Самостоятельное снаряжение патронов для гладкоствола.

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем TruckDriver, 19 лип 2015.

1. Kineas

Kineas Stabsgefreiter

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Київ
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 4 шт.)
      Цена за 100шт . пули свинцовые ТТ , наган , 32 ACP , средний вес 6.5гр , прошли ресайз .
      370 грн.
    2. Ваги Brifit. Працювали справно, поки не були випадково “придавлені”. Візуально як нові, але на вагу...
      1 грн.
    3. Пуля 308 FMG 9,3 грамм(145 гран) не магнитная, в количестве 36 шт.
      720 грн.
    4. (в наявності 96 шт.)
      Латунна нікелірована гільза 38 Special+. Мита,декапсюльована,обжата.
      100 грн.
    5. Прес Lyman Spartan, чудовий стан, під професійною порошковою фарбою.
      5500 грн.
  3. Kineas

Kineas Stabsgefreiter

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Київ
  4. Romych

Romych Oberleutnant

Повідомлення:
    1.946
    Адреса:
    Київ
    З таблицями взагалі цікаво виходить. Скрізь таблиці на італійський Nobel Sport, а у нас продається французький Vectan.:)

5. Артемідій

Артемідій Schütze

Повідомлення:
    6
    Адреса:
    Миколаїв
    Вічливість зашкалює, дякую..
    В Вашій таблиці нічого немає ані про кулю 34 гр, ані про порох Д20.
    Якщо знаєте рецепт, або пораду - підкажіть, я для того в цю тему і звернувся.

6. misiurami

misiurami Stabsgefreiter

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Запоріжжя
    Д20 не розрахований на навіску більше 32 грамів. Кращє не ризикувати перевищити тиск в стволі. Це швидкий порох, а під кулю рекомендують більш повільні порохи, щоб куля плавно стартувала і не деформувалась в стволі на початку пострілу.
    У Вас помпа яка не боїться брудного пороху, як газовідводні напівавтомати. Візьміть для початку під кулю бюджетний порох СП-З-К. Настріляєтесь, наб'єте руку на спорядженні набоїв, відчуєте всі тонкощі спорядження і тоді переходьте на дорогі імпортні порохи.

Олег САН, ДВ762 та Артемідій подобається це.
  7. Kineas

Kineas Stabsgefreiter

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Київ
    Вам тут нарадять що завгодно. Я навіть на 206SV рецепти бачив. На 34г. я б брав А0.

Артемідій подобається це.
  8. Kineas

Kineas Stabsgefreiter

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Київ
    От як раз навпаки. Бачив купу піддутих стволів від шосткинського непотребу. Не рекомендую для новачків взагалі.

9. misiurami

misiurami Stabsgefreiter

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Запоріжжя
    Стріляю шосткінськими порохами майже 3 роки. Ділюсь набоями зі своїми друзями. Разом спалили більше 6 кг пороху. З нашими помпами все в повному порядку. Згоден, що ці порохи нестабільні по якості, тому на критичну ситуацію маю запас набоїв на Нобелях, а от для бюджетних пострілух кращє пороху немає.
    Я вже майже настрілявся і давно вирішив повністю перейти на Нобеля, але як не зайду в мисливський магазин, то не втримаюсь, та й куплю собі пару баночок СП-З-К для пострілух, щє й димнячка баночку щоб друзів порадувати мушкетерськими пострілами.
    З дуру можна ствол і на Нобелях розірвати ;)

M.Y. подобається це.
  10. Kineas

Kineas Stabsgefreiter

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Київ
    З дуру взагалі зброю купувати не треба. На шостці вграти зброю як два пальці, особливо новачкам. Тому краще вчитися на нормальних стабільних порохах які пробачають незначні помилки. На шостку треба переходити з досвідом і розумінням процесу а не парою робочих рецептів. У всіх зброя різна. Те що нормально витримує Мосберг тозік може не витримати. Більшість бюджетних турків теж під питанням. Ось фото одного з стрільців після набоїв тахо. Кільцеве піддуття ствола відразу за патронником. До речі помітив його я під час чистки зброї. 20150216_205304.jpg

11. misiurami

misiurami Stabsgefreiter

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Запоріжжя
    Ви хочете сказати що Тахо зараз споряджає набої на шосткінських порохах, чи прирівнюєте Тахо до самокрутчиків-початківців?
    Читав, що багато років тому Тахо споряджало набої на порохах Сільвер, кулю Діаболо на тирсі, але вже дуже давно вони перейшли на імпортні порохи та відійшли від набоїв на тирсі.

M.Y. подобається це.
  12. Kineas

Kineas Stabsgefreiter

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Київ
    Фото 15го року, якщо не помиляюсь. Набої були на максамі, тей що "тахо" без уточнення який саме. Цей порох куди менш різкий та більш стабільний ніж пороблені шосткою пороха.

