"...важно любить....Так искренне,так нежно..." С чего начинается Родина? С картинки в родном БУКВАРЕ.......
Согласен на все 100% вся молодежь в Киеве на заработках. Крайние улицы вообще по вымирали захалустье. С одного города и дерева не проживеш.
то бєрєзка,то асінка, куст ракіти над рєкой, край радной,навєк любімий, гдє найдєш єщє такой... ну от! там наші!то снайпєр, маладлй баєц(с)
твій постійний, нічний жах! доречи. я десь через місяць до києва збираюсь по справах, так що і до тебе по ревізії заскочу. коли кабанів та вари горілку.будемо перевірку твого куркульського майна проводити.
Ги ги ги ги Жах ти наш нічний Ой бу га га А ревізію ти в мене не проведеш.А знаєш чому ??? Подумай сам.
Ну лично я уже шесть лет , как с города вырвался в пригород. Огорода особого нет , так пару грядок , яблони... Курей-кролей-овец-коров-пчёл не держу так что забот особых не имею. Единственно за все годы начали напрягать две вещи : летом газон косить и зимой снег убирать
Сьогоднішній випадок показав, що в селі таки надійніше жити. В нас у місті в одному із районів сталася аварія і відключили опалення, а не дай бог ще би були проблеми із світлом і всьо. А в селі кинув пару полінець у грубку і красота, нема світла запалив лампу, нема газу на кухні зварив і т.д.
Жить хорошо, везде! Везде свои плюсы и минусы!Самое главное! Кто живет в городе,должен иметь хатинку, в селе!А кто живет в селе, должен иметь в родычах , того ,у кого нема хатынки!Все помрем!
ну якщо в вас є маленька хатинка з автономним опаленням,двома поверхами та великою клунею набитою усякими ніштяками то згоден бути усиновленим.
А шо это,Вы пане ,удрали с моей темы? Вы уже цицьки не любите? Полюбили березки?Так приiдимо,i повирубаэмо!
Я би Вам продавав взагалі САЛО по гривень 100 за півкіла А то привикли,пішов на базар,купив.Та ще й по гривень 15 напевно хочете,та ще щоб із проростю.......... Ага,вигодуй його для початку,потім плачучи крокоділячими сльозами заріж А знаєте як жалко Оце пишу і плачу..............