Що купити за 100$, чи то, який вибрати МД ???

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Саня ZP.UA, 7 бер 2016.

1. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.170
    Адреса:
    Україна
    Подивився глибина в тесті вражає, навіть якщо грунт і піщаний, але при бажанні "приколупатись" є до чого. Налаштування приладу неходові для тривалого пошуку. Хіба що пробити невеликий квадрат місцини на якому є 99%вірогідність знахідки. Якість відео в мене мала. Грунт з снігом? Закладку треба було класти в боковину ямки. Є імовірність що щось закинуто з засипним грунтом або при такому порозі прилад реагує не тільки на ціль, а і в сумі на неоднорідність грунту. Довкола цілі він утрамбований. Якось так..

1. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера Пинпоинтер малыш ФМ v2, малыш FM v2,. К...
      50 грн.
    2. Обновленная версия подводного пинпоинтера GP Pointer II модель 2021 года. Уникальная схема и плата п...
      820 грн.
    3. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
    4. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Основные характеристики: Чувствительность на пятак - до...
      800 грн.
    5. Новый Gp pointet + крона и колпачек,(рабочий диапазон поинтера от 9.3 в и выше ) смотрите другие мои...
      289 грн.
  2. alex.harkevitch

alex.harkevitch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    На просто засипану ямку без монети прибор не реагує.І щераз скажу-це не тест,це просто відео того що можна вижати з цієї машинки.

3. Cladotrix

Повідомлення:
    10.170
    Адреса:
    Україна
    Я не звинувачую, а кажу до чого можуть докопатись глядачі. Наприклад прилад не зреагує на монету з такої глибини в цілинному грунті, не зреагує на ямку з спушеним грунтом. А сумарно?

4. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    А глядачі хай візьмуть і спробують самі.Я просто вже втомився рити котловани.

Wiking730 та АСАСІН подобається це.
  5. Cladotrix

Повідомлення:
    10.170
    Адреса:
    Україна
    Теж вірно. А при бажанні закладку можна зробити в боковині яру, там нічого копати не реба, лише отвір для закладки монети і пару раз чухранути лопатою вирівнюючи площину.

6. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Теж вірно.Тільки в нас народ як бачить заглибину в землі,то починає викидати туди різне сміття,і металеве теж.Так що ще не задавався ціллю знайти підходяще місце для тесту.

7. а средняя глубина Алекс Ваших находок думаю около 30 см. но другие приборы почему не находили если им по силам эта глубина? может быть у Вас такой фарт что Вы копаете всё что пикает от того что у Вас однотон а у хлопцев может много монет уходит за пределы разумной озвучки типа сомнительное или черное или пробки и не копают. Вопрос туповат но однозначно лопатой Вы трудитесь как грейдер пока парни ходят курят и пропускают сомнительные цели.

8. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Однотон то однотон,тільки кожен предмет(метал) звучить по різному.При навиках не копатимеш все підряд.

Wiking730, gromozeka_hm, Блукач та ще 1-му подобається це.
  9. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    І взагаі дуже багато монет я викопую поблизу чужих ямок 15-20см.Чому так-я думаю не тяжко здогадатись.

Wiking730 та Cladotrix подобається це.
  10. Cladotrix

Повідомлення:
    10.170
    Адреса:
    Україна
    Доречі однотон + вді вважаю більш ніж інформативним. Там де не лове вді не факт що не збреше озвучкою багатотональність. Так що глибинні чи сумнівні сигнали доведеться копати на "авось" , щоб потім жаба не задавила..

Wiking730 подобається це.
  11. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Так і є.Жаба це ще та штучка.

12. Cladotrix

Повідомлення:
    10.170
    Адреса:
    Україна
    У мене Кардинал . До варіацій озвучки при тривалій перерві в копі треба знову звикати, Якщо коп регулярний то впевненість що під котушкою не гірша ніж в мультитоні, а може навіть більша. Прилад показує як є, а не як він надумав озвучити. В навушниках тільки копати треба. Виняток з необхідності хіба що в чагарях.

13. Nick_oll

Nick_oll Obergefreiter

Повідомлення:
    89
    Адреса:
    Харьков. Украина.
    Тема зарылась в кущери от "темы")))))))
    И плавно перетекла в обсуждение Вайтса....