ДВ762 та Unnamed Player подобається це.
  13. misiurami

misiurami Stabsgefreiter

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Запоріжжя
    Отже діло не в поросі, а в якості виготовлення набоїв та в неуважності стрільця.
    За кілька тисяч виготовлених мною набоїв я лише один раз пару років тому не насипав в один набій пороху.
    Стріляв мій племінник з моєї помпи, відбувся тихий постріл, він зупинив стрільбу, звернувся до мене, ми вибили зі ствола кулю з пиж-контейнером і продовжили стріляти.
    А якби він не зупинився і продовжив стріляти, то мали б розрив ствола і, не дай Боже, травму.
    Я потім всіх своїх друзів, яких пригощаю набоями і запрошую постріляти, багато разів попереджав бути уважними з моїми набоями та подвоїв уважність при їх спорядженні. З тих пір проблем з набоями не було.

ДВ762 подобається це.
  14. Kineas

Kineas Stabsgefreiter

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Київ
    А якби насипали більше? Шостка не пробачає помилок на відміну від нобелю.

15. misiurami

misiurami Stabsgefreiter

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Запоріжжя
    Щось ви не те пишете, дядьку :)
    По вашому можна насипати 24 грамовий Нобель під 32+ грамову кулю або навіску дробі і все буде гаразд?
    А ви часом не продавець Нобелю ;) ?
    Навіску будь якого пороху не рекомендується перевищувати від рекомендацій виробника пороху. І під важкий снаряд не рекомендується використовувати порох, призначений для прискорення легких снарядів, будь то куля або шріт.
    До того ж шосткінські порохи призначені для наважок дробі в 35 грамів, що по швидкості згоряння прирівнює їх до таких Нобелів як 206S, C7L, A1SP.
    Я запускав на 1,8 грамах СП-З-К кулі ШШ вагою 37-38 грамів і вони чудово полетіли, ніякого передозу не відчувалось, віддача була дуже комфортною.
    Просто мені не подобається, що він нестабільний по якості і іноді починає диміти, що після нього залишається багато бруду в гільзах, що на відміну від Нобеля стінки гільз після пострілу всередині стають шершавими, гільзи бистріше "вигоряють" зсередини і зменшується кількість разів їх використання. Але все це дрібниці в порівнянні з його бюджетною ціною.

ДВ762 та berger2000 подобається це.
  16. berger2000

berger2000 Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    3.498
    Адреса:
    Полтава
    ТАХО без уточнения какой именно это Maxam CSB-2

Снаряжать заряды тяжелее 32 грамм на порохе Nobel Sport D20 - плохая идея. Порох быстрый резкий и вполне может получиться передоз по давлению.

Останнє редагування: 24 тра 2025
    ДВ762 та Kineas подобається це.
  17. Артемідій

Артемідій Schütze

Повідомлення:
    6
    Адреса:
    Миколаїв
    Плюс, це я вже зрозумів.
    Тож, який саме брати під кулю 34+гр?
    В межах досяжності є НС 206С, 206СВ, 7Ц. Або можуть швидко привезти додатково кулю 24гр

Останнє редагування: 24 тра 2025
    berger2000 подобається це.
  18. misiurami

misiurami Stabsgefreiter

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Запоріжжя
    З переліченого беріть під кулю НС 206С.

Velodog, Александр П, Артемідій та 2 іншим подобається це.
  19. Kineas

Kineas Stabsgefreiter

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Київ
    А0. Працює від 32г.

Артемідій подобається це.
  20. Kineas

Kineas Stabsgefreiter

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Київ
  21. FUGAS_777

FUGAS_777 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    183
    Адреса:
    Вінниця
    206S буде ідеально

22. Kineas

Kineas Stabsgefreiter

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Київ
    Це під 28-30г кулю.

23. FUGAS_777

FUGAS_777 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    183
    Адреса:
    Вінниця
    ????? Ви це серйозно пишете??

24. Kineas

Kineas Stabsgefreiter

Повідомлення:
    599
    Адреса:
    Київ
    Не плутайте шріт з кулею.

25. Рейнджер

Рейнджер Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    263
    Лоти
      на продажу:
    7
      продані:
    474
    Повідомлення:
    1.784
    Адреса:
    За Дністром
    Доброго ранку дядьки, давно не споряджав набої та трохи підзабув , підкажіть яка саме матриця під закрутку, а яка під докатку зірки . Дякую велике IMG_20250521_222311.jpg

26. misiurami

misiurami Stabsgefreiter

Повідомлення:
    181
    Адреса:
    Запоріжжя
    Не знаю яка з них на докатку.
    Можу тільки сказати, що зліва - матриця для закрутки кульових набоїв, справа - матриця для закрутки дробових набоїв.
    Бо всередині лівої матриці виїмка під голову кулі.

Рейнджер подобається це.