Камради!Вельми вдячний всім Вам за щирі привітання!Дуже ціную та дорожу Вашою дружбою та підтримкою!Дякую всім за добрі та теплі слова,дякую за те,що памятаєте!Всіх благ вам чесне товариство,Ви справжні Люди саме з великої букви і я пишаюся та маю за честь бути знайомим з Вами. З повагою Юрій.
Хоч трохи пізнувато, та все одно вітаю з днем народження. P.S. А я то думав де камрад Yako, а він тепер Щирий
Нехай здоров’я,радість і достаток, Сиплються немов вишневий цвіт. Нехай малює доля з буднів свято, І подарує радісних багато літ! Вітаю.
наша пісня гарна, нова . починаєм її знову! Вітаю друже. рости здоровим та великим, най пан Бог дасть тобі насанаги та вдачи а також здоров'я та вдачи. ну і грошей побільше та хабаря пожирніше. отакоєот. а ви кажете. і по давній райбертівській традиції ось таке сі побажання!
Шо, опять? -- Будь и счастлив, и здоров много лет, Чтоб не знал ты докторов, зла и бед, Чтобы верные друзья рядом шли. Уваженья не тая, чтоб нашли В тебе люди и добро, и тепло, Чтоб на мир всегда смотрел ты светло! Поздравляю !!!
Телефон заглюкав і я не встиг дописати.Ото друзяки швиденько збирайтеся та гайда до мене у гості.Ніякі "я не можу" чи "не маю як" не приймаються