_дістав старий прострочений балон, який не був у використанні _дефектів не має _питання, буде ефективний при захисту?
Клевер буде 100%, за інші не скажу. У мене в машині катається балон 7 чи 8 років. Вальнув у гаражі, насилу виліз....
Добрий вечір. Виникло таке питання: Зараз у продажі з'явились балони Pepper-KO (відповідно Jet I Fog) з повністю українським маркуванням, виробник Klever, а постачальник доволі відома київська фірма ТОВ "ІБІС". Навіть є напис "Виріб сертифіковано". Ті самі 11% ОС і т.д. В "новому дизайні". Чи можна їм довіряти? Чи пройти повз? (Роботу власне німецького на собі кілька раз довелось відчути, тож розумію, що це... А от ІБІСівський бачу вперше))) З повагою.
_моє припущення, що вкрадена технологія _ніхто і нічого нового не розробляє, бо дорого _чисто бізнес для нашого народа
Не зовсім, виробник той самий: Klever GmbH, Hauptstr. 20, Aham Постачальник: ТОВ "ІБІС" І враховуючи, що це все зазначено на етикетці українською мовою, то і замовник ТОВ "ІБІС" З пов.
Я колись писав емейл до виробника балончиків KO - Ballistol. Мені виробник підтвердив що дійсно в Україну через Ібіс офіційно завозять балони KO з українськими написами
Все дуже індивідуально та залежить як конкретно задули в очі. Хтось відкриває очі через 10 хвилин коли промили молоком, хтось через 30 хв. Всі в інтернеті рекомендують промивати молоком, але можу сказати що вода з милом теж працює (біль підсилюється, але помагає вимити речовину) якщо не панікувати , то координація і соображалка не порушується коли очі відкрити, це ж не наркотична речовина
Мило не так сильно пече як перець в очах) В США як тренують копів в академії і заливають очі перцовкою, то промивають потім водою з милом, багато відео в ютубі
Панове, на основі вашого досвіду, що краще: струйний KO JET чи аерозоль KO Fog? Струйним мало б бути важче попасти в очі
Вітаю. _на "темі" продають викидні палиці, для самозахисту _ вважаю, якщо з нею затримають, то будуть проблеми _що скажете, колеги?