14. Cladotrix

Повідомлення:
    10.170
    Адреса:
    Україна
    Кардинал ещё могу побсуждать и тесоро сабре. С цифровиками не работал, ждите пока другие подтянутся.

АСАСІН та Nick_oll подобається це.
  15. тут за сто баксов обсудить особо нечего, вайтс вди стоит больше 100 баксов. Здесь пираты, клоны и сотоварищи в цене 2700 грн. можно китай добавить как раз цифровики до 100 баксов. 12 страниц советов, что таки купил т.с. ?

16. Nick_oll

Nick_oll Obergefreiter

Повідомлення:
    89
    Адреса:
    Харьков. Украина.
    Вторая страница, пост №38.

Вы невнимательно читали тему.....

Я уже свой выбор сделал. Осталось немножко занычить и всё)))

Саня ZP.UA та Блукач подобається це.
  17. Be Happy

Be Happy Stabsgefreiter

Повідомлення:
    279
    Адреса:
    БЦ city
    Вибачаюсь що можливо не по темі,знову про Вайтс..Ви не провіряли до якої глибини вді показує правильно? І як він ідентифікує золото до 2 грам? Розумію що катушка не високочастотна, але все ж таки..І ще цікавить з "перших вуст" як він веде себе по ЧК і КР?

18. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    6.991
    Адреса:
    Прокляте місце Червоної Армії
    Влезу в тему , да простят меня выбирающие и выбравшие.
    Сам все время проходил с тесориками , приборы хорошие цепкие. Но в последнее время не покидало смутное чувство что на выхоженных местах находки еще есть. Взял Вайтс. Поехали с товарищем на битое место , последний раз когда там были кроме пробок ничего уже не клевало. Тем не менее Вайтс умудрился выловить царевы 10 и 15 копеек ( довольно мелкая сребрянная монета) и две копейки серебром ( крупная медь). Глубина каждой находки была не больше штыка фискаря. По силам такая глубина другим приборам? Да , безусловно! Но почему то они эти находки не увидели.
    Не рекламы ради , просто поделился своими впечатлениями. Удачного выбора :beer:

gromozeka_hm, Cladotrix, Блукач та ще 1-му подобається це.
  19. Be Happy

Be Happy Stabsgefreiter

Повідомлення:
    279
    Адреса:
    БЦ city
    Дедушка подкинул...:beer:

Wiking730 подобається це.
  20. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    6.991
    Адреса:
    И только за то что я себя хорошо вел всю неделю :oops: Теперь я буду самым хорошим в мире!

Cladotrix та Be Happy подобається це.
  21. АСАСІН

АСАСІН Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    825
    Адреса:
    Львів Україна
    враховувати потрібно не тільки нові мд, рідко но продають хороші прибори за меншу ціну їх ринкової вартості;)

Cladotrix та Wiking730 подобається це.
  22. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    6.991
    Адреса:
    Особливо під час Новорічних Свят. Кажу без всяких жартів.

АСАСІН подобається це.
  23. alex.harkevitch

Повідомлення:
    645
    Адреса:
    Волинь
    Дрібне золото ВДІ показує в +,але число мале,я вже не памьятаю на скільки.Перевірити не можу бо на даний момент золото відсутнє (думаю тимчасово).ВДІ приблизно до 20 см.показує більш-менш правильно.

Саня ZP.UA та Wiking730 подобається це.
  24. ну видимо разные могут быть причины, вот понять бы основные почему.. а то корону вайтсу надели а видео сравнительного нет нигде того что чует вайтс и уже не чует аська или тежон. Тогда бы впечатлило. Пацаны нужно видео как он вставляет реально на копе другие агрегаты или в ямке вот этих монеток на штык фискаря что бы понять что это вайтс такой супер или пацаны с тесориками выпимшы были и пропускали раньше. Я то вижу отчеты и с тесориками и с аськами порой полные лопаты монет, уж если на лопате с 30-50 монетами не хватает двух то фиг уже с ним что бы менять асю на вайтс.

25. Be Happy

Be Happy Stabsgefreiter

Повідомлення:
    279
    Адреса:
    БЦ city
    Ну, в чернину не закидує, і добре. А по ЧК ви з ним ходили?