С крещением господним!

Dieses Thema im Forum "Курилка" wurde erstellt von Русганс, 18. Jan. 2013.

1. AK-725

AK-725 Stabsfeldwebel

Абсолютно згоден. Бо це не просто пірнання, це Свята вода.

1. Штани легке бу,розмір 50-52,розмір регулюється ліпучками,низ штанів регулюється ліпучками,на колінах...
      500 грн.
    2. Штаны для костюма летнего полевого (КЛП). Входит в состав боевого единого комплекта военнослужащих В...
      150 грн.
    3. Штани піксель,НАТОвського покрою,Китай,дуже гарне б/у (майже нові),хороша тканина,розмір на бірці.
      420 грн.
    4. Новий,розмір L/R,ширина-61,довжина-77,рукав-67,виготовлений з тканини brookwood,яка в 3 рази міцніша...
      4100 грн.
    5. Армейские брюки. Состояние отличное. Как новые. Размер на бирке. Смотрите фото.
      525 грн.
  2. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    21
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    33
    Я не про хвороби, бо вода дійсно свята і цілюща.
    Я про твою любов до ходіння голим по морозу. Про мінімальний ризик розповідати дружині будеш, мені не потрібно :):):beer:.

3. Alex Rex

Alex Rex Oberfeldwebel Клуб взаимопомощи

На набережной собралось около тысячи зевак, а купалось несколько десятков человек. Волна сильная подняла такую муть из водорослей, что нырять пришлось как в болото. Всех православных с Праздником!

4. рональд

рональд Oberstleutnant Клуб взаимопомощи

9456.jpg 19498.jpg 19472.jpg 19464.jpg 19456.jpg 19430.jpg
    Ото як у нас в Балти було.

5. :eek:o_O це щось новеньке. я як тільки +10 то я вже шапку натягую та кожуха. голим то аскот бігає та не голеними грудьми людей лякає

6. B A T

B A T Stabsfeldwebel

Всех с Крещением Господним !!!!!!!

Погода сегодня подвела ...... по словам пессимистов, а по словам оптимистов - окропила всех в Святой День водичкой ( это у кого дождик был)

Сегодя окунулся :smile_12::smile_12::smile_12:...водичка теплая... не чета тому году