ще такий рецепт з дитинства. робилося на полтавщині. ріжете сало різдвяного кабанчика шматками, розмір з брусок мила солите, модна спецій додати на столі розстиляєте свинячу сітку (така плівка під підчеревиною) в неї загортаєте сало, причому загортаєте герметично, якщо попаде повітря нічого не вийде. цей згорток засовуєте в авоську (така плетена сумка) і підвішуєте на горищі. і висить воно там до жнив. головне щоб повітря не попало всередину. смак цього сала запам'ятав на все життя а старим жовтим салом з часником натирали чорний хліб. смакотаа
Та шо Вы переймаетесь,и так в том списке зеленой ручкой поперёк страницы записаны. Обратной дороги нет. Вам осталось только сотрудничать. Это печально.
Найсмачніше сало я їв вистояне в каєнському перці. Сам перець продається в кіосках зі спеціями . По словах друга який мене пригощав тим салом, потрібно не великі шматки сала обсипати грубим шаром каєнського перцю і надушити зверху багатенно чоснику. Помістити ці шматочки в миску, накрити харчовою плівкою і тримати два тижні. Я пробував робити в мене таке смачне не получилося.
Їсти можна було, бо сала поганого не буває, але по смаку в нього було просто ідеальне зі всіх видів рецептів сала. Я не знаю в чому секрет його рецепту, але постараюся всетаки детальніше випитати в нього, можливо щось не договорив.
Можливо так і треба було зробити. Я ще думаю шматки можна було менші зробити, вони б краще пропітались. А так добре що згадав про цей рецепт, завтра буду бачити свого друга так ще й розпитаю детальніше.
Dietrich88 то Ви його мабуть кожну ніч переховуєте. а сало (Українська валюта) як і гроші любить тишу і спокій.
ещё один аргумент в пользу сала!!! (много букафф) http://rezulitat.ru/health/nauka-krupnejshaya-afera-xx-veka.html
Добрий вечір панове! Я особисто не постую, і Вам не раджу. Що то за українень, який сала не їсть Нехай завжди, таке добро буде у кожного з нас на столі