Кстати может и правда что то администрации предложить.. Заодно и под благотворительность как то можно подвести
таке! ви перший запитали то ж з вас і призи. мені шварцлозе та рогачика з панцерною пластиною. і щоб усе було в робочому стані та в мастили. порядок должєн бить а нє то шо січас
щоб коло хаті москалями не смерділо. поставлю на горищі і буде краєвид прикрашати та москалів відлякувати. самий гарний оберіг від кацапів та інших заїд то зброя. а шкарпетки я і сам собі купити можу так само як і піну. то не романтишні подаруночки та призи! отакоєот. а ви кажете
Конечно у всех своих голубые мечты, я б от сайги 12 к не отказался, но по итогу, лезвия для бритвы, носки и трусы
ну якщо так то візьми в мене кошенятко, гарнюнє таке кошенятко, пухнасте. я тобі його подарую! тобі сподобається, будете разом на сорок полювати, ну якщо вони ще залишились. коли ти до нас збераєшся? то я тобі його до кієва привезу там і купиш його.
гарна ялинка тре і собі таке зробити а от йожіга такого на сорочиньцях продавали років скіко тому, там ще з лисиці щось подібне було.
та ні! там така гарна лисиця була, вгодована, розумна, красива а це кацапська якась. чи то через санкції недоїдає, най у лугандонію пхається там багато кацапні та кізячків по посадках наші хлопи накидали то хоч від'їстися зможе, чи просто наркоманка.
Не нужно в сторону политики переводить тему, прошу вас Создавал ее на положительных эмоциях, чтоб лишний раз, отвечая в ней поднять новогоднее настроение себе и остальным
Кстати вот нашел премьеру на 7 января Вот понимаете, зачем тратить деньги и идти в кинотеатр, если вокруг все будут так выглядить и в примерно таком состоянии? И тоже на реальных событиях
Так и мы только за веселье.Никакой политики.Чем больше будет дохлых кацапов,тем лучше будет настроение у камерадов с форума.Да и вообще,какие праздники? В стране 2года война с "братушками",которая задела всех без исключения украинцев.Все просрано и проссано ,разворовано.Кто то за два года стал миллиардером,а кто то сидит под рынком или вокзалом ,с протянутой рукой.Каждый день на нашу землю приходят гробы с нашими пацанами.Чему радоваться? Вместо фейверка и бухла, лучше пацанам чего нибудь вкусного к празднику на передок подкинуть.