та яка то в трясця політика? то правда життя! хіба я винен що в кацапів усе через сраку?! якщо мені не вірите то і інших запитайте. отакоєот. а ви кажете
Давайте уже объеденятся и бизнес как то создавать) Берите одну, на вторую скидка Берете две, третья в подарок
бізнес то дуже гарно. а в вас дозвіл тут гешефти крутити є? можете невідповідати я і так знаю що нема! от як буде дозвіл тоді і будете тут гешефт робити. а поки що зась
Перша зима коли по ялинку їздив машиною, ніякого снігу лише маленький морозець. Правда ялинку не вибрав, залишились одні переберки , взяв сосну, в нас їх по старих садах дуже багато виросло і одна краща іншої.
Тут если покупать живую елку еще выбрать нужно, когда ж то самое время для покупки Ведь первые самые дорогие, плюс не такие свежие к новому году будут, а последнии уже остаются в состоянии мусора С искусственной намного проще это
Всем добрый вечер ! У нас также вчера после обеда насыпало снежку Ночью было минус 12 ! Всех с наступающим Новым Годом ! Всем желаю МИРА Счастья а ещё Госпожи УДАЧИ ! С уважением Сергей
С первым снегом! "...У Полтаві асфальт на дорогах поклали поверх снігу 29.12.2015 Учора, 28 грудня, після того, як ударив мороз та випав сніг, у Полтаві ремонтники частково заасфальтували дві вулиці в центрі міста – Чорновола та Сковороди. ..." http://tsn.ua/groshi/u-poltavi-asfa...overh-snigu-563530.html?g=article&m=385174069 Понравился один камент под новостью : "...Саша Кізян Сьогодні, 20:56 От хіба це новини. Якби написали що нарешті виконали ремонт доріг згідно технологій ото були б новини)))))))))))..." .