С Днём защитника Отечества!

Тема у розділі 'ВИК "Pi. Btl. 175"', створена користувачем Helmut Raiser, 23 лют 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Teodor Lemann

Teodor Lemann Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    907
    Адреса:
    Файна Юкрайна
    Перед тим як іншого намагатися наставляти на шлях істини,треба самому на ньому твердо стояти та сповідувати істину,та бути неабияким ДУХОВНИМ авторитетом в стилі сповідництва!
    Я вже наголошував в цій темі про духовний зміст цього "свята",який заключається в тотальній п"янці!Якщо вам усім з цією "істиною",то вперед!

1 людині також подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Доброго! Шильда з фільтру радіоперешкод/регулятора напруги (встановлювався на бронетехніці і автомоб...
      100 грн.
    2. Скорее всего немецкая... На фото. В нормальном состоянии. Комплектация на фото.
      299 грн.
    3. https://reibert.info/lots/katushka-wh.1197659 Как по ссылке. С болота, 1944й. В краске (видно на фот...
      920 грн.
    4. З моєі власної колекції: https://reibert.info/threads/moi-telefony.79929/page-4 Все, як на фото. Дов...
      2360 грн.
    5. 777 грн.
  3. sturmmann

sturmmann Leutnant

Повідомлення:
    2.572
    Адреса:
    ВИК "Stahlhelm"
    Сергей, а считаешь это чемто из ряда вон выходящим, выпить в этот день с друзьями за здоровье всех настоящих мужиков...;)

4. Helmut Raiser

Helmut Raiser General-major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    199
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    364
    Повідомлення:
    6.655
    Тотальна п'янка в Украiнi починається з Рiздва i закiнчується Рiздвом наступного року i так по колу. Рiдкий тиждень випадає без бухалова з приводу чи то Петра, чи то Iвана... 23-лютого в цьому рядi - просто перерва в бухаловi, у порiвняннi... Так що не треба ля-ля з приводу бухалова будь ласка - свиня болото завжди знайде!

А на своє питання я чекаю на вiдповiдь.

5. Teodor Lemann

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    907
    Адреса:
    Файна Юкрайна
    Я їм за Фому а вони мені за Ярему!
    Я що,спілкуюсь з клубом алкотуристів?Випити,закусити,іншого мудрішого нічого на розум неприходить?

6. Ditl

Ditl Hauptmann

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    117
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    201
    Повідомлення:
    6.212
    Адреса:
    Киев Pi.Btl.168
    Никто тролить тебя и не думает! Мне,по человечески,интересна твоя мотивация.Даже после того,что тебе предьявили доказательства, ты ведешь ожесточенное сопротивление,сам же видишь,неправ ты немного.Неправ по отношению к обществу,к такимже УКРАИНЦАМ как и ты ! Представляешь,мои деды и бабушки прошли тот ад и отбили врага и такие убежденные патриоты,чьи идеи ты проповедуешь плюют им в душу,а это,как минимум,неполюдски!
    Ты наверное думал,что тебя поддержат в твоих высказываниях---не поддержали,поэтому прими как должное.
    Пы.Сы.
    Не задалбывай меня ПР!

7. Teodor Lemann

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    907
    Адреса:
    Файна Юкрайна
    Відповідаю!
    Не мішай Божий дар з яєшнею!
    До чого тут вояки ПСВ і зокрема РІА?Вони як раз і є правдивими захисниками своєї Вітчизни і вони навіть незнали що буде 23-є лютого!Не треба змішувати періоди в одну кучу!
    Як набиралась РСЧА на початку утворення і перед ДСВ це також різні речі!І те що мій дід опинився в ЧА то це радше відображення трагізму Української нації яка опинилась заручницею тоталітарних режимів які змусили воювати Українців по обидви сторони фронту.

2 користувачам це сподобалось.
  8. sturmmann

sturmmann Leutnant

Повідомлення:
    2.572
    Адреса:
    ВИК "Stahlhelm"
    Серый, ну что ты заладил, ей Богу, извини, но твои посты точно уже тролингом попахивают :smile_11: Создай тему в курилке и наслаждайся отписками почитателей твоей точки зрения. Этот праздник отмечали и будут отмечать, уже больше 20 лет нет к сожалению Советской Армии, но отношение к этой дате не поменялось у большенства людей уважающих настоящих мужиков.

9. Helmut Raiser

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    199
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    364
    Повідомлення:
    6.655
    Не юли. Ты прекрасно понял, о чём идёт речь, касаемо WW1. И РиА и УГА сюда не приплетай, тогда кучи не будет. Речь идёт о первом боевом крещении КА, пусть и таком печальном. Первый блин, как говорится комом, другого исхода и ожидать трудно было, от необученной и только что сформированной из разношёрстного люда армии в бою против закалённой в боях Кайзеровской армии.

