Самый отстойный металлоискатель

Тема в разделе "Техніка для пошуку", создана пользователем denmlab, 1 июл 2023.

1. vitrum77

vitrum77 Oberschütze

Частково згоден, маю Фортуну М дуже примхливий до ліній електропередач та телевізійних вишок, але по дніпровському пісочку непогано шукає.

2. Интересные лоты

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Новый неодимовый магнит d36 mm толщина 8мм….смотрите другие мои лоты..
      198 грн.
    3. Два новых магнита D 60mm ,толщина 15 мм…смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      899 грн.
    4. Двухсторонний поисковый магнит D94mm H28mm, + паракорд D6mm L20m + карабин вес с болтами 1560 грм ,б...
      2379 грн.
    5. Новый неодимовый магнит D 32 mm..смотрите другие мои лоты ..с уважением..
      158 грн.
  3. Wodan-Gora

Wodan-Gora Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    А по важкому чорнозему ні ! :beer:

4. Serega Pyrodex

Serega Pyrodex Stabsgefreiter

5. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7
    Не суньте сюди саморобки, там все залежить від совісті виробника, а не від назви.

Wiking730, Bono777, denmlab и 2 другим нравится это.
  6. Serega Pyrodex

Serega Pyrodex Stabsgefreiter

Ось людина по факту розповідає як воно є) ps: на мою думку без різниці саморобка це чі заводський прибор, тут люди діляться враженням який мд краще не брати. Для новачків актуальна тема

7. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Фортун, Квазарiв, Кротiв "заводських" нiколи не було! "Заводськими" з великою натяжкою можна назвати прилади вiд Марса, там своi корпуси, штанги, мабуть в Китаi все заказувалося по оригинальним кресленням, а де збиралось - хз?

Бек и Serega Pyrodex нравится это.
  8. Виталий Сергеевич 3

Виталий Сергеевич 3 Obergefreiter

Minelab X-Terra Voyager - внебрачний син майнлаба i якогось китайця:D:D:D

denmlab нравится это.
  9. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7
    Ви його в руках тримали ?

OkSamyt нравится это.
  10. Виталий Сергеевич 3

Чим вам "заводський" марс не догодив?) Якшо прилад мае серiйне виготовлення, (а воно не 50 приладiв) гарантiю вiд виробника, пiдтримку фiрмою i т.д. ну, це впринципi завод) Нагадаю, шо Гаус перестали виробляти для цивiльних, бо почали випускати "мiлiтарi" версiю для фронту i шо цивiльнa версiя шо для вiйськових обидвi перевалили за 4-х значнi числа на серiйниках давно)) тепер ще Велес допилюють) то ж, я б порадувався за спiввiтчизникiв.. А шо там Китай збира чи не збира, це вже не дуже великий показник.. Зараз все китайози роблять i погодьтеся шо без них було б важко))) З повагою:beer::beer::beer:

флегМАТ нравится это.
  11. Виталий Сергеевич 3

На щастя нi, не довелось. Як для приладу 23 року - це шлак повний на 2х кронах i з частотою 5.8кГц i цiною 10К. З таким успiхом можна стару добру аську взяти)) прилад, який вiдстав з випуском на 15+ рокiв:D:D:D:D:D
    Та i взагалi, що там вiд майнлаб, ви багато лабiв на кронах бачили?))) в них по ходу китайцi купили право на використання назви х-тера та i на тому майнлаб закончився там:D:D:D

Последнее редактирование: 17 фев 2024
    Reinhardt, флегМАТ и Serega Pyrodex нравится это.
  12. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7
    Кронами користуються скрізь, тільки в нас вони не прижились бо дорогі порівняно зі звичсйними. Більшості людей в яких є гроші впадло носити жменю батарейок, тому там дві крони. Акумів нема, бо прилад бюджетний, за деякі саморобки більше просять.
    Розповідь про частоту, взагалі брєд. Шукає така частота мідну та срібну монету в рази краще, чим висока, розділення на низькій частоті теж краще, і з грунтом менше проблем.
    Відкрию таємницю, останнім проривом в розвитку приладів, був деус 15-ть років тому, бо проводів нема, з того часу пошукові характеристики намісті, платиться за бренд і крісіву штангу з великим екранчиком, що тисяч двадцять за врдонепроникність і десятка за навігатор.
    Непотрібно сюди єресь постити, будуть обгрунтовані докази, що прибор проблемний пишіть.

