    Адреса:
    прикарпатье
    сейчас хожу с сорексом, трио продан цыганам, причем дороже чем куплен мной здесь .