Піст.......а мій рекорд поб,ете?....п,ятнадцять років зовсім не вживав сало...ні в якому вигляді........восени минулого року тільки знову почав вживати...сало...
Ага, закодировался и зашил ампулу. Бывших - небывает! Вы в группа риска, в отличии от тех кто употреблял сало размерено, без экстримов. Теперь рискуете сорватся в пике и после обильного употребления увидеть Женщину в белом или сальную белочку
Не сперечатимусь...саме смішне, що рідня дружини, мусульмани....сало пруть, аж за вухами лящить... особливо під горілочку...ще й з мене кепкували....
У мене сьогодні неділя, а завтра якщо буду в настрої то буде четвер. А якщо не буде настрою, то буде п"ятниця, щоб настрій з"явився. Отакеєотавикажете
І потрібно оце так знущатися над камрадами! Поважна людина! Люди стомлені після того, як воно, восьмоємарта. Дев'ятого чекають! А тут таке!!!
Пропоную заборонити постити світлини з Салом без підтвердження оригінальності і права власності. Хто хоче дражнить поважне товариство,нехай фотографуе на фоні монітора з відкритою сторінкою Reibert-у.
ви ото доведете мене до того що я нестигле ще сало піду куштувати. і воно ніколи не достигне як повинно бути бо я усе з'їм. отакоєот. а ви кажете
Можете відправити його мені на зберігання,під особисте забов'язання пана Кладотрікса . Порядність та відповідальність гарантовані