Повторю свой вопрос:

4 користувачам це сподобалось.
  10. Teodor Lemann

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    907
    Адреса:
    Файна Юкрайна
    Влад,щоб бути Українцем замало мати громадянство.Треба думати як Українець,говорити як Українець,чинити як Українець а не як ХОХОЛ-МАЛОРОС!
    Слава Богу,радянські часи минули а з ними має й минути те жахливе що було в тій радянській тоталітарщині включно із "святами".Бо тільки хохли з сіндромом хроничної непам"яті можуть "святкувати"- бухати в дні ТРАГЕДІЙ нашого Українського народу.Озирнись навколо,радянського союзу НЕМА!А є вже УКРАЇНА і в ній ти живеш,вона має свої як трагічні так і славні сторінки історії включно з ДСВ.
    Ми 20 років назад отримали врешті свою ДЕРЖАВУ і треба її заново відбудовувати та чистити від всього того тоталітарного бруду минувшини.Пам"ятати потрібно але невлаштовувати з днів пам"яті піар на кістках із змістовним перегаром.Мій дід 23-є невважав за свято,так якого я буду це святкувати?
    А щодо доказів у вигляді подяк та грамот так це виключно моя заслуга яку я зложив у спільний кошик клуба і собі не привласнив.

11. mida

mida Oberfeldwebel

Повідомлення:
    1.130
    Адреса:
    КG "КRIM" 5./ 122 I.R.
    Вы уж конечно простите... не вытерпел.., но некоторые здесь уже совсем ёбн...лись на теме упа, большевицкого быдла, ваньков ипр...Реально - приболели.
    Не забывайте, псевдонацики, в массе своей, всё это большевицкое быдло, которое веселилось на Украине под командованием жидов и комиссаров, состояло из ваших же соотечественников - украинцев.
    И что же по вашему? Все, ныне проживающие на территории Украины люди, чьи деды и отцы отслужили при СССР, воевали...Для кого, 23-е февраля - не пустой звук...являются потомками быдла??? Та хер вам...
    Много еще тех, кто по настоящему ценит, этот сугубо мужской праздник, не путая его со всяким бредом...
    Но это так - политика.. А лично я, всегда уважал и уважаю, людей, которые служили в армии или на флоте. И не важно, какой стране.

sturmmann, Alex Kress, МТех та 4 іншим подобається це.
  12. Teodor Lemann

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    907
    Адреса:
    Файна Юкрайна
    Цими подяками організатори відзначили мою участь і допомогу у тих заходах в яких я брав участь.А у форсуванні Дніпра брало участь і наше Криворізьке відділення.І хоч я єдиний представляв підрозділ в тих інших заходах то завжди просив на мене неписати подяки а писати на підрозділ в якому я состою.Вважаю що я гідно представляв наш підрозділ,бо якби я займався хернею то ніхто б ці папірці нам невиписав.І я нетащився від цих папірців,а приніс і здав керівництву.Я щось погане цим зробив?Чи ти так позаздрив?:)

13. Helmut Raiser

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    199
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    364
    Повідомлення:
    6.655
    Ось це якраз тебе стосується. Обiсрався - май смiливiсть перед людьми вибачитись. А ти, вiдповiм тобi знову твоiм текстом:
    Починаєш прикриватися Украiною, визвольною боротьбою i прочими прописними iстинами.
    Щоб бути гiдним УКРАIНЦЕМ, не обов'язково гiвном обливати поколiння людей, для того щоб самоствердитися, тим паче форумчан.

4 користувачам це сподобалось.
  14. мазур

мазур Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    30.243
    Адреса:
    Украина,Ивано-Франковск
    Камрад Ты не сьезжай на вопросы нужно отвечать.

15. Helmut Raiser

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    199
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    364
    Повідомлення:
    6.655
    Тут не о подяцi мова. Не перевертай знову з нiг на голову. Мова про те, що подяку ти принiс вiд ПР, в належностi до якоi ти тут всiм дорiкаеш.

Я хочу почути вiд тебе нарештi вiдповiдь на питання, яке я тобi задав.

16. Helmut Raiser

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    199
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    364
    Повідомлення:
    6.655
    Ответ от Teodor Lemann мы увидим через месяц. Надеюсь этого времени ему будет достаточно, чтоб подумать над ответом.

2 користувачам це сподобалось.
Статус теми:
Закрита.