До Солохи по льоду Піп зайшов по коляду Щупав, тискав, обнімав Коляду в цицьках шукав. Ох які розкішні груди. Засвербіло в мене всюди І гойдаються вони То сюди, а то туди... Наберусь я тут біди, Вже й не хочу коляди. А із вас хто вчора пив? Хто по родичах ходив? Ковбасу їв і салати, А сьогодні хоче спати? Синяки! Пора вставати, Вже Різдво прийшло до хати!!! Колядую! Колядую! Смак горілки носом чую, Наливайте по сто грам Буде щастя Вам і нам. Вітаннячка!!! (laugh)(laugh)(laugh)(laugh)(laugh)
Боб привет! Не ты ли служил со мной на крейсере "Жданов" в 86-89 годах?Он тоже с Волыни, тоже" Боб "и зовут его Борис.Если нет , то извини и с праздниками Тебя!
Ракетчики -это сила! У нас тоже на крейсере были хорошие ракеты, но это было давно. А псковские десантники, в своё время, своими делами сделали из меня, простого гражданина, клятого бандеровця. Слава нашей прекрасной маме Украине!!!
Півник дзьобом "Тьох-тьох-тьох, Вова Хутькін,шоб ти здох! Шоб весь рік стояв ти раком І тебе імєли в сраку Українці і сирійці, Німці, турки і англійці, І брати-грузини теж Шоб скоріше здох, авжеж! Шоб їбучі твої "скрєпи" Розтрощилися на щепи! Шоб смердючий "руській мір" Не виходив за Сибір! Шоб Маськва згоріла наііг, Шоб Мєдвєдь спригнув з даху, Шоб Лавровкіни став кобилой, Чурка вимив рота з милом,і від нього захлинувся, Шоб Газпром ваш наїбнувся, Шоб ці кляті москалі Жерли мокрі кізяки! Україна, Богом данна нам країна, Шоб Донбас свій повернула І про Крим свій не забула! Шоб всі браття-українці Йшли вперед не по одинці, А як та Козацька лава - Вас з Різдвом! Героям Слава!
Ну вот и рождество прошло,камрады,вы своими лайками поддержали литературное творчество педофила достоевского.