Перепрошую, проте де в моєму пості ви вгледіли слово "насрать"? Я здивований такій реакції на просте запитання, чи поздоровив хтось нашу Моніку з "васьмим марта"... Я навіть боюсь уявити вашу реакцію на такі ім"я, як Роза та Клара...
Кельт,ПРОСТО поздравляем девочек,накуй здесь эта сраная политика?Или просто,не пройти мимо?Нечем поздравитьженщин/девушек/девочек,есть другие темы для моник,ботов и бобиков,зашёл,наложил кучу,отметил свою гражданскую позицию и лёг спать с чувством выполненного долга.Вот вопрос-накуя???
Та поздоровляйте на здоров"я, чи вам хтось заважає? Доречі, "васьмоє марта" це не "празнік дєвачєк", а політичний захід, котрий запровадили дві комуністки... Сподіваюсь вас розрадить ця світлина (сорі, що це не Моніка, а Роза та Клара) P.S. В Україні є своє свято, коли шанують жінок - День матері, святкується кожного року у другу неділю травня.
Да хорош киздеть уже-не были они коммунистками.Затрахали уже своей брехней.Они были феминистками.Если уж пришли какать,так изучите истоки празднества.
І чому я геть не здивований вашій хамовитості та, водночас, необізнаності Особисто для вас, "суперсекретна" інфа - і Роза і Клара, обидві, були одними із засновників КПН (комуністичної партії Німеччини)... А ви, шановний, не відволікайтесь, далі поздоровляйте "дєвачєк с васьмим марта" Може хоч вибачетесь за ваше невігластво та хамовитість?