Оце кляте міжнародне святкування... не можу порахувати, мої дівчата вже вкотре тамаду викликають, а завтра декому на роботу
от бачте а я пропанував допомогу, але ви відмовились. тож як будете просити ціна піднімиться у тричі. отакоєот. а ви кажете
Короче підрахував я, хоч і тяжко такий шматок сала 7х16 метрів з одного кабанця я не добуду... значить їх повинно бути много а сало не завжди пахне... а як транспортер, прошу пардону навозний зламається, то що мені тоді гімно вилами через вікна викидати ... застарий я вже для цього..... Говорили мені, що в пана Консерватора дорогі рецепти, не повірив... Так що дякую Шановний, нехай краще моя совість зі мною залишиться. Та і звик я вже до неї отакоєот. а ви кажете
У него последняя активность в сети около 4х утра,видать Сало прятал. Теперь спит и пакости задумывает какие-то.
правільно. заносте тих халамидників до переліку а потім ми з вами з них будемо податок стягувати та ділити по братськи
Гутен абенд камеради. Для тих хто замордований васьміммарда дожив до пятниці Сало цибулькове ДІЄТІЧЕСКОЙЄ- ПАТАМУШТА НІ КАПЧЬОНОЙЄ Сало свині – 800 грам; Часник – 3-5 зубчиків; Очищена Вода – 1 літр; Лушпиння від 6 середніх цибулин; Сіль – 60 грам; Коріандр – за смаком; Чорний перець; Паприка – за смаком; Перець горошок – 4 штуки; Фольга. Бажано використовувати лушпиння старої цибулі, вона додасть більш яскравий і пікантний відтінок. Гарненько промиваємо лушпиння від землі та сміття. У каструлю додаємо сіль і відправляємо її на вогонь. Поміщаємо в воду лушпиння, проварюємо п’ятнадцять хвилин. Вода придбає яскравий золотистий колір, після чого викладаємо в каструлю сало. Проварюємо його на повільному вогні протягом сорока п’яти хвилин. Для того щоб колір провареного сала був однотонним, періодично перевертайте його. Далі, знімаємо каструлю з вогню і залишаємо постояти п’ятнадцять хвилин. Перець горошок трохи роздрібніть в піалі, додайте в неї коріандр, паприку, чорний перець, дрібку солі. Гарненько перемішайте всі складові між собою. Очищений і вимитий часник нарізаємо тонкими часточками. Потримайте сало на тарілці хвилин тридцять і приступайте до подальшого процесу приготування. Натріть його приготованими спеціями гарненько з усіх боків. Зверху наліпити часничку і загорніть у фольгу. При бажанні можна додати будь-яку зелень. Завертаємо сало у фользі щільно, щоб сік не міг витікати. Ретельно загорнуте фольгою сало помістіть в звичайний пакет і на пару годин відправте його в морозильник. Зберігати сало у фользі в холодильнику дуже добре, воно довше залишається свіжим і зберігає корисні властивості. Через дві години вже можна нарізати шматочками сало і викладати на тарілку. PS. СМАЧНОГО
зара страждальці набіжать та почнуть розповідати як вони сала хочуть та як в них слина усе заливає))))))
Дякую за пораду,Сало приїхало з під Кропивницького,хлопці обіцяли показати дерево,на якому воно росло.
а з якого боку від коропивницького? в яку сторону? а я поки піду своє сало перевірю. а мо то в мене вкрали.