Пишу на мови Азарова! Заколебался переключать! Синку,прости пА-пУ!Блэк джек-фу!Может в покер?Хата моя,шоб не далеко отходить от темы,можем сдыбаться в селе!Шлюхи сами подтянутся!
як поїду до києва то обов'язково дам знати. будемо у двох ревізію проводити у маєтку ЄгО Куркульства Пана АСКАБАНА Таврічського. люди казали що він на нетрудові доходи понакупляв собі купу самоварів з патяхвонами.треба вилучати та роздати бідним.
Самовар и патефон,не люблю!И березки ,тоже! Знаем! Сначала самовар,потом патефон,потом газ по 500уе.Потом рабство.Шо ,я несу!!Блин ! Пригласите в гости! Хочу в село! Меня Киев досталХочу рубить дрова,а вечером пить самогон и салом,закусывать!
Свинка під 230кг.сала на чотири пальці.Сьогодні всповнив як колов мій дід (мені років4-5 було.) то вони з братом по стакану крові випивали.
Так там как раз и есть недомера грамм эдак 170-180. Ни до 200ста ни до молотовской 1/4 не долито. Но подход вызывает уважение.
Але чотирі пальці то вже занадто вважаю.Але знову ж дивлячись що за порода. Крові не пив ніколи,хоча була колись думка попробувать але не рішився. А сам не колю,сусіда запрошуємо,я тільки держу,але так мені його жаль завжди,держу і плачу,свіжину їм і плачу,а потім ще з пів-року згадую незлим тихим словом кабанчика,ну поки САЛО не закінчиться
Так а самі чого ж ні? Якщо не можете колоти ви ото ту свиню або розстрілюйте або ще можна електричним струмом. Ще можна повісити чи втопити.