Аle_ks, Wiking730, Omikron и 2 другим нравится это.
  13. Виталий Сергеевич 3

вдалого користування вам цим приладом:D маска на 18 кГц звичайно хуже роздiля i шука, та i деус з ходовою в 12 тоже шляпа, ну i iншi високочастотники i мультиааастотники те iще гiвенце, порiвняно з цим девайсом, ага..:D:D

14. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7
    В мене були Маски, Деус, Джимакс з частотою 4 кГц і декілька старих Вайтсів на 6.6кГц. Я знаю, що як розділя, чим, що краще шукати.

Аle_ks, OkSamyt, Wiking730 и ещё 1-му нравится это.
  15. Виталий Сергеевич 3

то добре, шо ви обiзнанi в цьому дiлi):smile_12:

16. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Деловера теж мае "серiйне виготовлення", але свого завода в них немае, тому й прилад не заводський

17. Виталий Сергеевич 3

Всі з чогось починають) Який у вашому баченню має бути завод? Як в майн лаба з мільйонами приладів в обороті?:D Це не серйозно))) не рівняйте Марс із Деловерою, ви шо:D Це перш за все не коректно. В деловері головне шоб їхню "вафлю" купили, і пофіг шо там паяв якийсь бомж з будуна:D а Марс ± дбає про свою якість) Марс все таки розійшовся по всьому світу, завдяки своїм котушкам і користується популярністю) Не порівнюйте ху.. з пальцем) Я з вами в цьому питанню повністю не згоден) Марс нормальна контора, яка розвивається і дай Бог вона стане "заводом":smile_12: З повагою:beer:

флегМАТ и fedya_valki нравится это.
  18. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Да я нiчого не маю проти Марса, я пам'ятаю як писали давно ще, на Вiолiти кажись, як Марс починав - спочатку зацiкавився приладами, ходив на коп ще не маючи свого прилада, та уважно дивився як працюють цифровi прилади, якi цифри та звук видають при якiй цiлi, а потiм почав робити свiй прилад. Це було давно, рокiв 13-15 тому, першi його кроки, а зараз маемо вже повноцiнного виробника, вiдомого та популярного

Виталий Сергеевич 3 нравится это.
  19. Виталий Сергеевич 3

Може не правельно зрозумів вас)) Вибачайте:beer::beer::beer:

fedya_valki нравится это.
  20. Виталий Сергеевич 3

В копілку відстійних металошукачів)) Discovery Tracker MD-9020C (2700грн, 2024)
    Чи є тут користувачі цього девайса?)) Пишіть, не соромтесь:D

Изображения:

Img_2024_02_18_16_07_51.jpeg
  21. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Та ну як би ото з самопальною лажою тіпа китая+фортуна все й так зрозуміло, там нічого по суті й описувати. А от хто які бочини зустрів під час експлуатації фірмових професійних чи напівпрофесійних металошукачів, оце цікаво. Чи може більшість користувачів бачуть тільки позитивні сторони своїх девайсів, або зовсім над цими питаннями не заморочуюються))

Виталий Сергеевич 3 нравится это.
  22. Виталий Сергеевич 3

Ну, я не великий користувач, але 3 МД було)) Квест 10 і 5, кажуть глючні котушки стандартні.. Мені вроді норм попадались, не ложнячили, якісно виконані) Штанги в обох через активний сезон вже потребують або цанги, або ще якогось удосконалення) Підлокітники гімном повне, розвалилися через виходів 10-15 на обох. Замінив саморобними та й по всьому) а так вроді все) Гаусс ще є. В мене №1400, проблем, як на перших моделях таких як ламання вух котушки немає, вже втулки замінені були і все чотко)) Треба слідкувати за грунтом, тобто зійшов з поля в долину до річки чи в ліс - краще перебалансувати. На сильно важких грунтах як болотистих чи по занадто вдобрених полях він трішки шумний, але ж відбалансувався, чуйку зменшив з 39 на 35 і все гуд) ну і штанга, хто звик в рюкзаку возити то їм не сподобається))) я звик на коп на авто їздити, тому для мене це не проблема, для мене його штанга просто ідеальна, збалансована і дуже міцна)) а так, більше косяків вроді ніяких немає)

Сергей Фирсов нравится это.
  23. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    270
    :smile_8::D три....

бол, Omikron и Wiking730 нравится это.
  24. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Може людина лише на початку дооовгого шляху пошуків "того самого" :rolleyes:

25. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    135
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    270
    :rolleyes:врядчи, він непройшов путь дзен від самопального клона до...:beer:непізнав красоти насолоди після розбитого об дуб мд ....:smile_8: хоча Сергєєч юний ще , все попереду :smile_12:

gunslinger888, Omikron и Wiking730 нравится это.
  26. Виталий Сергеевич 3

Я не в той час копати почав, щоб з самопальним клоном ходить:D:D:D Та і як ви зазначили::: "Ще не пройшов путь Дзен" :beer::beer:

Бек нравится это.