як то! які до біса бєрьйозкі? не подобаються мені ніякі бєрьйозки. мені цицьки та сало до вподоби. а що до всиновлення то подумайте добре. якщо мене всиновите то ми з вами разом підемо куркуля аскота розкуркулювати а іще я буду називати вас пАпА
сала в організмі багато не буває десь читав я,що українські генетики зхрестили свиню з зміюкою і тепер така свиня може скидати шкіру разом з салом по декілька разів. дуже зручно. а зхрестивши свиню з ящіркою,можна рубати в свині ногу,варити холодець,а нова нога сама відросте. отак
Ото заплутали ви пана Консерватора. Звретаюсь до Вас вельмишановний пане Консерваторе. А самовара і баньку Ви как топіть будєтє? Воно ж ізвестно що із бєрьозок получаются чудєсниє угли для самоварів.
Синку!!!Викапуй кулемет!А шо, Аскот куркуль? Я гадав ,вiн пожартував?Але сало по 100гр. за пiв кiло!!!Синку,ти маэш рацiю!Треба Аскота грабувати!
Где Вы читали,такую гадость? В российской газете?Как можно ,священное животное, скрещивать?Мы с сыном(Консерватор) и до Вас,доберемся
-Однозначно-СЕЛО.И правильно было-бы-Сельская местность. При етом семейный доход от 10 тыш. грн.на месяц.Сейчас многие с такими доходами живут в селах-хуторах...
Казали люди що грабувалки у Вас із сином ще не повиростали Будете в мене САЛО по 200 гривень купувати за сто грам
де кулемет пАпА? от добалакаєшся колись, що дійсно все кину і до тебе припхаюсь з великим лантухом. трьома. возика знаю де взяти!
куди-ж я без пАпИ!? хто мені допомагати буде від тебе всі самовари до прийому кольомета відтягнути давно оце запитати хотів в тебе.в тебе ставочок у дворі викопаний?з рибками.
в твоєму. чи ти збудував собі куріння у вибалку та назвав це все селищем ASKOT1на честь себе коханого. якщо так то все зрозуміло. ти не тільки куркуль але іще і пОмєщік, барін!
ні! всьо не то! треба Великі Аскотюнчики та Малі Аскоти.що б у великих свині мешкали а у малих Аскот.бо треба ж комусь свиней доглядати та порати. ну а ми як порядні люди та добрі друзі будемо їздити до маєтку за салом,не дамо пропасти добру! та чайок посьорбати з самовара під патяхвонну музьіку.
От же ж напали на мене всі Куріть віники хлопці Ти ба,хочуть мене бідного та нещасного геть защимить толпою Не вийде
Це я так поняв чайок,самовар та патЯхвон ти з собою привезеш ??? Не відмовлюсь Дякую Жду УРА !!!!!!!!!!!!!!!!! Мені Консерватор привезе самовар і патЯхвон !!!!! Всі чули ???