та якби-ж! в мене-б тоді пасіка була-б вуликів на 100 чи мо 200.а іще-б я бджіл видресирував замість меда сало красти та на тебе-б нацькував.
Ну то чого ти телишся ? Заводь бджіл.Тільки є одне "НО" Ота шапка,я не знаю як вона у Вас бджолярів називається,ну ота із сіткою,що надівається на голову. Так от - твого розміру нема
та я-б завів але нема де вулики тримати.їх треба влітку вивозити але ліпше щоб вони нерухомо стояли.від переїздів в бджіл стрес.меду меньш приносять. а як ти кажеш "шапку оту" я не надягаю, тільки коли до карпаток лазив вдягав,бо вони курво злі,не встигнеш вулика відкрити як вже 5 чи 6 бджіл тебе за руки кусають.
не чипай пАпУ!він на мене обіцєв квартиру у київі одписати.я тоді до тебе по ближче буду.буду кожного тижня до тебе приїздить та сало жерти і чайок з самовара сьорбати під патяхвону музьіку.
То він мабуть не при своєму розумі був коли таке обіцяв Це ж скільки треба за воротнік кинуть шоб такого наобіцяти ?
це все вже не суттєво! головне що пообіцяв і в мене є купа свідків цього. такщо готуйся. скоро буду до тебе їздити а там і пасіку поставимо,мед до чайочка свій буде,замість цукру,свиней будемо медом годувати та медове сало жерти.
ну то ми якось самі розберемось. але головне що я ,та і не тілько я, пАпА теж погодиться, кожного тиждня,на три дні до тебе приїздити будем.на відпочинок.
Вашему внІманіЮ Консерватор з "папою" сьорбають чайок і слухають патяХвона Одним словом - відпочивають у мене в гостях. тиць сюди
А шо такоЄ ? Не подобається відпочинок ??? Чи плуг маленький ??? В мене є трьохкорпусний,не питання запряжу Вас з "папою в нього
працюй,то добре.і грошей заробиш що лопатой загрібати прийдеться і байдикувати не будеш як ти постійно звик. а я не лежу,я сала печеного схотів от і запікаю. а ти слиньками давись
Ти ба як. Фото негайно в студiю ! Тiльки не з тирнету. I щоб рядом лежав формат А4 з написом червоним маркером : '' На долЬгую и незабываемую память АСКОТУ '' ))) Да,уточню.Фото того САЛА що ти там якоби печеш,а то я тебе знаю )) Повар ги ги ги )
Ну от А ні Консерватора,а ні того міфічного печеного САЛА Сказочнік Ви пане І "папа" десь на шифрах затіхарився