Саваж 64ф 22лр в кого е таке всі сюди

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Rovi, 12 бер 2020.

1. Олег Валерійович

Олег Валерійович Schütze

Повідомлення:
    15
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 1 шт.)
      Трафейні магазини АК12 повністю справні, є сліди експлуатації)
      1400 грн.
    2. Предложу саундмодератор МР-38 калибра 9 мм. Состояние новое. Произведено украинским оружейным предпр...
      4600 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      У продажу новий патронташ відкритий, на 24 патрона, чорний, виробник ВОЛМАС, виготовлений із синтети...
      350 грн.
    4. (в наявності 50 шт.)
      Учбові фальшпатрони у калібрі 5.45х39 від компанії Molotgun. Виготовлені з міцного алюмінію та призн...
      570 грн.
    5. Чохол для зброї 85*28 см ,є 2 кармани один на ліпусчці другий на молнії. Є ручка для носіння і ремін...
      1899 грн.
  3. Granat

Granat Oberfeldwebel

Повідомлення:
    370
    Адреса:
    Суми
    Зараз трохи відключення послабили, тому щьоку вистачить часу зробити, а на ложі все ще не вистачає. Можете мені у приватні написати або в вайбері, щоб ми у гілці не флудили.

Олег Валерійович подобається це.
  4. Олег Валерійович

Олег Валерійович Schütze

Повідомлення:
    15
    вчора пристрілювали з побратимом рушниці. стріляли: він - savage 64 precision, я - savage 64 fv-sr
    патрони однакові були. в нього ні однієї осєчкі,в мене три з трьох,один з трьох,два з трьох. бойок б'є у самий край капсуля. є втикі і недосили. в чому проблема? в нього перезаряджається затвор легко,в мене якось туго

5. Romych

Romych Oberleutnant

Повідомлення:
    1.822
    Адреса:
    Київ
    Гвинтівка чищена?
    Там капсуля немає.:) Самий край - це як? Воно ж і має туди бити. Фото є?

6. Олег Валерійович

Олег Валерійович Schütze

Повідомлення:
    15
    після покупки
    по краю(майже по ребру) на деяких патронах по три насічки. зараз не зможу сфоткати. завтра,якщо вийде,зберу гільзи(цікаві)
    доречі,бойок вільно має сидіти у затворі? в мене не витрусиш навіть. підковирювати потрібно

7. Romych

Romych Oberleutnant

Повідомлення:
    1.822
    Адреса:
    Київ
    Так перше, що треба зробити після покупки - це почистити та змастити. Там що завгодно може бути. І брудна, і чиста, але не змащена, і у консерваційному мастилі, яке теж треба змити. Ви взагалі нічого не робили?

Granat подобається це.
  8. Олег Валерійович

Олег Валерійович Schütze

Повідомлення:
    15
    нічого не робив. тільки приціл і глушник поставив
    з неї ж відстріл робили якось. чи їм пофіг на проблеми з рушницею?

Granat подобається це.
  9. Romych

Romych Oberleutnant

Повідомлення:
    1.822
    Адреса:
    Київ
    :D А Ви як думали? Вам ще у Ібісі розкажуть казочку про те, що вони всю зброю після відстрілу чистять.:)
    Почистіть нормально та змастіть і все нормально буде.
    А які набої були? Якщо SK, чи щось подібне, то вони не для напівавтомата - дуже брудні.

Granat подобається це.
  10. Олег Валерійович

Олег Валерійович Schütze

Повідомлення:
    15
    патрони були блейзер надзвук і таргет дозвук

11. Romych

Romych Oberleutnant

Повідомлення:
    1.822
    Адреса:
    Київ
    Блейзер - чудовий набій для цієї гвинтівки. Там ще і куля гостріша - менше шансів утикання спіймати. Я блейзером по 300 штук за раз вистрілював без жодного затику. Таргет - це не марка, а тип набоїв. Щось з Федералів, я так розумію? Теж нормальні набої. Почистіть та змастіть гвинтівку. І беріть з собою мастило, коли стріляєте. Буває, що 2-3 пачки вистріляв і трохи клинити починає від забруднення. Мастила підлили - і далі собі стріляєте.;)

Олег Валерійович та Granat подобається це.
  12. pilot44

pilot44 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    371
    Адреса:
    Полтавська
    Я думаю обкатка пройде,з'являться трошки люфти і запрацює нормально.

Jkow та Олег Валерійович подобається це.
  13. Granat

Granat Oberfeldwebel

Повідомлення:
    370
    Адреса:
    Суми
    До цієї гвинтівки потрібен підхід, трохи напілінгу, догляд і ця сопілочка співатиме дуже добре. При таких негараздах перевірте чи вільно зводиться затвор, не повинно бути ніяких завад, тертя, скрипів і т.д. Такі проблеми бувають коли є бруд у затворній групі, коли один (а то і більше) із болтів, якими кріпиться планка виліз у ствольну коробку і заважає руху затвора, така ж історія із болтами, що фіксують шахту магазина, вони теж можуть вилізти всередину коробки, особливо, коли загубився гравер. Розбирати після покупки треба обов'язково, як Вам радили вище, чистити, змастити збройовим мастилом (не для швейних машин, не універсальним, не літолом, а саме збройовим!). Особливу увагу приділіть чищенню проточки під бойок. Краще це зробити зубочисткою. Бойок має легко ходити туди-сюди і легко випадає із демонтованого затвора. Бойок б'є у край, бо це патрони кільцевого займання.

Олег Валерійович, Romych та pilot44 подобається це.
  14. Romych

Romych Oberleutnant

Повідомлення:
    1.822
    Адреса:
    Київ
    Одна з відомих проблем гвинтівки - жорстка пружина магазину. Важко споряджати повний магазин і швидше зношуються губки магазину. Особисто у мене перший магазин зі штатною пружиною прожив близько 1 тисячі пострілів. І протерлись та деформувались набоєм при подачі губки. Після цього на всіх нових магазинах замінив пружини. На 5-ти магазинах настріл вже перевалив за 10 тисяч, від 1 до 3 на магазин. Все чудово працює. І споряджати магазини у рази легше. Якщо цікавлять такі пружини, то зробив тему у продажах (Тюнінг зброї).:)

pilot44 та Granat подобається це.
  15. Granat

Granat Oberfeldwebel

Повідомлення:
    370
    Адреса:
    Суми
    Повністю підтримую. Зібрав статистику по відгукам камрадів і за їх даними магазини жили зі штатною пружиною від 1000 до 2500 пострілів. Залежало від повноти спорядження магазину. Хто постійно споряджав по 10 у тих і жили менше. Так що менш жорстка пружина значно подовжує життя магазина.

Romych та pilot44 подобається це.
  16. Олег Валерійович

Олег Валерійович Schütze

Повідомлення:
    15
    усім привіт і дякую за поради. купив очищувач-обезжирювач,промив гарно затвор. щось звідти з пружин повипадало. заряджатись стала вільніше на багато. бойок надфілем допрацював з сторони,де гострі краї. зараз він ходить в пазу вільно і випадає. купив ще пачку ССі стандарт велосіті. вчора більше сотні патронів вистріляв. було пару осєчок на федерал чемпіон. ССі,блейзер і РВС таргет усе чотко

Granat та Romych подобається це.
  17. Romych

Romych Oberleutnant

Повідомлення:
    1.822
    Адреса:
    Київ
    Так тільки промили, чи змастили також? Треба обов'язково змащувати.
    Для Федералів це нормально. У мене теж на них осічки трапляються. І на дешевих, і на дорогих. На ССі та Блейзер (він теж ССі належить) практично завжди без осічок.

Granat подобається це.
  18. Олег Валерійович

Олег Валерійович Schütze

Повідомлення:
    15
    змастив балістолом

19. Romych

Romych Oberleutnant

Повідомлення:
    1.822
    Адреса:
    Київ
    Краще купіть нормальне збройове мастило. Балістол, попри те, що розповідають продавани, не є мастилом.:) Чистити ним можна нормально, а змащувати краще чимось іншим. І запах буде приємнішим.:)

Granat подобається це.
  20. Олег Валерійович

Олег Валерійович Schütze

Повідомлення:
    15
    Що можете рекомендувати?

21. Romych

Romych Oberleutnant

Повідомлення:
    1.822
    Адреса:
    Київ
    Та дуже багато зараз варіантів. Я ось таким користуюсь. Подобається запах.:)
    recoil.jpg

Олег Валерійович та Granat подобається це.
  22. Granat

Granat Oberfeldwebel

Повідомлення:
    370
    Адреса:
    Суми
    Я додам, до посту Romych, що Балістол, як мастило, не довго працює на зброї, а для чищення і знешкодження агресивних залишків у каналі ствола це дуже гарний варіант. Для змащення я користуюсь Gunex - це теж синтетичне збройове мастило від виробника Балістолу.

Олег Валерійович та Romych подобається це.
  23. Lavrkin

Lavrkin Schütze

Повідомлення:
    2
    Адреса:
    Ізяслав
    Всім доброго здоров'я. Підкажіть, як привести savadge 64f до нормального бою? На якій дистанції робити пристрілку? Як переміщувати цілик? Буду вдячний за будь яку інформацію.

24. Максим Каммерер

Максим Каммерер Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    0
    Повідомлення:
    316
    Адреса:
    Украина
    Дистанція пристрілки - 50 метрів.
    А далі регулювати виносом
    По вертикалі цілик регулюється ступінчатою опорою, чи як її назвати.
    І переміщенням цілика регулюється пристрілка вправо/вліво.

Мушку не чіпати! Вона конусна! Конусна не тільки у вертикальній площині, а і в горизонтальній.

Цілик переміщається вправо-вліво. Пів міліметра переміщення цілика дасть десь 5 сантиметрів переміщення точки влучання на 50 метрів.
    Цілик слід переміщати туди, куди треба змістити точку влучання.

Granat подобається це.
  25. Lavrkin

Lavrkin Schütze

Повідомлення:
    2
    Адреса:
    Ізяслав
    Дякую. Можливо підкажете ресурс, де можна більш детально почитати про процес пристрілки?

26. Максим Каммерер

Максим Каммерер Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    0
    Повідомлення:
    316
    Адреса:
    Украина
    Їх безліч.
    Наберіть у YOUTUBE "пристрілка"
    А взагалі, тут все зрозуміло.
    Головне: добре зафіксована зброя, щоб можливе тремтіння не вплинуло на результат

Lavrkin подобається це.